Generiske filtre

YOOX Rabatkode & Kuponer

Oplev de seneste rabatkoder og verificerede kampagner for eksklusive besparelser hos YOOX

Din bedømmelse: Ingen
Bedømmelse: 4.9 - 2 stemmer

Aktive YOOX rabatkoder

Udløbne YOOX rabatkoder

GENEREL INFORMATION OM YOOX

Med hovedkontor i modehovedstaden Milano, YOOX.com blev grundlagt i 2000 af Federico Marchetti, og det er en eksklusiv luksusmodeforhandler, der giver adgang til en uovertruffen kollektion på mere end 5000 af verdens mest eftertragtede mærker, herunder Comme des Garçon, Dries van Noten, Maison Margiela, Roberto Cavalli, Saint Laurent, Stella McCartney, Lanvin, Christian Louboutin, Giuseppe Zanotti, Proenza Schouler, Alexander McQueen, Miu Miu, Bottega Veneta, Fornasetti, Isabel Marant, Dior eller Karl Lagerfeld. En del af YOOX Net-a-Porter Groups SpA siden 2015, YOOX.com er praktisk med alt hvad du behøver for at skabe et forbløffende look til en enestående præstation ved enhver begivenhed og med sofistikeret boligindretning, møbler og kreative kunstprodukter. Ved du, hvad navnet YOOX repræsenterer? Blandingen mellem mandligt (Y) og kvindeligt (X) kromosom med uendelighedssymbolet vist i midten som dobbelt Os. Det betyder, at YOOX.com er dit go-to-shoppingparadis for både mænd og kvinder. blank

YOOX SÆRLIGE SALGSARrangementer

Føler du, at det nogle gange er for dyrt at købe luksusmodetøj, sko og tilbehør til dit budget? Det er det faktisk, men ikke hvis du køber dine yndlingsgenstande fra YOOX.com under de særlige salgsarrangementer. Du får den samme høje kvalitet til en reduceret pris, selv for de nyeste kollektioner, som du får direkte fra landingsbanerne.

VELKOMMEN RABATTER

YOOX.com tilbyder ikke en velkomstrabat for dit første køb nogensinde.

BLACK FRIDAY SALG

Vær forberedt på de bedste YOOX.com tilbud og jagt de særlige tilbud under Black Friday Sales Event. Du kan spare 25 % rabat på hele webstedet, og du kan få yderligere 60 % rabat på topmærker. Plus, rabatterne kan nå op til 90% rabat på den sidste dag af Black Friday Event.

11/11 SALG

En anden vigtig salgsbegivenhed, der har øget opmærksomheden i de seneste år, er repræsenteret af Singles' Day, kendt som Double 11 eller 11/11 Sales. YOOX.com byder dig velkommen med op til 55 % rabat. Følg med og skynd dig, lageret varer ikke evigt.

CYBER MANDAGSSALG

Sæt dine modemål i slutningen af ​​året, og opdag de særlige tilbud på YOOX.com under Cyber ​​Monday Sales Event. Du kan spare mere end 30 % i rabat, og du kan få særlige ekstrarabatter i appen på op til 30 % rabat på alt, inklusive på de seneste ankomster.

JULESALG

Den bedste tid på året til at investere mere i din passion for mode er under juleudsalget. Du kan nu få dine yndlingsprodukter fra verdens mest eftertragtede designere med op til 70 % rabat. Skynd dig og køb også fine gaver til dine kære. blank

HVORDAN KAN DU FÅ RABAT I DAG PÅ YOOX?

Er du en shopaholic? Vil du prøve flere modestile for at skabe et originalt look, hvor som helst du går, men dine modemidler hjælper dig overhovedet ikke? Find ud af nu, hvordan du kan få rabat hver dag på YOOX.com uden at skulle vente til sidste sæsonudsalg.

kampagneKUPONER TIL YOOX

Vil du have mindst 10 % rabat på din YOOX.com ordre? Vil du have gratis verdensomspændende forsendelse? Vidste du, at der er salgsfremmende kuponer til YOOX.com på vores side, som kan give dig begge dele og endnu mere? Du kan spare op til 85 % rabat med den rigtige kampagnekupon.

RABATTER OG SÆRTILBUD PÅ YOOX

Udsalgssektionen fra den officielle hjemmeside byder dig velkommen med op til 60% rabat på mere end 200.000 varer fra kendte mærker som Michael Kors, Missoni, Furla, Karl Lagerfeld, Loewe, Prada, Ellery, Miu Miu, Givenchy, Gianvito Rossi, Jil Sander eller Tommy Hilfiger. Og nogle gange kan du spare mere end 85 % i sektionen Udsalg.

RABAT TILBYDES AF YOOX NYHEDSBREV

Vær den første til at få de seneste modenyheder. Tilmeld dig YOOX.com nyhedsbrevet for at få adgang til eksklusive tilbud og for at modtage din 10% rabat på din første ordre.

NYTTIG INFORMATION OM YOOX

Ejer du en modehjemmeside, blog, vlog eller konto på sociale medier? Begynd at tjene dine egne penge til din modeafhængighed og tilmeld dig YOOX.com Affiliate Program. Markedsfør YOOX.com ved at placere dit henvisningslink eller et banner på dit websted, og for hver af dine besøgende, der afslutter et YOOX.com-køb, vil du få høje kommissionssatser samt adgang til marketingværktøjer, et dedikeret affiliate-team og nyhedsbrev med eksklusive kampagnetilbud og incitamenter. Der er et par flere ting, du skal overveje, når du foretager et onlinekøb fra YOOX.com. Spild ikke din tid og nyd dit luksuriøse shoppingeventyr. Nedenfor finder du en kort beskrivelse af YOOX.com betalingsmetoder, tilbagebetalingspolitik og kundeserviceteamet.

OPLYSNINGER OM BETALINGSMÅDER

YOOX.com accepterer følgende betalingsmetoder: Kredit- eller betalingskort (Visa, MasterCard, Discover, American Express og JCB), PayPal og Moneyoox.

YOOX MOBIL APP

Download nu den officielle YOOX.com-mobilapp, tilgængelig til dine iOS- og Android-enheder, så du kan shoppe på farten og få adgang til eksklusive rabatter i appen og til opdateringer i realtid om de nyeste ankomster og seneste kampagner. Brug Dream Box-funktionen til at gemme dine ønskede varer og til at købe dem senere. Derudover vil du også få adgang til stiltips fra modeinsidere, og du vil dagligt finde nye ankomster fra de mest kendte mærker, herunder et imponerende udvalg af boligindretningsartikler, bøger og kreationer lavet af internationale kunstnere.

YOOX I SOCIALE MEDIER

Hold kontakten med de seneste modenyheder og tilmeld dig det seje og moderne YOOX.com-fællesskab. Følg dens aktivitet på FacebookTwitterInstagramYouTube og Pinterest for at få adgang til fantastiske interviews, anmeldelser og for at få mulighed for at se modeshowene fra de største modehovedstæder. Du får adgang til modetips og du finder inspiration til dit næste outfit.

OPLYSNINGER OM RETURNERINGSPOLITIKKEN

Du kan handle trygt på YOOX.com. Hvis du ikke kan lide de varer, du har købt, eller hvis du blot har bestilt den forkerte størrelse eller farve, kan du returnere dem og anmode om en fuld refusion eller ombytning inden for 60 dage efter leveringsdatoen. De varer, du ønsker at returnere, skal være ubrugte, uvaskede, ubrugte og ubeskadigede, med alle sikkerhedsmærkater og -etiketter stadig påsat og i den originale emballage.

KONTAKTINFORMATION TIL YOOX

Hvis du ikke kunne finde et tilfredsstillende svar på kundeservicesiden, foreslår vi, at du kontakter kundesupportteamet direkte på telefon 1-855-529-4494 eller ved at sende en e-mail via onlinekontaktformularen

Ofte stillede spørgsmål om YOOX

Tilbyder YOOX rabatkoder?

I øjeblikket er der 28 rabatkoder og kampagner, der vil fungere for YOOX i juli 2024, og den seneste kupon tilføjet i dag giver 15 % rabat.

Hvor meget kan du spare med YOOX Rabatkoder?

Beløbet du kan spare med en rabatkode fra YOOX kan variere afhængigt af værdien af ​​ordren og værdien af ​​den tilbudte rabat. Lige nu ligger rabatprocenten på mellem 15% og 50%, og det sparede beløb kan afhængigt af situationen nå op på flere hundrede euro.

Hvad er de bedste kuponer og rabatkoder til YOOX?

Bedste verificerede rabatkode til YOOX er (YX250) og tilbyder kunder en rabat på 50 % ved køb i juli 2024.

Hvordan kan jeg finde de nyeste kuponer til YOOX?

Du kan finde de nyeste kuponer til YOOX.com på specifikke websteder som www.promonix.com, www.coupons-promo-code.com, www.global-discount-codes.com, www.couponfollow.com, www.retailmenot. com eller www.givingassistant.org.

Kan jeg betale med PayPal på YOOX?

Ja, du kan betale med PayPal på YOOX.com.

Tilbyder YOOX gratis fragt?

Ja, YOOX.com tilbyder gratis forsendelse, men kun under visse omstændigheder (ved særlige lejligheder, over en minimumsordreværdi, med den rigtige kuponkode).

Hvad kan jeg gøre, hvis YOOX-kuponen ikke virker?

Hvis din YOOX.com kupon ikke virker, bør du følge vores tips og tricks for at finde kilden til din fejl og for at lære, hvordan du kan rette den. Hver kampagnekupon på vores side har sine egne indløsningsbetingelser, som du skal følge uden tvivl. Reda detaljerne til din YOOX.com kupon. Normalt er en kode gyldig for en minimum ordreværdi, for en bestemt produktkategori eller for udvalgte mærker. Men der er også tidspunkter, hvor en kode er gyldig enten for nye eller eksisterende kunder. Når du manuelt indtaster koden, kan du nemt lave en tastefejl. Tjek igen din indtastning og se, om din kode er den samme, som den er på vores hjemmeside. Sæt ikke mellemrum mellem tegnene og vær også opmærksom på store og små bogstaver. Har du tjekket alt ovenstående, rettet hvad der var galt, men du kan stadig ikke indløse din YOOX.com kuponkode? Er du sikker på, at du ikke allerede har brugt den samme kuponkode ved et tidligere køb? For det er ikke længere tilgængeligt. En kuponkode fra vores side kan ikke bruges mere end én gang af den samme person, fordi den udløber.

Sådan tilføjer du en Yoox.com-kampagnekode

Oplev din stil inden for mode og spar på dit næste Yoox.com-køb ved at bruge kampagnekoder

 • 1
  Følg vores instruktioner beskrevet nedenfor for at finde ud af, hvordan du kan tilføje en YOOX.com kuponkode for at reducere omkostningerne ved dit køb.
 • 2
  Klik på indkøbstaskeikonet fra højre side på hjemmesiden og log ind på din personlige konto, hvis du allerede har en eller tilmeld dig nu for at få nem adgang til din ordre og for at foretage ændringer i den.
 • 3
  Se alle YOOX.com-kuponer, der er anført på vores side, og når du finder den, der passer til dine behov, kopier den til udklipsholderen, husk den eller noter den på et stykke papir eller i et Word-dokument.
 • 4
  Gå tilbage til ordreoversigtssiden på YOOX.com og indsæt din kode i kampagnefeltet, hvor den er skrevet YOOXCODE Brug din personlige YOOXCODE for at få adgang til eksklusive kampagner eller indtast den manuelt ved hjælp af tastaturet.
 • 5
  Klik på knappen Anvend og fortsæt med de sidste trin for at afslutte dit køb.

Aktive rabatkoder til YOOX

🛍️ Kategori Mode
🔥 Samlede tilbud 28
🎇️ Rabatkoder 24
📌 Tilbud 4
➡️ Bedste kupon 50% rabat
🆕 Nyeste kupon 15% rabat
🚚 Gratis fragt INGEN
🔄 Returperiode 30 dage
⏳ Sidste opdatering 14 juli 2024

Bedste kuponkoder til YOOX

YOOX-KODE YOOX TILBUD BESKRIVELSE UDLØB
WEAKY224YL8 Modtag ekstra 15 % rabat på alle ordrer med denne kampagnekode N / A
INSIDERSHOP15 Få yderligere 15 % rabat på dit køb N / A
VDAY20 Spar 20 %. Denne kupon kan hjælpe dig med at låse op for eksklusive besparelser hos Yoox! N / A
N/A Få 31 % rabat på udvalgte stilarter. Køb dine favoritter for mindre! N / A

Betalingsmuligheder

PAYPAL
Credit Card

Forsendelsesindstillinger

Courier

Kontakt Muligheder

Via Morimondo, 17 - 20143 Milano, Italien
Yoox
@yoox
Yoox
yoox.com

YOOX FUNKTIONER OG FORDELE Oplev den imponerende verden af ​​YOOX.com og nyd eksklusive fordele og funktioner.
 • Et fantastisk affiliateprogram med høje kommissionssatser og mange andre frynsegoder.
 • Forskellige betalingsmetoder inklusive PayPal og Moneyoox.
 • Gratis verdensomspændende forsendelse og gratis ombytning og returnering.
 • Adgang til et uovertruffent udvalg af produkter fra mere end 5000 af verdens mest eftertragtede designere.
 • Mere end 200.000 varer til salg.
YOOX SPARETIPS Vidste du, at der er et par sparetips, der kan hjælpe dig med at få den bedste pris for varer af høj kvalitet fra topmærker?
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få 10% rabat på din første ordre.
 • Få op til 60 % rabat med udsalgssektionen.
 • Shop fra udsalgssektionen for at få mere end 85 % rabat på så mange varer.
 • Download appen, der er tilgængelig på iOS- og Android-enheder, for at få eksklusive rabatter i appen.
 • Få op til 90 % rabat under særlige salgsbegivenheder som Black Friday, Cyber ​​Monday, Singles' Day og Christmas Sales.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle præsenterede oplysninger er en informativ titel.