Generiske filtre

NIKE rabatkode og kuponer

Oplev de seneste rabatkoder og bekræftede kampagner for eksklusive besparelser hos NIKE

Din bedømmelse: Ingen
Bedømmelse: 4.9 - 3 stemmer

Aktive NIKE rabatkoder

GENEREL INFORMATION OM NIKE

Med hovedkvarter i Beaverton, Oregon, blev NIKE grundlagt i 1964 af træneren Bill Bowerman og hans tidligere elev Phil Knight som Blue Ribbon Sports. De lancerede NIKE-mærket sko i 1972 efter at have haft succes med deres første detailforretning, der åbnede i 1978. En del af Nike, Inc. sammen med Converse og Jordan-mærkerne, er NIKE en af ​​de amerikanske onlineledere, velkendt globalt, som giver adgang til en bred vifte af fodtøj, tilbehør, udstyr og mange andre sportsbeklædninger, der passer til hele familien. Med høje værdier som hastighed, bevægelse, kraft, innovation, styrke og motivation, kommer Nike.com praktisk med varer af høj kvalitet til en overkommelig pris til mange sportsaktiviteter, herunder basketball, baseball, golf og fodbold, skateboarding, træning og fitnesscenter, tennis og softball og meget mere.

NIKE SÆRLIGE SALGSBEGIVENHEDER

Vil du tage en sund livsstil for at begynde at løbe eller gå i fitnesscenter? Eller måske kan du bare lide at bære behagelige og sporty outfits, og du vil have det bedste for dig og din familie, men på en eller anden måde har du et begrænset budget? Oplev nu NIKEs verden og forkæl dig selv med store rabatter under de særlige salgsbegivenheder.

VELKOMMEN RABATTER

Fra tid til anden tilbyder NIKE 10 % rabat på velkomstrabatter for den første ordre nogensinde til nye medlemmer.

BLACK FRIDAY SALG

Tag på en ny rejse og brug ikke for meget for dit komfortable og afslappede look. Det er ikke længere en overraskelse, at Black Friday Sales Event kommer med massive rabatter på så mange online butikker. Få op til 50 % rabat på dit højt elskede fodtøj, tøj og tilbehør fra NIKE. Derudover kan du også drage fordel af 20% ekstra på udvalgte styles.

11/11 SALG

Er det første gang, du har hørt om Singles' Day Sales Event, også kendt som Double 11 eller 11/11 Sales? Hvor har du boet hele tiden? Vidste du, at Nike.com for eksempel i de seneste år var en af ​​topsælgere af alle sportsartiklers forhandlere? Ved du hvorfor? Fordi det byder dig velkommen med specielle tilbud, der kan give dig op til 50 % rabat på varer til fuld pris, hvilket betyder, at det også er på de nyeste ankomster.

CYBER MANDAGSSALG

Få endnu mere, end du troede. Du har nu endnu en grund til at vælge NIKE. Oplev alle de fantastiske tilbud, som Nike.com udarbejder hvert år under Cyber ​​Monday Sales Event. Skab dit yndlingsudstyr til løb eller til at dyrke din yndlingssport med mere end 40 % rabat. Klik på Nike.com på Cyber ​​Monday, og hvem ved? Måske vil du være så heldig også at få 25% ekstra på udvalgte varer.

JULESALG

Fejr den smukkeste tid på året med stil og motivation. Få op til 60 % rabat på udvalgte styles under julesalgsbegivenheden. Du finder et bredt udvalg af fodtøj, tilbehør og tøj til specialpris, så du er klar til at imponere dine kære med fede gaver under juletræet.

HVORDAN KAN DU FÅ RABAT I DAG PÅ NIKE?

Er du sportsafhængig? Ønsker du at få det bedste på markedet for din passion, men dine midler hjælper dig slet ikke? Så vent ikke til de særlige salgsbegivenheder og find ud af, hvordan du når som helst kan få rabat på Nike.com.

KUPONER TIL NIKE

Salgsfremmende kuponer til Nike.com repræsenterer en af ​​de bedste måder at få massive rabatter på dit køb uden at skulle vente til en særlig tid på året. Find den perfekte salgsfremmende kupon til Nike.com for at spare op til 30 % rabat.

RABATTER OG SÆRTILBUD PÅ NIKE

Er du tilbudsjæger? Så skynd dig, find tilbud fra udsalgssektionen for at få op til 40 % rabat på tusindvis af NIKE-produkter. Tøv ikke med at søge i de andre kategorier, da du vil finde tøjvarer under $50 og sko under $100. Desuden, hvis du er studerende, læge og førstehjælper eller militær, og du bekræfter din status med SheerID, får du 10 % rabat på dit NIKE-køb.

RABAT TILBYDES AF NIKE NYHEDSBREV

Tilmeld dig det officielle NIKE-nyhedsbrev for at få adgang til de seneste nyheder og særlige tilbud og for at modtage 10 % rabat på din næste ordre.

NYTTE OPLYSNINGER OM NIKE

Tilmeld dig Nike.com Affiliate Program og promover dets produkter via din hjemmeside, blog eller sociale mediekonto for at få op til 11 % kommission på gyldige salg samt 30-dages cookieperiode, komplet udvalg af kategorispecifikke affiliate bannere, specifikke NIKE af dig kampagnemateriale, automatiseret produktfeed og hyppig affiliate-kommunikation om de seneste tilbud og nye produkter sammen med gaver til affiliate-drevne konkurrencer og kampagner. Vil du have mere? Tilmeld dig Nike.com-medlemskabet for at få adgang til NIKE Training Club med mere end 160 guidede træningspas og til NIKE Run Club. Derudover får du også adgang til professionelle eksperter med NIKE Coaching og til andre belønninger, herunder særlige tilbud til din fødselsdag og medlemsjubilæum samt gratis verdensomspændende levering i mere end 170 lande. Stop med at spilde din tid og nyd dit shoppingeventyr. Du behøver ikke at søge efter NIKE's politikker, fordi vi har samlet alt, hvad du behøver at vide om betalingsmetoder, tilbagebetalingspolitik og kundeserviceteamet.

OPLYSNINGER OM BETALINGSMÅDER

Nike.com accepterer følgende betalingsmetoder: Kredit- og betalingskort (VISA, American Express, MasterCard, Maestro, Discover), PayPal, Apple Pay, Klarna, Nike og Converse-gavekort, produktkuponer.

NIKE MOBILE APP

Download nu den officielle NIKE-mobilapp, der er tilgængelig til dine iOS- og Android-enheder, så du kan shoppe på farten og øjeblikkeligt blive Nike-medlem og få adgang til inspirerende historier, innovative produkter og eksperttips. Du kan nemt spore din aktivitet, ordrer og købshistorik, og du vil få første adgang til de seneste ankomster i medlemsshoppen. Grundlæggende vil du få alle Nike.com-medlemskabsfordele på din lille gadget fra lommen: fra prioriteret adgang til begivenheder og sessioner til fødselsdagsbelønninger og personlige tilbud til meget mere.

NIKE I SOCIALE MEDIER

Hold dig opdateret og få muligheden for at møde sportselskere ligesom dig og inspirere andre med en sund livsstil. Tilmeld dig det fantastiske og moderne NIKE-fællesskab og følg dets aktivitet på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest eller YouTube eller på dem alle for at få adgang til en fantastisk oplevelse og læse interessante interviews og anmeldelser om bestsellerne. Desuden vil du have chancen for at deltage i fantastiske giveaways, der kan bringe dit yndlings par streetwear gratis. Glem ikke at tage et kig på NIKE Journal-sektionen på den officielle hjemmeside. Det er som en blog, der kommer til nytte med forskellige artikler som Toughen Your Running Bod Against Injury, Find your flow-with Little Effort, Saving Lives One Rutine at a Time or How to Keep a Color Journal – and See the World Differently.

OPLYSNINGER OM RETURNERINGSPOLITIKKEN

Shop med tillid. Nike.com har dækket dig med en fantastisk refusionspolitik. Du kan få dine Nike.com-køb til en prøvetur, og hvis de varer, du har købt, ikke virker helt rigtige for dig, så kan du returnere dem gratis inden for 30 dage fra leveringsdatoen. Selv efter denne periode kan du stadig returnere varerne, men kun hvis de er ubrugte, ubrugte og uvaskede, med alle sikkerhedsmærker og etiketter stadig påsat.

KONTAKTINFORMATION TIL NIKE.com

Hvis du ikke kunne finde et tilfredsstillende svar i sektionen Få hjælp på NIKE.com, skal du kontakte kundeserviceteamet via livechatten eller telefonisk på 1-800-806-6453. Bemærk, at der er forskellige telefonnumre for de fleste lande. Vælg din placering for at få de rigtige oplysninger.

Ofte stillede spørgsmål om NIKE

Tilbyder NIKE rabatkoder?

I øjeblikket er der 34 rabatkoder og kampagner, der vil fungere for NIKE i juli 2024, og den seneste kupon tilføjet i dag giver % rabat.

Hvor meget kan du spare med NIKE rabatkoder?

Det beløb, du kan spare med en rabatkode fra NIKE, kan variere afhængigt af værdien af ​​ordren og værdien af ​​den tilbudte rabat. Lige nu ligger rabatprocenten på mellem % og 40 %, og det sparede beløb kan afhængigt af situationen nå op på flere hundrede euro.

Hvad er de bedste kuponer og rabatkoder til NIKE?

Bedste verificerede rabatkode til NIKE er (FORÅR) og tilbyder kunder en rabat på 40 % ved køb i juli 2024.

Hvad er de faktiske rabatkoder og kampagnetilbud til NIKE?

Hvordan kan jeg finde de nyeste kuponer til NIKE?

Du kan finde de nyeste kuponer til Nike.com på den officielle hjemmeside og på specifik hjemmeside som www.promonix.com, www.coupons-promo-code.com, www.hotukdeals.com, www.slickdeals.net eller www.retailmenot .com.

Kan jeg betale med paypal på NIKE.com?

Ja, du kan betale med PayPal på Nike.com.

Tilbyder NIKE gratis fragt?

Nike.com tilbyder gratis verdensomspændende forsendelse for loggede medlemmer og for gæsteordrer over $150.

Hvad kan jeg gøre, hvis NIKE-kuponen ikke virker?

Hvis din NIKE kuponkode ikke virker, anbefaler vi, at du følger vores tips og tricks for at finde de mest almindelige fejlkilder og rette dem. Der er et par ting, du skal tage med i overvejelserne. Læste du omhyggeligt detaljerne i din Nike.com kupon? De fortæller dig, hvad indløsningsbetingelserne er. Nogle gange er en kode gyldig for en minimumsordreværdi eller for en bestemt produktkategori og ikke for hele sortimentet, mens andre gange er koden gyldig for en bestemt kundekategori som en nyhedsbrevsabonnent eller en studerende eller en lærer. Indtastede du koden manuelt? Hvis du havde travlt, er det højst sandsynligt, at du har lavet en tastefejl. Tjek din indtastning endnu en gang og sørg for, at alle tegnene er i den nøjagtige rækkefølge, som de er på vores side og ikke sætter mellemrum mellem dem. Næste gang skal du bruge copy-paste-funktionen siden starten for at overføre koden korrekt. Brugte du den samme kode ved et tidligere køb? Nå, du kan ikke indløse det længere, fordi det er udløbet. En Nike.com kuponkode kan kun bruges én gang af den samme person.

HVORDAN TILFØJER MAN EN NIKE-KUPON?

Følg vores instruktioner beskrevet nedenfor for at finde ud af, hvordan du kan tilføje en NIKE kuponkode for at få din rabat.

 • 1
  Gå til NIKE og tilføj dine yndlingsvarer i indkøbskurven.
 • 2
  Åbn din indkøbskurv og log ind på din egen konto, hvis du allerede har en, eller tilmeld dig i dette trin for at få nem adgang til din ordre og for at foretage ændringer i den.
 • 3
  Se alle NIKE-kuponer på vores side, og når du finder den, der passer til dig, skal du blot kopiere den til udklipsholderen, huske den eller skrive den ned på et stykke papir.
 • 4
  Gå tilbage til ordreoversigtssiden på NIKE og indsæt din kode i den påkrævede boks, hvor den er skrevet. Har du en kampagnekode? eller indtast det manuelt ved hjælp af tastaturet.
 • 5
  Klik på knappen Anvend og fortsæt med de sidste trin for at afslutte dit køb.

Aktive rabatkoder til NIKE

🛍️ Kategori Sportstøj
🔥 Samlede tilbud 34
🎇️ Rabatkoder 16
📌 Tilbud 18
➡️ Bedste kupon 40% rabat
🆕 Nyeste kupon 25% rabat
🚚 Gratis fragt INGEN
🔄 Returperiode 30 dage
⏳ Sidste opdatering 14 juli 2024

Bedste kuponkoder til NIKE

NIKE KODE NIKE TILBUD BESKRIVELSE UDLØB
N/A Få adgang til eksklusive shoppingfrynsegoder med Nike-medlemskab N / A
% Få 25 % rabat med Nike på din fødselsdag N / A
N/A Militær og veteraner: Få 10 % rabat N / A
N/A Tjek de seneste kvinders festivalfavoritter N / A

Betalingsmuligheder

PAYPAL
Credit Card

Forsendelsesindstillinger

Courier

Kontakt Muligheder

One Bowerman Dr, Beaverton, OR 97005, USA
Nike
@Nike
NIke
nike.com

NIKE FUNKTIONER OG FORDELE Oplev den fede verden af ​​NIKE og nyd dens funktioner og fordele.
 • Et fantastisk loyalitetsmedlemskab og et fantastisk affiliateprogram, der vil give dig op til 11 % provision på gyldige salg samt andre frynsegoder.
 • Mere end 160 træningspas med NIKE Training Club.
 • Forskellige betalingsmetoder inklusive PayPal og Apple Pay.
 • Gratis forsendelse og gratis returnering i mere end 170 lande verden over.
 • Adgang til ekspertråd og vejledning med NIKE Coaching.
NIKE SPARETIPS Hvis du vil spare endnu mere, foreslår vi, at du følger vores sparetips for at sikre dig gode rabatter.
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få 10% rabat på din næste ordre.
 • Få 10 % rabat som en velkomstrabat på dit første nye medlemskøb.
 • Få 10 % rabat på din ordre, hvis du er studerende, militær eller førstehjælper eller læge.
 • Få op til 40 % rabat med udsalgssektionen.
 • Shop på de særlige tidspunkter af året: Black Friday, Cyber ​​Monday, Mid-Season og Final Season Sales, Double 11 Sales, Christmas eller Valentine's Day Sales.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle præsenterede oplysninger er en informativ titel.