Generiske filtre

TESSABIT Rabatkode & Kuponer

Oplev de seneste rabatkoder og verificerede kampagner for eksklusive besparelser hos TESSABIT

Din bedømmelse: Ingen
Bedømmelse: 4.9 - 2 stemmer

Aktive TESSABIT rabatkoder

Udløbne TESSABIT rabatkoder

GENEREL INFORMATION OM TESSABIT.com

Grundlagt i 1953 af familien Molteni i den smukke italienske by – Como – Tessabit har kendt en kæmpe succes siden starten, og det er hurtigt blevet en international online modedestination for både mænd og kvinder. Med mere end 250 af verdens mest eftertragtede designere, herunder Acne Studios, Alexander McQueen, Alberta Ferretti, Alexandre Vauthier, Bottega Veneta, Brunello Cucinelli, Canada Goose, DKNY, Dolce & Gabbana, Gianluca Capannolo, Givenchy, Hogan, Isabel Marant, Jacquemus, Karl Lagerfeld, Maison Margiela, Miu Miu, Prada, Moncler, Roger Vivier, Saint Laurent, Simone Rocha, Stella McKartney eller Valentino Garavani, Tessabit.com er den eksklusive kæde af 14 familiedrevne luksusbutikker, der giver adgang til en bred vifte af stilfulde og sofistikerede produkter, der hjælper dig med at skabe originale, fantastiske og enestående outfits.
blank

SÆRLIGE TESSABIT.com SALGSBEGIVENHEDER

Er du en shopaholic, der altid ønsker at få de seneste udgivelser fra topdesignere, berømte i hele verden, men dine modemidler er begrænsede? Vidste du, at du kan få adgang til luksuriøst modetøj og tilbehør fra Tessabit.com uden at skulle betale en formue for at skifte din garderobe? Hvis du er tålmodig, kan du reducere omkostningerne ved din ordre betydeligt. Hvordan? Ved simpelthen at vente på, at de særlige salgsbegivenheder genopfinder dig selv og køber avanceret tøj til en overkommelig pris.

TESSABIT.com VELKOMMEN RABATTER

Tessabit.com tilbyder dig 10 % rabat på velkomstrabat for dit første onlinekøb nogensinde.

TESSABIT.com BLACK FRIDAY SALG

Genstart din garderobe, og tøv ikke med at opleve flere modestile. Få adgang til sæsonens must haves, og forkæl dig selv med op til 40 % rabat på udvalgte varer på Tessabit.com under Black Friday Sales Event. Du kan også få op til 30% ekstra rabat på alle udsalgsvarer.

TESSABIT.com 11/11 SALG

11/11-udsalget, også kendt som Double 11 og Singles' Day Sales, er en anden global vigtig begivenhed, der finder sted i november i løbet af en enkelt dag. Tessabit.com byder dig velkommen med op til 20% rabat den 11. november, så du får adgang til mere luksustøj og tilbehør til en reduceret pris.

TESSABIT.com CYBER MANDAY SALG

Det er tid til en af ​​årets største tilbud. Gå til Tessabit.com under Cyber ​​Monday Sales Event for at drage fordel af de bedste tilbud på udvalgte mærker. Du kan spare mere end 20 % på så mange varer, at du gerne vil købe hele butikken.

TESSABIT.com JULESALG

Vil du købe de perfekte gaver til dine kære for at imponere dem julemorgen? Hold dig væk fra de enorme køer og den tunge trafik i december, og shop fra Tessabit.com hjemmefra for at få eksklusive tilbud under julesalgsbegivenheden. Du kan spare op til 40% på hele webstedet, og du vil helt sikkert finde fantastiske gaver til dine forældre, venner eller din partner. blank

HVORDAN KAN DU FÅ RABAT I DAG PÅ TESSABIT.com?

Hvis din passion for mode er så stor, at du ikke kan vente til den særlige salgsbegivenhed med at få dine yndlingsprodukter til en reduceret pris, bør du bruge en af ​​de andre fantastiske metoder, som vil give dig enorme rabatter. Find ud af, hvad du skal gøre for at få rabat i dag på Tessabit.com og nyd dit shoppingeventyr.

TESSABIT.com KUPONKODE

Med den rigtige salgsfremmende kupon til Tessabit.com fra vores database kan du spare op til 40 % på specifikke samlinger, og du kan også drage fordel af gratis verdensomspændende forsendelse. Vælg med omhu, og invester mere i din passion for mode for at skabe en enestående præstation, uanset hvor du går.

RABATTER OG SÆRTILBUD PÅ Tessabit.com

Få din særlige rabat til topdesignere som Stella McCartney, Brunello Cucinelli, Ambush, Balenciaga, Bottega Veneta, Emanuela Caruso, Max Mara og mange flere ved blot at købe fra udsalgssektionen, tilgængelig på den officielle hjemmeside. Du kan spare op til 50 % rabat hvert øjeblik hver dag. Og i løbet af den sidste udsalgssæson kan du få op til 70 % rabat på hundrede og hundrede varer.

RABAT TILBYDES AF TESSABIT.com NYHEDSBREV

Tilmeld dig det officielle nyhedsbrev for at få tidlig adgang til de nyeste ankomster og eksklusive kampagner og få op til 15 % rabat på din næste Tessabit.com-ordre.

NYTTIGE OPLYSNINGER OM TESSABIT.com

Oplev nu de bedste luksus modemærker og find den mest prestigefyldte og den nyeste kollektion. Shop fra Tessabit.com for et utroligt modeeventyr. Hvis det er første gang, du foretager en online ordre fra denne fantastiske butik, så bør du tage et par aspekter i betragtning. Nedenfor finder du en kort beskrivelse om betalingsmetoderne, refusionspolitikken, kundeserviceteamet og tilstedeværelsen af ​​Tessabit.com på de sociale medier.

OPLYSNINGER OM BETALINGSMÅDER

Tessabit.com tilbyder forskellige betalingsmetoder, herunder kredit- og betalingskort (VISA, MasterCard, Maestro, VISA Electron, American Express) og PayPal.

TESSABIT.com MOBIL-APP

Desværre har Tessabit.com ikke en mobilapp.

TESSABIT.com I SOCIALE MEDIER

Find de seneste tips og trends, og følg Tessabit.coms luksusmoderejse på sociale medier. Tilmeld dig dets fantastiske og moderne fællesskab på Pinterest, YouTube, Facebook og Instagram for at få adgang til modeverdenen og for at dele dine outfits med andre fashionistaer for en chance for at vinde lækre produkter under de officielle giveaways. Tøv ikke med at se nærmere på Journal-sektionen på den officielle hjemmeside. Her finder du fin og interessant information om Tessabit.coms seneste samarbejder og events og du finder også nyttige artikler, der fortæller, hvad du kan have på ved forskellige lejligheder til hver sæson.

OPLYSNINGER OM RETURNERINGSPOLITIKKEN

Ombestemte du dig? Har du bestilt den forkerte størrelse, eller kan du ikke lide farven på de varer, du har bestilt? Du kan anmode om returnering inden for 14 dage fra leveringsdatoen, så længe de varer, du ønsker at returnere, er ubrugte, uvaskede, ubeskadigede, med alle sikkerhedsmærker og etiketter stadig påsat. Vær opmærksom på, at du skal returnere alle varer i deres originale mærkevareæske i en anden beskyttende æske eller emballage og med ægthedskort og støvposer inkluderet. Fodtøj skal returneres umærket og i deres originale emballage og strømpebukser, lingeri og badetøjsprodukter skal returneres med deres hygiejneforseglinger stadig påsat og i deres uåbnede og ubeskadigede emballage. Hvis du ikke gør det, vil din returnering blive afvist, og du vil ikke modtage dine penge tilbage.

KONTAKTINFORMATION TIL TESSABIT.com

Hvis du ikke kunne finde et tilfredsstillende svar på siden med ofte stillede spørgsmål, kan du kontakte kundeserviceteamet fra mandag til fredag ​​mellem 9.00 – 1.00 og 2 – 6 ved at sende en e-mail til [e-mail beskyttet], på telefon på +39 031 3110101, via WhatsApp på nummeret +39 349 8870333 eller via Live Chat.

Ofte stillede spørgsmål om TESSABIT

Tilbyder TESSABIT rabatkoder?

I øjeblikket er der 38 rabatkoder og kampagner, der vil fungere for TESSABIT i juli 2024, og den seneste kupon tilføjet i dag giver 20 % rabat.

Hvor meget kan du spare med TESSABIT Rabatkoder?

Beløbet du kan spare med en rabatkode fra TESSABIT kan variere afhængigt af værdien af ​​ordren og værdien af ​​den tilbudte rabat. Lige nu ligger rabatprocenten på mellem 20% og 60% , og det sparede beløb kan afhængigt af situationen nå op på flere hundrede euro.

Hvad er de bedste kuponer og rabatkoder til TESSABIT?

Bedste verificerede rabatkode til TESSABIT er (T60) og tilbyder kunder en rabat på 60 % ved køb i juli 2024.

HVORDAN FINDER JEG DE NYESTE KUPONER TIL TESSABIT.com?

Du kan finde de nyeste kuponer til TESSABIT.com på visse websteder som www.coupons-promo-code.com, www.global-discount-codes.com, www.dealspotr.com, www.retailmenot.com eller www.i- funbox.com.

KAN JEG BETALE MED PAYPAL PÅ TESSABIT.com?

Ja, du kan betale med PayPal på TESSABIT.com.

TILBYDER TESSABIT.com GRATIS FRAGT?

Du kan drage fordel af gratis verdensomspændende forsendelse, men kun hvis din ordre overstiger en vis værdi eller under særlige kampagner. En anden måde at få gratis forsendelse på er at bruge den rigtige salgsfremmende kupon, der er angivet på vores side, som kan give dig forsendelsesgebyret gratis uanset din ordreværdi.

HVAD KAN JEG GØRE, HVIS TESSABIT.com-KUPONEN IKKE VIRKER?

Din TESSABIT.com kuponkode virker ikke, og du ved ikke, hvordan du løser dette problem? Følg vores næste retningslinjer for at finde kilden til din fejl og for at lære, hvordan du kan rette den. Vidste du, at hver salgsfremmende kupon fra Tessabit.com på vores side har sine egne indløsningsbetingelser? Vi anbefaler, at du omhyggeligt læser detaljerne til din kuponkode, for nogle gange er en kode kun gyldig for en minimum ordreværdi, for en bestemt produktkategori og ikke for hele sortimentet eller for udvalgte mærker, mens andre gange er koden gyldig enten for nye eller eksisterende kunder. Indtastede du koden manuelt ved hjælp af tastaturet? Du har muligvis lavet en tastefejl. Vi foreslår, at du dobbelttjekker din indtastning for at sikre, at alle bogstaver og tal følger den samme rækkefølge, som den er vist på vores hjemmeside. Vær også opmærksom på store og små bogstaver, og sæt ikke mellemrum mellem tegnene. Du kan undgå dette besvær siden begyndelsen ved blot at bruge copy-paste-funktionen til at indtaste koden korrekt. Hvis ingen, hvis ovenstående gælder, betyder det, at du muligvis allerede har brugt den samme kuponkode ved et tidligere køb. Du kan ikke bruge det længere, fordi det udløber. Husk at en kuponkode fra vores side ikke kan bruges mere end én gang af samme person.

HVORDAN TILFØJER MAN EN TESSABIT.com KUPON?

Følg vores nemme trin for hurtigt at tilføje din Tessabit.com kuponkode og nyde din rabat.

 • 1
  Gå til Tessabit.com og tilføj dine yndlingsprodukter i indkøbsposen.
 • 2
  Åbn indkøbsposen og log ind på din egen konto, hvis du allerede har en eller tilmeld dig nu for at få nem adgang til din ordre og for at foretage ændringer i den.
 • 3
  Se alle Tessabit.com salgsfremmende kuponer på vores side, og når du finder den, der passer til dine behov, skal du kopiere den til udklipsholderen, huske den eller notere den på et stykke papir eller i et Word-dokument.
 • 4
  Gå tilbage til Tessabit.com, og indsæt enten din kode i det påkrævede felt på ordreoversigtssiden eller indtast den manuelt ved hjælp af tastaturet.
 • 5
  Anvend koden for at aktivere rabatten og fortsæt med de sidste trin for at afslutte dit køb.

Aktive rabatkoder til TESSABIT

🛍️ Kategori Mode
🔥 Samlede tilbud 38
🎇️ Rabatkoder 38
📌 Tilbud 0
➡️ Bedste kupon 60% rabat
🆕 Nyeste kupon 20% rabat
🚚 Gratis fragt INGEN
🔄 Returperiode 30 dage
⏳ Sidste opdatering 13 juli 2024

Bedste kuponkoder til TESSABIT

TESSABIT KODE TESSABIT TILBUD BESKRIVELSE UDLØB
EXTRA20 Yderligere 20 % rabat på udsalgsvarer hos Tessabit N / A
EXTRA20 Tessabit kuponkode: ekstra 20% rabat på udsalgsvarer September 30, 2024
S25 Eksklusivt tilbud: Ekstra 25 % rabat (Versace) med Tessabit Stores UK kuponkode N / A
SPRING-20 20% rabat. Tidsbegrænset tilbud. N / A

Betalingsmuligheder

Credit Card

Forsendelsesindstillinger

Courier

Kontakt Muligheder

Via XX Settembre, 1-3, 22100 Como CO, Italien
TESSABIT
tessabit
tessabit.com

TESSABIT.com FUNKTIONER OG FORDELE Oplev nu magien ved de luksuriøse modemærker på Tessabit.com og nyd eksklusive funktioner og fordele.
 • Adgang til mere end 250 af verdens mest eftertragtede mærker.
 • Forskellige betalingsmetoder inklusive PayPal.
 • Gratis verdensomspændende forsendelse tilgængelig.
 • Dedikeret kundeserviceteam.
 • Journalsektionen.
TESSABIT.com SPARETIPS Vil du spare mere på dit Tessabit.com shoppingeventyr? Følg vores sparetips for at reducere omkostningerne ved din ordre.
 • Tilmeld dig det officielle nyhedsbrev for at få op til 15% rabat på din næste ordre.
 • Få din 10 % rabat på velkomstrabat til dit første køb nogensinde.
 • Spar op til 50% rabat med udsalgssektionen.
 • Få op til 70 % rabat i den sidste udsalgssæson.
 • Shop under særlige salgsarrangementer som Black Friday, Cyber ​​Monday eller Christmas Sales for at få op til 40 % rabat på udvalgte varer.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle præsenterede oplysninger er en informativ titel.