Generiske filtre

LOT rabatkode & kuponer

Oplev de seneste rabatkoder og verificerede kampagner for eksklusive besparelser hos LOT

Din bedømmelse: 4.8
Bedømmelse: 4.8 - 2 stemmer

Aktive LOT rabatkoder

GENEREL INFORMATION OM LOT

LOT har hovedkvarter i Warszawa og blev grundlagt den 29. december 1928, og det er Polens flagrederi og et af de 12 af verdens ældste flyselskaber, der stadig flyver til cirka 100 lufthavne rundt om i verden. Med mere end 10 millioner passagerer hvert år har LOT over 120 regelmæssige forbindelser til verdens mest berømte og værdsatte destinationer, herunder London, Amsterdam, Barcelona, ​​Beijing, Chicago, Dubai, Krakow, Miami, Milano, New York, Paris, Palma de Mallorca , Singapore, Tel Aviv, Zürich, Venedig eller Tokyo. En del af Star Alliance Group, LOT er praktisk, ikke kun med lavere priser til din næste ferie, men også uden skjulte omkostninger og med rejseinspiration, uanset om du er festgænger, modeafhængig, risikabel og eventyrlysten rejsende eller en mere kølig en. Book din næste rejse nu og rejs hele verden, med LOT vinder du lotterisedlen.
blank

MANGE SÆRLIGE SALGSARrangementer

Er du en rejsemisbruger, som gerne vil have muligheden for at besøge flere og flere lande, men du har et begrænset budget? Vidste du, at du kan reducere omkostningerne til dit næste ferieeventyr, hvis du bestiller på forhånd, eller hvis du bestiller din billet under de særlige salgsarrangementer? Find ud af, hvad du skal gøre for at få rabat på din LOT-booking.

MANGE VELKOMMEN RABATTER

Fra tid til anden tilbyder LOT mindst 5 % rabat på velkomstrabat på din første booking nogensinde. Hold øje med det og gå ikke glip af chancen for at spare penge på din næste ferie.

LOT BLACK FRIDAY SALG

Bliv en globetrotter og lås op for de særlige tilbud fra LOT under den vigtigste salgsbegivenhed i hele året. Mød nye kulturer og lær mere om andres traditioner. Book din næste rejse til dit yndlingsland med mere end 20 % rabat under Black Friday Sales Event.

LOT 11/11 SALG

Vil du spare mere end 15 % på din næste flyrejse til din foretrukne destination? Så bestil din billet under Singles' Day Sales Event, også kendt som Double 11 og 11/11 Sales for at besøge så mange byer som muligt.

LOT CYBER MANDAG SALG

Gennem årene har flere og flere virksomheder arrangeret særlige salgskampagner under Cyber ​​Monday Sales Event. Og LOT Polish Airline byder dig velkommen med mere end 20 % rabat på udvalgte flyvninger under denne særlige salgsbegivenhed og med mange flere overraskelser. Du kan f.eks. få yderligere tjenester gratis.

MASSE JULESALG

Elsker du at rejse? Tag ud på en ny rejse og forbered ferien til næste år. Få adgang til det bedste udvalg af billige flyrejser og bestil din billet til din mest elskede destination i december. LOT forbereder julesalgsarrangementet og byder dig velkommen med mere end 15 % rabat på så mange destinationer, at du ville finde det svært at vælge den, der passer til dig. blank

HVORDAN KAN DU FÅ RABAT I DAG PÅ LOT?

Kunne du tænke dig at finde flere måder at betale mindre for din næste rejse? Hvis du ønsker at besøge flere og flere lande, og du ikke ønsker at vente til de særlige salgsarrangementer for at få en reduceret pris på din rejse, så bør du følge vores forslag. Der er flere måder, der kan give dig enorme rabatter på din LOT-booking. Find ud af, hvordan du i dag kan få rabat på LOT.

LOT KUPONKODER

Du kan få den bedste pris for din LOT-flyvning ved blot at bruge en af ​​de salgsfremmende kuponkoder, der er angivet på vores side. Med den rigtige kuponkode til LOT fra vores side kan du spare mere end 15 % på udvalgte flyrejser til bestemte destinationer. Nogle gange kan du få endnu mere, såsom 30 % rabat på din flybillet.

RABATTER OG SÆRTILBUD PÅ LOT

Ønsker du at få adgang til LOT aktuelle tilbud? Tjek nu afsnittet Tilbud og tilbud for at få nedsatte priser, ikke kun for flyvninger inden for Polen, men også for flyvninger til mange andre lande, såsom USA eller Japan. Rejser du med børn? Du sparer 90 % på standardprisen, hvis dit barn er under 2 år og 25 % på standardprisen, hvis dit barn er mellem 2 og 11 år. Vil du spare op til 20 % til din ekstra bagageservice? Så book tidligt for at betale lå. Du vil have op til 12 timer før den planlagte afgangstid til at få din rabat på din bagage til internationale og indenrigsflyvninger og op til 24 timer før den planlagte afgangstid for interkontinentale flyvninger.

RABAT TILBYDES VED LOT NYHEDSBREV

Tilmeld dig LOT nyhedsbrev for at få adgang til de seneste tilbud og for at modtage din 10% rabat på din næste reservation.

NYTTE OPLYSNINGER OM LOT

Tilmeld dig nu LOT-loyalitetsprogrammerne, der er tilgængelige for forretningsrejsende og private for at få yderligere fordele på dine LOT-flyvninger. Det største loyalitetsprogram i Europa – Miles and More – er praktisk med eksklusive privilegier, herunder adgang til business lounges i lufthavne, en ekstra bagage gratis, 50 % rabat på flypriser til din ledsager, elektroniske opgraderingskuponer, prioriteret boarding og en meget mere. Er du iværksætter? Ejer du en virksomhed? Så, nu bør du tilmelde dig forretningsloyalitetsprogrammet – LOT Dla Firm – for at optjene point for hver forretningsrejse med LOT. Du kan bruge dem til værdifulde priser såsom flypriser, hotelophold, adgang til LOT Business Lounge "Polonez" eller "Mazurek", rabatkupon til AirKiosk eller gratis opgraderinger på yderligere tjenester. Der er et par flere aspekter, du skal anerkende om LOT. Nedenfor finder du en kort beskrivelse af betalingsmetoderne, refusionspolitikken og om kundeserviceteamet.

OPLYSNINGER OM BETALINGSMÅDER

LOT accepterer følgende betalingsmetoder: Kredit- og betalingskort (VISA, American Express, MasterCard, Diners Club, UATP, JCB) PayPal, netbank (SOFORT, Dotpay, Giropay, iDEAL, UnionPay, Alipay), Google Pay og eWallet (QIWI , Alipay).

LOT MOBIL APP

Download nu den officielle LOT-mobilapp, tilgængelig til dine iOS- og Android-enheder for at gøre det sjovt og lettere at rejse. Du får øjeblikkelig adgang til nøgleoplysningerne før og under din flyvning samt nem adgang til LOT Contact Center. Appen er praktisk med, hvad du skal gøre, og hvad du skal besøge i hele verden, og den vil også give dig hints om, hvornår det er bedst at købe billetter til overkommelige priser.

MASSE I SOCIALE MEDIER

Hold forbindelsen og deltag i det fantastiske og passionerede LOT-fællesskab på sociale medier for ikke at gå glip af nogen tilbud. Følg dens aktivitet på Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Pinterest og YouTube for at finde nyttig information om de seneste forbindelser, nyeste tilbud og for at få adgang til eksklusive kampagner og for at vinde gratis billetter ved at deltage i forskellige giveaways. Glem heller ikke at læse den officielle blog, som er en vigtig inspirationskilde. Du vil finde nyttige oplysninger om de største attraktioner, som du kan se i Budapest for eksempel eller alt, hvad du behøver at vide om Balkans aktiver eller hvad der er de bedste øer til ferie i Europa.

OPLYSNINGER OM RETURNERINGSPOLITIKKEN

Med LOT er det fint at ændre mening eller at ændre datoerne for dit rejseeventyr. Du kan annullere dine flyvninger uden straf op til 24 timer efter, at du har afsluttet din reservation, men kun hvis det blev foretaget mindst 7 dage før afrejsedatoen. Du kan også anmode om en refusion og modtage dine penge tilbage eller en rejsevoucher, men kun hvis dit fly blev aflyst på grund af dårlige vejrforhold, en strejke eller en pandemi, eller kun hvis du har reserveret en flexbillet.

KONTAKTINFORMATION FOR LOT

Hvis du har spørgsmål, og du ikke fandt det perfekte svar på den officielle hjemmeside, kan du kontakte kundeserviceteamet 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen på telefon +48 22 577 77 55, via Facebook Messenger, via Live Chat eller ved at indsende en anmodning via onlinekontaktformularen. Bemærk, at hvert land har sit eget kundeservice-telefonnummer, og du vil finde alle nødvendige oplysninger på den officielle hjemmeside.

Ofte stillede spørgsmål om LOT

Tilbyder LOT rabatkoder?

I øjeblikket er der 37 rabatkoder og kampagner, der vil fungere for LOT i juli 2024, og den seneste kupon tilføjet i dag giver 15 % rabat.

Hvor meget kan du spare med LOT rabatkoder?

Beløbet du kan spare med en rabatkode fra LOT kan variere afhængigt af værdien af ​​ordren og værdien af ​​den tilbudte rabat. Lige nu ligger rabatprocenten på mellem 15% og 40%, og det sparede beløb kan afhængigt af situationen nå op på flere hundrede euro.

Hvad er de bedste kuponer og rabatkoder til LOT?

Bedste verificerede rabatkode for LOT er (BIZ40) og tilbyder kunder en rabat på 40 % ved køb i juli 2024.

Hvad er de faktiske rabatkoder og kampagnetilbud for LOT?

HVORDAN FINDER JEG DE NYESTE KUPONER TIL LOT?

Du kan finde de nyeste kuponer til LOT på specifik hjemmeside som www.coupons-promo-code.com, www.global-discount-codes.com, www.promonix.com, www.topcashback.com, www.myvouchercodes.co. uk eller www.dealscove.com.

KAN JEG BETALE MED PAYPAL PÅ LOT?

Ja, du kan betale med PayPal på LOT.

TILBYDER LOT GRATIS FRAGT?

Ja, LOT tilbyder gratis elektronisk levering via den angivne e-mailadresse og i den officielle app.

HVAD KAN JEG GØRE, HVIS LOT-KUPONEN IKKE VIRKER?

Forsøger du at indløse din LOT-kuponkode, og du får en fejlmeddelelse? Giv ikke op på din rabat og følg vores retningslinjer for at finde årsagen til din fejl og for at lære, hvordan du kan rette den. Hver LOT kuponkode fra vores database har sine egne indløsningsbetingelser. Du skal omhyggeligt læse detaljerne i din kuponkode for at sikre dig, at din ordre følger reglerne. En kode er normalt gyldig for en minimum bookingværdi, for udvalgte destinationer eller for specifikke tjenester. Der er tidspunkter, hvor koden er gyldig enten for nye eller eksisterende kunder. Indtastede du koden manuelt ved hjælp af tastaturet? Du har muligvis lavet en tastefejl. Dobbelttjek din indtastning og sørg for, at alle tegnene følger samme rækkefølge, som de gør på vores side og ikke sætter mellemrum mellem tallene og bogstaverne. Du kan undgå alt dette besvær siden begyndelsen ved blot at bruge copy-paste-funktionen til at indtaste koden korrekt. Hvis intet af ovenstående gælder, og du stadig får en fejlmeddelelse, betyder det, at du allerede har brugt den samme kuponkode ved et tidligere køb. Den er udløbet, og du kan ikke bruge den længere.

HVORDAN TILFØJER MAN MANGE rabatkode?

Følg vores nemme trin for at tilføje din LOT-kuponkode hurtigt og sikkert.

 • 1
  Gå til LOT.com og søg efter dit fly ved at tilføje rejsedato og -tidspunkter.
 • 2
  Log ind på din personlige konto, hvis du allerede har en, eller tilmeld dig nu for at få adgang til din reservation og for at foretage ændringer i den, hvis du ønsker det.
 • 3
  Se alle LOT kuponkoder fra vores side, og når du finder den, der passer til dine behov, kopier den til udklipsholderen
 • 4
  Gå tilbage til LOT.com og på reservationsoversigtssiden kan du enten indsætte din kode i kampagnefeltet, mærket Jeg har en rabatkode eller manuelt indtaste den ved hjælp af tastaturet.
 • 5
  Anvend koden for at aktivere rabatten og følg de sidste trin for at afslutte din bookingordre.

Aktive rabatkoder til LOT

🛍️ Kategori Fly
🔥 Samlede tilbud 37
🎇️ Rabatkoder 19
📌 Tilbud 18
➡️ Bedste kupon 40% rabat
🆕 Nyeste kupon 15% rabat
🚚 Gratis fragt JA
🔄 Returperiode 30 dage
⏳ Sidste opdatering 13 juli 2024

Bedste kuponkoder til LOT

LOT KODE LOT TILBUD BESKRIVELSE UDLØB
FLY15 LOT.com 15% Код Купона N / A
N/A Dagens bedste tilbud: Flyvning til Paris fra 695 N / A
LOTEK24 Spar 10% ekstra på børnevarer N / A
N/A 任意下單立省10 % N / A

Betalingsmuligheder

PAYPAL
Credit Card

Forsendelsesindstillinger

Via e-mail

Kontakt Muligheder

39, 17 Stycznia Str. 00-906 Warszawa Polen
LOT Polish Airlines
@LOTPLAirlines
LOT Polish Airlines
lot.com

MANGE FUNKTIONER OG FORDELE Oplev den magiske verden af ​​LOT, og lås op for eksklusive funktioner og fordele.
 • Adgang til det største europæiske loyalitetsprogram kaldet Miles and
 • Mere, der vil give dig privilegier som ekstra bagage gratis eller 50 % rabat på flypriser til din ledsager.
 • Adgang til Business Loyalty Program – LOT Dla Firm – som giver dig point, der kan bruges til flypriser eller til hotelophold.
 • 24/7 kundeservicesupport.
 • Over 120 regelmæssige forbindelser til topdestinationer.
 • Mere end 15 betalingsmetoder inklusive PayPal og Google Play.
MANGE SPARETIPS Hvis du vil spare mere på din LOT-billet, foreslår vi, at du følger vores sparetips.
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få 10 % rabat på din næste booking.
 • Få mindst 5 % rabat på velkomstrabat for din første reservation nogensinde foretaget på LOT.com.
 • Spar op til 20 % på en ekstra bagage, hvis du bestiller den tidligere.
 • Spar 90 %, hvis du rejser med dit barn på under 2 år og
 • spar 25 % på standardprisen, hvis dit barn er mellem 2 og 11 år.
 • Få mere end 20 % rabat ved at bestille din billet under særlige salgsbegivenheder som Black Friday, Cyber ​​Monday, Singles' Day eller Christmas Sales.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle præsenterede oplysninger er en informativ titel.