Generiske filtre

LAZADA rabatkode og kuponer

Oplev de seneste rabatkoder og verificerede kampagner for eksklusive besparelser hos LAZADA

Din bedømmelse: Ingen
Bedømmelse: 4.8 - 1 stemme

Aktive LAZADA rabatkoder

Udløbne LAZADA rabatkoder

GENEREL INFORMATION OM LAZADA

Lazada blev grundlagt den 27. marts 2012 og er den førende e-handelsplatform fra Sydøstasien, der giver adgang til mere end 300 millioner produkter fra over 10.000 topmærker, kendt i hele verden, inklusive Samsung, Xiaomi, Oppo, Huawei, OnePlus, Lenovo , HP, Toshiba, Dell, Harry Potter, Marvel, Cars, Barbie, Apple eller Sony og mange flere. Ejet af Alibaba Group siden 2016, lazada har fået dig dækket med alt, hvad du behøver til din daglige rutine: fra elektroniske enheder og tilbehør, tv og husholdningsapparater til sundheds- og skønhedsprodukter, fra legetøj til dagligvarer og produkter til dine kæledyr til møbler, vasketøj , og rengøringsudstyr, fra tøj, sko og tilbehør til hele familien til bil- og motorcykelolier og -væsker til endnu mere. Dette fantastiske online indkøbscenter er til stede i Indonesien, Malaysia, Filippinerne, Singapore, Thailand og Vietnam og tilbyder adgang til mere end 155.ooo sælgere.

LAZADA SÆRLIGE SALGSARrangementer

Er du en shopaholic? Kunne du tænke dig at købe noget nyt hvert øjeblik, men dit budget hjælper dig ikke? Synes du, at det er spild af tid at gå i et fysisk indkøbscenter? Synes du, at der ikke er nok salgskampagner? Så bør du tjekke tilbudene på lazada under den særlige salgsbegivenhed. Du vil blive overrasket over, hvor mange produkter der har massive rabatter.

LAZADA VELKOMMEN RABATTER

På lazada vil du blive behandlet med mindst 5 % rabat på velkomstrabat på dit første køb nogensinde.

LAZADA BLACK FRIDAY SALG

Kom ind i Black Friday-salgsvanviddet, begivenheden, der ankommer til lazada med enorme rabatter på hele webstedet. Der er forskellige specialtilbud; nogle af dem kan give dig op til 80 % rabat på udvalgte varer, mens andre kan give dig mere end $40 rabat på kuponer. Derudover kan du drage fordel af dobbelte rabatter og også fra gratis forsendelse. Så gør dig klar til den vigtigste salgsbegivenhed i hele året.

LAZADA 11/11 SALG

Singles' Day Sales Event, kendt som Double 11 eller 11/11 Sales er typisk en 24-timers shoppingperiode, der genererer rekordsalg år efter år takket være dets forskellige kampagnetilbud. Hold af datoen, for lazada byder dig velkommen med op til 90% rabat på udvalgte varer, herunder på dem fra topmærker.

LAZADA CYBER MANDAG SALG

Cyber ​​Monday er en anden stor salgsbegivenhed, der gennem årene er blevet lige så berømt som Black Friday. Og lazada tilbyder dig tusinder og atter tusinder af fantastiske tilbud, du helt sikkert vil elske. På den officielle hjemmeside finder du op til 85% rabat på udvalgte varer, især på elektroniske enheder. Vær tålmodig og vent til Cyber ​​Monday-salgsarrangementet for at få din yndlingsgadget til en god pris.

LAZADA JULESALG

Det er sæsonen for de perfekte gaver. Få en magisk vinterferie, og gør dig klar til julen med op til 85 % rabat på lazada. Bliv en af ​​julemandens yndlingsnisser og invester i specielle gaver til dine kære. Plus, glem ikke dit fantastiske outfit til julefesten og nytår. December er måneden, hvor alle de gode ting sker.

HVORDAN KAN DU FÅ RABAT I DAG PÅ LAZADA?

Dine passioner for mode og teknologi er nogle gange ret dyre? Men vil du stadig gerne have flere og flere ting til dine samlinger? Eller vil du ændre din gadget med de seneste udgivelser, men du vil ikke vente til slutningen af ​​året med de massive salgskampagner? Find ud af, hvordan du i dag kan få rabat på lazada for at reducere prisen på din indkøbskurv markant.

LAZADA KUPONKODER

Vil du spare mere end 20 % på din lazada-bestilling? Eller vil du gerne have yderligere rabatter som en ekstra 25% rabat oven på allerede nedsatte varer? Eller vil du gerne have dem alle plus gratis forsendelse uanset din ordreværdi? På vores side finder du de seneste salgsfremmende kuponer til lazada, der vil give dig enorme rabatter på din ordre.

RABATTER OG SÆRTILBUD PÅ LAZADA

Den første side på den officielle hjemmeside byder dig velkommen med alle de seneste tilbud og kampagnetilbud. Du finder ikke en klassisk udsalgssektion, men du finder en masse store overraskelser. For eksempel kan du spare op til 90% på udvalgte kategorier, og du kan få mere end 40% på skønhedsprodukter med lazada Beauty Awards. Desuden kan du starte din egen lille virksomhed, og du kan blive en officiel sælger på lazada uden kommissionsgebyrer og med gratis adgang til sælgerværktøjer, træninger, kampagner og meget mere. Du får også et 90-dages jumpstart-program, gratis adgang til nye sælger-eksklusive kampagner, flash-udsalgsslots kun for dig samt LazLive-adgang gratis til at interagere med millioner af kunder.

RABAT TILBYDES AF LAZADA NYHEDSBREV

Abonner på det officielle lazada-nyhedsbrev for at få din 10% rabat og adgang til de nyeste ankomster og til personlige tilbud.

NYTTIGE OPLYSNINGER OM LAZADA

Vidste du, at du kan få endnu mere med lazada? Ejer du et websted, en blog, et forum eller en konto på sociale medier? Tilmeld dig gratis affiliateprogrammet for at tjene op til 10 % provision ved blot at promovere lazada-produkter. Du vil ikke kun få den højeste kommission i branchen, men du vil også få de bedste konverteringer på millioner af produkter, længste salgstilskrivning, gratis og avancerede marketingværktøjer samt præstationsrapporter i realtid. Der er et par ting, du skal erkende, før du begynder at bruge lazada. Og du behøver ikke at spilde tid på at søge information om lazada-bestilling. Vi har allerede lavet researchen for dig, og nedenfor finder du en kort beskrivelse af alt, hvad du behøver at vide, når du foretager dit onlinekøb, herunder oplysninger om betalingsmetoder, refusionspolitik, kundeserviceteamet eller mobilappen.

OPLYSNINGER OM BETALINGSMÅDER

På lazada kan du betale med en af ​​følgende betalingsmetoder: Kredit- og betalingskort understøttet af VISA, MasterCard, JCB, American Express; Efterkrav, BDO Afbetaling, GCash, Lazada Wallet, PayPal eller LazPayLater.

LAZADA MOBIL-APP

Download den officielle app, der er tilgængelig til dine iOS- og Android-enheder for at shoppe på farten og for at få den bedste shoppingoplevelse. Appen kommer med mange andre fordele, herunder mere end 5 % rabat på din første ordre, gratis forsendelse, ekstra kuponer til Lazada Bonus og daglige flash-salg. Derudover vil du få mønter, når du tjekker ind dagligt, og du vil indsamle forskellige værdibeviser, hver gang du bruger appen.

LAZADA I SOCIALE MEDIER

Hold dig opdateret og gå ikke glip af nogen lazada-tilbud. Tilmeld dig fællesskabet på sociale medier og følg dets aktivitet på Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube og Twitter for at være den første til at vide alt om de seneste udgivelser og for at få adgang til anmeldelser og how-to-videoer. Desuden, hvis du er aktiv på lazada sociale medier-konti, kan du deltage i fantastiske giveaways og konkurrencer, der vil give dig gratis produkter som en belønning for din loyalitet.

OPLYSNINGER OM RETURNERINGSPOLITIKKEN

Hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med de varer, du har bestilt, kan du returnere dem inden for 15 dage fra leveringsdatoen for at få fuld refusion. de varer, du har købt, skal være ubrugte, uvaskede, ubeskadigede, ubrugte, med alle sikkerhedsmærkater og -etiketter stadig påsat og i deres originale emballage. Bemærk, at elektroniske enheder og husholdningsapparater skal sendes tilbage med deres garanti- og ægthedscertifikater.

KONTAKTINFORMATION FOR LAZADA

På hjemmesiden finder du siden med ofte stillede spørgsmål, hvor du får adgang til en masse information om lazadas vilkår og betingelser og politikker. Men hvis du har brug for mere hjælp og professionel vejledning, så kan du også kontakte kundeserviceteamet på telefon (02) 7795 8900 dagligt fra 8 til 8 (undtagen helligdage), via Live Chat med den 24/7 virtuelle kundeservice officer eller gennem Lazada Peers PH.

Ofte stillede spørgsmål om LAZADA

Tilbyder LAZADA rabatkoder?

I øjeblikket er der 25 rabatkoder og kampagner, der vil fungere for LAZADA i juli 2024, og den seneste kupon tilføjet i dag giver 50 % rabat.

Hvor meget kan du spare med LAZADA rabatkoder?

Beløbet du kan spare med en rabatkode fra LAZADA kan variere afhængigt af værdien af ​​ordren og værdien af ​​den tilbudte rabat. Lige nu ligger rabatprocenten på mellem 50 % og 30 %, og det sparede beløb kan afhængigt af situationen nå op på flere hundrede euro.

Hvad er de bedste kuponer og rabatkoder til LAZADA?

Bedste verificerede rabatkode til LAZADA er (GCASHWFEST35) og tilbyder kunder en rabat på 30 % ved køb i juli 2024.

HVORDAN FINDER JEG DE NYESTE KUPONER TIL LAZADA?

Du kan finde de nyeste kuponer til lazada på det officielle websted og på specifikke websteder som www.coupons-promo-code.com, www.topvoucherscode.co.uk, www.coupons.rappler.com, www.koreancoupon.org eller www. .krdiscounts.org.

KAN JEG BETALE MED PAYPAL PÅ LAZADA?

Ja, du kan betale med PayPal på LAZADA.

TILBYDER LAZADA GRATIS FRAGT?

Ja, LAZADA tilbyder gratis fragt på specifikke varer, der er fremhævet korrekt på hjemmesiden.

HVAD KAN JEG GØRE, HVIS LAZADA-KUPONEN IKKE VIRKER?

Hvis din LAZADA kupon ikke virker, anbefaler vi, at du følger vores tricks og tips for at lære, hvordan du kan rette de mest almindelige fejlkilder. For det første, indtastede du manuelt koden ved hjælp af tastaturet? Du har muligvis lavet en tastefejl. Du bør dobbelttjekke din indtastning for at sikre, at alle tegnene er i samme rækkefølge, som de er på vores hjemmeside. Vær også opmærksom på store og små bogstaver og undlad mellemrum mellem tallene og bogstavet. Du kan undgå alt dette ved blot at bruge copy paste-funktionen siden starten for at indtaste koden korrekt. For det andet, vidste du, at hver kuponkode fra vores side har sine egne indløsningsbetingelser? Læs omhyggeligt detaljerne til din kuponkode for at se, om din ordre passer til denne specifikke kode. Nogle gange er en kode gyldig for en minimum ordreværdi, for en bestemt produktkategori og ikke for hele sortimentet eller for specifikke mærker, mens andre gange er koden gyldig enten for nye eller eksisterende kunder. For det tredje, er du sikker på, at du ikke allerede har brugt den samme kode ved et tidligere køb, og du har helt glemt det? Du kan ikke bruge den samme kuponkode mere end én gang, fordi den udløber.

HVORDAN TILFØJER MAN EN LAZADA KUPON?

Er det første gang, du bruger en lazada kuponkode? Følg vores få nemme trin for at tilføje din kupon og få rabatten.

 • 1
  Gå til www.lazada.com og tilføj dine yndlingsvarer i indkøbskurven
 • 2
  Åbn din indkøbskurv og log ind på din egen konto, hvis du allerede har en eller tilmeld dig nu for at få nem adgang til din ordre og for at foretage ændringer i den.
 • 3
  Se på alle lazada kuponkoder i vores database, og når du finder den, der passer til dig og dine behov, kopier den til udklipsholderen, husk den eller noter den på et stykke papir eller i et Word-dokument.
 • 4
  Gå tilbage til ordreoversigtssiden på lazada og indsæt enten koden i det påkrævede felt eller skriv den manuelt ved hjælp af tastaturet.
 • 5
  Anvend koden for at aktivere din rabat og følg de sidste trin for at afslutte dit køb.

Aktive rabatkoder til LAZADA

🛍️ Kategori Højteknologisk
🔥 Samlede tilbud 25
🎇️ Rabatkoder 5
📌 Tilbud 20
➡️ Bedste kupon 30% rabat
🆕 Nyeste kupon 50% rabat
🚚 Gratis fragt JA
🔄 Returperiode 30 dage
⏳ Sidste opdatering 13 juli 2024

Bedste kuponkoder til LAZADA

LAZADA KODE LAZADA TILBUD BESKRIVELSE UDLØB
N/A Få op til 50 % rabat på Burlington PH + Freebies + Gratis levering N / A
N/A Nyd op til 50 % rabat på Cetaphil + 200 ₱ rabat på kuponer + gratis gaver N / A
N/A Køb 1, få 1 gratis på Reckitt + op til 50 % rabat N / A
N/A Nyd en chance for at vinde en 4-dages tur til Japan, når du køber Lemon-dou på Lazada PH N / A

Betalingsmuligheder

PAYPAL
Bankoverførsel
ApplePay
Credit Card
Gavekort

Forsendelsesindstillinger

Courier

Kontakt Muligheder

8 Shenton Way #43-01 AXA Tower, Singapore
Lazada
@Lazada
Lazada
www.lazada.com/da/

LAZADA FUNKTIONER OG FORDELE Oplev lazadas magiske verden og nyd dens unikke funktioner og fordele.
 • Et fantastisk affiliate program med op til 10% kommission.
 • Adgang til mere end 300 millioner produkter.
 • Over 10.000 topmærker, kendt i hele verden.
 • Muligheden for at starte din egen virksomhed ved at blive sælger gratis.
 • Forskellige betalingsmetoder inklusive PayPal og Lazada Wallet
LAZADA SPARETIPS Spar endnu mere på din lazada-bestilling ved blot at følge vores eksklusive sparetips.
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få 10 % rabat.
 • Få mindst 5 % rabat på velkomstrabat på dit første køb nogensinde.
 • Download appen for at få mere end 5 % rabat på dit første køb i app.
 • Spar op til 90 % rabat med salgskampagner, der er tilgængelige på lazadas hjemmeside.
 • Shop under Black Friday, Cyber ​​Monday, Singles' Day og Christmas Sales Events for at spare op til 90 %.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle præsenterede oplysninger er en informativ titel.