Generiske filtre

WISH.COM Rabatkode & Kuponer

Oplev de seneste rabatkoder og verificerede kampagner for eksklusive besparelser på WISH.COM

Din bedømmelse: Ingen
Bedømmelse: 4.9 - 2 stemmer

Aktive WISH.COM rabatkoder

GENEREL INFORMATION OM WISH.com

WISH.com blev grundlagt i 2010 i San Francisco af Piotr Szulczewski og Danny Zhang og er en af ​​de største e-handelsmarkeder på verdensplan, der giver adgang til mere end 150 millioner varer til salg til forbrugere i over 100 lande over hele verden. Med mere end 90 millioner aktive brugere og over 500 forhandlere registreret, formår WISH.com at sælge mere end 1.7 millioner produkter hver dag. WISH.com har kendt en stor succes siden starten takket være dets overkommelige priser og dets brede vifte af nyttige produkter. Fra modeartikler, tilbehør, makeup- og skønhedsprodukter til gadgets, telefonopgraderinger, fra ure, kæledyrstilbehør til punge og tasker, fra produkter til din bugt og børn til køkkenapparater og tilbehør til tilbehør til biler til meget mere, WISH.com har dækket dig med alt, hvad du behøver til din daglige rutine.
blank

SÆRLIGE WISH.com SALGSARrangementer

Er du en shopaholic? Vil du købe en ny gadget, eller vil du købe moderne tøj, sko og tilbehør, men du har et begrænset budget? Vidste du, at du kan spare endnu mere på dit WISH.com shoppingeventyr? Vidste du, at du kan få enorme rabatter, der giver dig dine yndlingsvarer til en god pris? Hvordan? Ved blot at vælge at handle under de særlige salgsarrangementer.

WISH.com VELKOMMEN RABATTER

WISH.com tilbyder dig en velkomstrabat på 10 %, som du kan bruge på din første ordre nogensinde.

WISH.com BLACK FRIDAY SALG

Vil du have adgang til de bedste tilbud fra WISH.com? Gå på jagt efter tilbud under Black Friday-salgsarrangementet, og du vil få op til 80 % rabat på tusinder og tusinder af nyttige produkter. Køb mere for at få endnu mere. Køb i løs vægt, og du kan modtage mere end 80 % rabat samt gratis produkter som belønning for din loyalitet til denne fantastiske online markedsplads.

WISH.com 11/11 SALG

Hav en glædelig singledag, og deltag den 11. november på Global Shopping Festival, også kendt som Double 11 og 11/11 Sales. WISH.com byder dig velkommen med mere end 50 % rabat på udvalgte varer under denne særlige begivenhed. Gør dig klar og forkæl dig selv med enorme rabatter på dagen med det største salg i hele året.

WISH.com CYBER MANDAY SALG

Leder du efter særlige Cyber ​​Monday-tilbud, som du kan få hjemmefra? Så gå til WISH.com og få alt, hvad du ønsker, til den pris, du vil elske. Du får mere end 60 % rabat på så mange varer, at du gerne vil gøre Cyber ​​Monday mulig hver eneste dag.

WISH.com JULESALG

Den mest vidunderlige tid på året er næsten her, og du havde ikke tid til at finde de perfekte gaver til alle dine kære? Vil du springe den tunge trafik og køerne i butikkerne fra din by over? Vend tilbage til WISH.com i december og få alt, hvad du ønsker dig under julesalgsarrangementet. Du kan spare op til 80 % på tusinder og atter tusinder af varer, der passer til personerne i dit liv. blank

HVORDAN KAN DU FÅ RABAT I DAG PÅ WISH.com?

Kunne du tænke dig at spare endnu mere på din WISH.com ordre, men du vil ikke vente til de særlige salgsarrangementer for at få alt, hvad du ønsker, til en god pris? Vi kommer med gode nyheder, og vi bringer dig forskellige metoder, der hjælper dig med at spare stort på dit WISH.com-køb. Find ud af, hvad du skal gøre for at få rabat i dag på WISH.com.

WISH.com KAMPAGNEKODER

Brug en af ​​kampagnekuponerne til WISH.com for at få rabatter på dine ordrer, der starter ved 10 % rabat og kan nå op til 50 % rabat. Desuden vil du finde kuponer, der kan give dig gratis verdensomspændende levering samt gratis produkter til at dele med hele familien.

RABATTER OG SÆRTILBUD PÅ WISH.com

WISH.com er stedet, hvor du altid vil få fantastiske rabatter på næsten alt, hvad der står på hjemmesiden. Se nærmere på prisfaldssektionen for at få op til 90 % rabat på så mange nyttige varer til både mænd og kvinder såvel som børn. Drej hjulet fra Blitz Buy-sektionen for at få en ekstra rabat på produkter en gang om dagen. Ydermere kan du få op til 50% rabat, hvis du får 7 frimærker til dit daglige login. Skynd dig, dette tilbud varer ikke evigt.

RABAT TILBYDES AF WISH.com NYHEDSBREV

Tilmeld dig det officielle nyhedsbrev for at få din 10% rabat, som du kan bruge på dit næste WISH.com-køb.

NYTTIGE OPLYSNINGER OM WISH.com

At dele er omsorg. Spred budskabet og fortæl dine venner om denne utrolige online platform, og du kan deltage i henvisningsprogrammet. For hver ven, som du henviser og afslutter et køb med dit link, får du en bonus på 5 USD, og ​​din ven får det samme beløb. Du kan tjene op til $100 hver måned. Hvis det er første gang, du foretager din ordre på WISH.com, så foreslår vi, at du læser følgende korte beskrivelse om de vigtigste oplysninger, som du skal huske. Nedenfor finder du alt, hvad du behøver at vide om betalingsmetoderne, refusionspolitikken og kundeserviceteamet.

OPLYSNINGER OM BETALINGSMÅDER

WISH.com accepterer følgende betalingsmetoder: større kredit- og debetkort (VISA, MasterCard, American Express, Discover, Maestro og Cirrus), PayPal, Google Pay, Apple Pay, Klarna, iDEAL og Ebank (Kreditkort, Boleto, Oxxo) .

WISH.com MOBIL APP

Få det bedste værktøj til at shoppe på farten når som helst og hvor som helst direkte fra din lille gadget. Download nu den officielle mobilapp fra App Store og Google Play for at få eksklusive rabatter i appen og adgang til mere end 150 millioner varer af høj kvalitet med op til 90 % rabat. Du kan spore dine køb, få push-up notifikationer om dine yndlingsprodukter, og du kan gennemgå kundernes anmeldelser og se deres videoer af deres køb for at finde de bedste tilbud til dig.

WISH.com I SOCIALE MEDIER

Hold forbindelsen og søg inspiration. Tilmeld dig det fantastiske WISH.com-fællesskab på sociale medier og følg dets aktivitet på Facebook, Instagram, YouTube, Twitter og Pinterest for at være den første til at vide alt om de seneste ankomster, eksklusive tilbud, nyeste trends og for at få chancen for at vinde gratis varer ved blot at deltage i utrolige giveaways og konkurrencer. Oplev nu tips og tricks til alle de nyeste produkter fra WISH.com. Læs bloggen, fordi du vil finde mange interessante artikler om en masse nyttige ting. Du vil for eksempel få adgang til fine opskrifter og til mange moderåd fra kendte influencers.

OPLYSNINGER OM RETURNERINGSPOLITIKKEN

Hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med din ordre, eller hvis du har bestilt det forkerte produkt eller den forkerte farve, kan du returnere de varer, du ikke ønsker, inden for 30 dage fra leveringsdatoen. De varer, du ønsker at returnere, skal være ubrugte, uvaskede, ubeskadigede, ubrugte, med alle sikkerhedsmærkater og -etiketter stadig påsat og i deres originale emballage.

KONTAKTINFORMATION TIL WISH.com

Hvis du ikke kan finde det perfekte svar på dit spørgsmål, eller hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte kundeserviceteamet på telefon 1-800-266-0172 ved at sende en e-mail til [e-mail beskyttet], eller via Live Chat, tilgængelig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Ofte stillede spørgsmål om WISH.COM

Tilbyder WISH.COM rabatkoder?

I øjeblikket er der 39 rabatkoder og kampagner, der vil fungere for WISH.COM i juli 2024, og den seneste kupon tilføjet i dag giver 10 % rabat.

Hvor meget kan du spare med WISH.COM rabatkoder?

Beløbet du kan spare med en rabatkode fra WISH.COM kan variere afhængigt af værdien af ​​ordren og værdien af ​​den tilbudte rabat. Lige nu er rabatprocenten mellem 10 % og 60 % , og det sparede beløb kan afhængigt af situationen nå op på flere hundrede euro.

Hvad er de bedste kuponer og rabatkoder til WISH.COM?

Bedste verificerede rabatkode til WISH.COM er (MEGASHIP) og tilbyder kunder en rabat på 60 % ved køb i juli 2024.

HVORDAN FINDER JEG DE NYESTE KUPONER TIL WISH.com?

Du kan finde de nyeste kuponer til WISH.com på det officielle websted og på visse websteder som www.coupons-promo-code.com, www.couponfollow.com, www.couponchief.com, www.retailmenot.com, www.i -funbox.com, www.rakuten.com eller www.dealspotr.com.

KAN JEG BETALE MED PAYPAL PÅ WISH.com?

Ja, du kan betale med PayPal på WISH.com.

TILBYDER WISH.com GRATIS FRAGT?

Ja, WISH.com tilbyder gratis forsendelse, men kun under visse betingelser, som du finder på den officielle hjemmeside.

HVAD KAN JEG GØRE, HVIS WISH.com KUPONEN IKKE VIRKER?

Hvis din WISH.com kuponkode ikke virker, foreslår vi, at du følger vores næste retningslinjer for at finde kilden til din fejl og for at lære, hvordan du kan rette den. Hver WISH.com kuponkode fra vores database har sine egne vilkår og betingelser. Du skal omhyggeligt læse detaljerne til din kode for at finde ud af, hvad indløsningsbetingelserne er. Nogle gange er en kode gyldig for en minimum ordreværdi, for en bestemt produktkategori eller for specifikke mærker, mens andre gange er koden gyldig enten for nye eller eksisterende kunder. Hvis du indtaster koden manuelt ved hjælp af tastaturet, har du muligvis lavet en tastefejl. Dobbelttjek din indtastning og sørg for, at alle tegnene følger samme rækkefølge som på vores hjemmeside, og vær også opmærksom på store og små bogstaver. Derudover bør du ikke sætte mellemrum mellem tallene og bogstavet. Hvis du har tjekket alt ovenstående, og du retter fejlene, men systemet endnu ikke genkender din kode, betyder det, at du allerede har brugt den samme kuponkode ved et tidligere køb. Du kan ikke bruge det længere, fordi en WISH.com kuponkode fra vores database kun kan bruges én gang af den samme person. Vi er ret sikre på, at du kan finde en anden kuponkode for at få rabat på dit WISH.com-køb.

HVORDAN TILFØJER MAN EN WISH.com-kampagnekode?

Hvis det er første gang, du ønsker at indløse en WISH.com kuponkode, anbefaler vi, at du følger vores få brugervenlige trin for at drage fordel af massive rabatter.

 • 1
  Gå til WISH.com og tilføj dine yndlingsprodukter i indkøbskurven.
 • 2
  Åbn indkøbskurven og log ind på din egen konto, hvis du allerede har en eller tilmeld dig nu for at få nem adgang til din ordre og for at foretage ændringer i den.
 • 3
  Se alle WISH.com kuponkoder på vores side, og når du finder den, der passer til dine behov, kopier den til udklipsholderen, læg den udenad eller noter den på et stykke papir eller i et Word-dokument.
 • 4
  Gå tilbage til ordreoversigtssiden på WISH.com og indsæt enten koden i det påkrævede felt, mærket Indtast kampagnekode, eller skriv den manuelt ved hjælp af tastaturet.
 • 5
  Anvend koden for at aktivere din rabat og følg de sidste trin for at afslutte dit køb.

Aktive rabatkoder til WISH.COM

🛍️ Kategori Shopping
🔥 Samlede tilbud 39
🎇️ Rabatkoder 39
📌 Tilbud 0
➡️ Bedste kupon 60% rabat
🆕 Nyeste kupon 10% rabat
🚚 Gratis fragt INGEN
🔄 Returperiode 30 dage
⏳ Sidste opdatering 13 juli 2024

Bedste kuponkoder til WISH.COM

WISH.COM KODE WISH.COM TILBUD BESKRIVELSE UDLØB
LAT10 Grib 10 % besparelse med ønske N / A
WELCOME20 Få 20 % rabat på første køb ved at indtaste denne ønskekuponkode N / A
SHIP24 Wish giver GRATIS levering på ALLE ordrer – ingen minimumskrav eller undtagelser! N / A
KLARNA15 Få 15 % rabat på udvalgte ordrer, når du bruger denne wish.com kampagnekoder N / A

Betalingsmuligheder

ApplePay
Credit Card

Forsendelsesindstillinger

Courier

Kontakt Muligheder

San Francisco, One Sansome Street, 1 Sansome St 40th Floor, San Francisco, USA
Ønske Shopping
@WishShopping
Ønskeliste
wish.com

WISH.com FUNKTIONER OG FORDELE Nyd dit shoppingeventyr med WISH.com og lås op for eksklusive funktioner og fordele.
 • Et fantastisk henvisningsprogram, der giver dig $5 for hver ven, der afslutter deres første WISH.com-ordre.
 • Forskellige betalingsmetoder inklusive PayPal, Apple Pay og Google Pay.
 • Adgang til en utrolig portefølje på mere end 150 millioner varer.
 • Mere end 500 handlende er registreret.
 • Levering til mere end 100 lande over hele verden.
 • 24/7 kundeservicesupport.
WISH.com SPARETIPS Du kan spare endnu mere på dit WISH.com-køb ved blot at sagsøge et af vores sparetips.
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få 10 % rabat på din næste ordre.
 • Få 10 % rabat på velkomstrabat for dit første WISH.com-køb nogensinde.
 • Shop fra sektionen Prisfald for at få op til 90 % rabat.
 • Drej hjulet fra Blitz Buy-sektionen for at få en ekstra rabat på produkter en gang om dagen.
 • Shop under de særlige salgsbegivenheder, herunder Black Friday, Cyber ​​Monday, Singles' Day og Christmas Sales for at få op til 80 % rabat på din WISH.com-ordre.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle præsenterede oplysninger er en informativ titel.