Generiske filtre

TRANSFERGO Rabatkode & Kuponer

Oplev de seneste rabatkoder og verificerede kampagner for eksklusive besparelser hos TRANSFERGO

Din bedømmelse: Ingen
Bedømmelse: 4.5 - 5 stemmer

Aktive TRANSFERGO rabatkoder

GENEREL INFORMATION OM TRANSFERGO.com

TRANSFERGO.com blev grundlagt i 2012 og er en af ​​verdens hurtigst voksende pengeoverførselsvirksomheder, en troværdig og pålidelig følgesvend for mere end 2 millioner kunder, spredt over hele verden. Det tilbyder tjenester ikke kun for enkeltpersoner, men også for virksomheder, og det er en af ​​de førende på markedet, der hjælper dig med at overføre penge til dine kære nemt og hurtigt, med lave gebyrer og ingen skjulte gebyrer. Derudover hjælper denne online tjenesteudbyder dig med at betale regningen når som helst og hvor som helst fra enhver enhed, du har: tabletten, telefonen eller den bærbare computer. Vær smart og vælg TransferGO.com for at overføre penge til mere end 160 lande verden over med fantastiske valutakurser og med mange andre funktioner. blank

TRANSFERGO.com SÆRLIGE SALGSBEGIVENHEDER

Vil du spare mere, når du overfører penge til din familie eller venner fra udlandet? Så få fantastiske rabatter og mange andre frynsegoder til TransferGO.com under de særlige salgsbegivenheder, der arrangeres i slutningen af ​​hvert år.

VELKOMMEN RABATTER

Nu og da tilbyder TransferGO.com op til £12 eller tilsvarende i din valuta som en velkomstrabat til sine nye brugere.

BLACK FRIDAY SALG

Hvert år kæmper flere og flere virksomheder med at bringe de bedste tilbud under Black Friday Sales Event. Og TRANSFERGO.com er bestemt en af ​​dem. Du kan få fantastiske £10 i rabat, og de særlige tilbud kan nå op til 90 % rabat.

11/11 SALG

I øjeblikket kunne vi ikke finde nogen information om de særlige tilbud fra TransferGo.com under 11/11-udsalget, kendt som Singles' Day eller Double 11. Men det betyder ikke nødvendigvis, at du ikke kan få rabat den 11. november . Hold øje med TransferGO.com og gå ikke glip af nogle tilbud.

CYBER MANDAGSSALG

Cyber ​​Monday er en begivenhed, der gennem årene er blevet lige så vigtig og populær som Black Friday. Og på TransferGo.com kan du få op til 90 % rabat på international pengeoverførsel samt mange andre overraskelser.

JULESALG

Julen nærmer sig, og du ved ikke, hvad du skal gøre for at imponere dine kære med specielle gaver? Hvorfor ikke sende dem virtuelle kram og fortælle dem om TranserGO.com specialtilbud? Du og dine kære kan få mere end 50 % rabat på TransferGO.com-tjenester. blank

HVORDAN KAN DU FÅ RABAT I DAG PÅ TRANSFERGO.com?

Vidste du, at du kan få rabat hver dag på TransferGo.com uden at skulle vente til de særlige salgsbegivenheder? Find ud af, hvordan du kan spare mere på din TransferGO.com internationale pengeoverførsel og sikre dig fantastiske rabatter.

KUPONER TIL TRANSFERGO.com

Med den rigtige salgsfremmende kuponkode til TransferGO.com kan du spare mere end £10 på international pengeoverførsel. Derudover kan du få endnu flere belønninger. Alt du skal gøre er at læse detaljerne til hver kupon, der er tilgængelig i vores database, og få fat i den, der giver dig den største rabat.

RABATTER OG SÆRTILBUD PÅ TRANSFERGO.com

At dele er omsorg. Spred ordet og beløn dig selv ved blot at fortælle dine venner om TransferGO.com. Tilmeld dig gratis henvisningsprogrammet fra TransferGO.com og del din invitationskode via sms, WhatsApp eller din sociale mediekonto, og hver gang en af ​​din ven tilmelder sig denne fantastiske onlinetjenesteudbyder og foretager sin første overførsel, vil du tjene 20 £. Vil du få endnu mere? Vend tilbage til TransferGO.com, når du kan, og hvis du er studerende eller en vigtig medarbejder, kan du få 10 % rabat.

RABAT TILBYDES AF TRANSFERGO.com NYHEDSBREV

Tilmeld dig det officielle TransferGO.com-nyhedsbrev og lås op for din rabat på 10 % til din næste pengeoverførsel.

NYTTIGE OPLYSNINGER OM TRANSFERGO.com

Vil du tjene endnu mere ved blot at bruge TransferGO.com? Tilmeld dig nu affiliateprogrammet for at få personlige sporingslinks og mange andre marketingværktøjer og promover TransferGO.com på dit websted, dit forum, din blog eller din sociale mediekonto. For hver af dine besøgende, der foretager en overførsel via dit link, vil du få høje kommissionssatser, der starter ved £10 samt adgang til nyttige bannere, videoer og artikler udarbejdet af TransferGO.com. Du vil også få sporingsdata og rapportering i realtid og et dedikeret supportteam, der hjælper dig med at opsætte marketingkampagner for at tiltrække nye kunder. Når du bruger TransferGO.com for første gang, er der et par ting, du skal tage i betragtning, og vi har samlet alt, hvad du behøver at vide om din ordre, herunder oplysninger om betalingsmetoder, refusions- eller annulleringspolitik og kunden Serviceteam.

OPLYSNINGER OM BETALINGSMÅDER

TransferGO.com accepterer følgende betalingsmetoder: Kredit- og betalingskort (VISA, Mastercard), Apple Pay, Google Pay, Klarna og bankoverførsel.

TRANSFERGO.com MOBIL-APP

Download nu den officielle TrasnferGo.com-mobilapp, tilgængelig til dine iOS- og Android-enheder til at sende penge superhurtigt i mere end 160 lande og 41 valutaer og for at modtage penge på dit kort på kun få minutter. App'en tilbyder dig en gennemsigtig og overskuelig måde at overføre penge til udlandet på, uden skjulte fess, med gode valutakurser og uden risiko for valutaudsving. Du vil have fuld kontrol, og du vil få opdateringer af status for din overførsel.

TRANSFERGO.com I SOCIALE MEDIER

Lær TransferGO.com at kende, den licenserede og autoriserede betalingsinstitution, reguleret af FCA og HMRC, og deltag i dets fantastiske fællesskab på sociale medier. Følg dens aktivitet på FacebookTwitterLinkedInInstagramPinterest og YouTube for at få adgang til den nyeste information i FinTech-branchen og være den første til at vide alt om eksklusive tilbud og kampagnetilbud. Glem heller ikke at læse bloggen, fordi du vil få adgang til interessante og nyttige artikler som En (meget) kort guide til Pund til Euro omregningskurser, En kort guide til den britiske statspension, The Migrant Experience: The Best things about moving i udlandet eller De vigtigste ting, du skal vide for at beskytte dig mod svindel.

OPLYSNINGER OM RETURNERINGSPOLITIKKEN

TransferGO.com giver dig mulighed for at annullere din pengeoverførsel gratis på en nem og hurtig måde. Du vil ikke være i stand til at annullere din ordre, hvis betalingen allerede er nået til TransferGO.com, hvis betalingen ikke lykkedes.

KONTAKTINFORMATION TIL TRANSFERGO.com

Hvis du ikke kunne finde de rigtige oplysninger på Hjælpecenter-siden fra den officielle hjemmeside, kan du kontakte kundeserviceteamet. Team på mail på [e-mail beskyttet] eller ved at ringe på +44 13 9269 4030 og +49 30 2000 42053 for engelsk sprog. Derudover kan du finde telefonnumre på webstedet for dit specifikke sprog, herunder litauisk, polsk, rumænsk, lettisk, russisk, ukrainsk, tyrkisk og tysk.

Ofte stillede spørgsmål om TRANSFERGO

Tilbyder TRANSFERGO rabatkoder?

I øjeblikket er der 40 rabatkoder og kampagner, der vil fungere for TRANSFERGO i juli 2024, og den seneste kupon tilføjet i dag giver % rabat.

Hvor meget kan du spare med TRANSFERGO Rabatkoder?

Beløbet du kan spare med en rabatkode fra TRANSFERGO kan variere afhængigt af værdien af ​​ordren og værdien af ​​den tilbudte rabat. Lige nu er rabatprocenten mellem % og 75 % , og det sparede beløb kan afhængigt af situationen nå op på flere hundrede euro.

Hvad er de bedste kuponer og rabatkoder til TRANSFERGO?

Bedste verificerede rabatkode til TRANSFERGO er (75OFFTRANS) og tilbyder kunder en rabat på 75 % ved køb i juli 2024.

Hvordan kan jeg finde de nyeste kuponer til TransferGO.com?

Du kan finde de nyeste kuponer til TransferGO.com på specifikke websteder som www.promonix.com, www.coupons-promo-code.com, www.global-discount-codes.com, www.dealspotr.com, www.groupon. co.uk eller www.i-funbox.com.

Kan jeg betale med PayPal på TransferGO.com?

Desværre kan du i øjeblikket ikke betale med PayPal på TransferGO.com.

Tilbyder TransferGO.com gratis fragt?

Ja, nu og da tilbyder TransferGO.com gratis levering af pengeoverførsler.

Hvad kan jeg gøre, hvis TransferGO.com-kuponen ikke virker?

Følg vores næste retningslinjer for at finde ud af, hvordan du kan rette de mest almindelige fejlkilder, hvis din TransferGO.com kuponkode ikke virker. For det første skal du vide, at hver salgsfremmende kupon på vores side har sine egne indløsningsbetingelser, som du skal følge. Læs omhyggeligt detaljerne til hver kuponkode for at finde ud af, hvad du skal gøre for at få din rabat. Nogle gange er en kode gyldig for en minimumsoverførselsværdi eller for overførsler til bestemte destinationer, mens andre gange er koden gyldig for en bestemt kundekategori, en ny, en eksisterende eller en studerende. For det andet, hvis du har indtastet koden manuelt ved hjælp af tastaturet, anbefaler vi, at du dobbelttjekker din indtastning for at sikre, at alle tegn følger samme rækkefølge som i vores database. Vær også opmærksom på store og små bogstaver og sæt ikke mellemrum mellem tallene og bogstaverne. For det tredje, er du sikker på, at du ikke allerede har brugt den samme TransferGO.com-kampagnekuponkode på en tidligere pengeoverførsel? Du kan ikke bruge det længere, fordi det er udløbet. En TransferGO.com kan kun bruges én gang af den samme person.

HVORDAN TILFØJER MAN EN TRANSFERGO.com KUPON?

Følg vores instruktioner beskrevet nedenfor for at finde ud af, hvordan du kan tilføje en TransferGO.com kuponkode for at få din rabat.

 • 1
  Gå til TransferGO.com og log ind på din personlige konto, hvis du allerede har en, eller tilmeld dig nu for at få nem adgang til overførselstjenesterne.
 • 2
  Vælg det land, du også vil overføre penge, og valutaen samt modtageren.
 • 3
  Søg gennem salgsfremmende kuponer fra vores side, og når du finder den rigtige, kopier den til udklipsholderen, læg den udenad eller noter den på et stykke papir eller i et Word-dokument.
 • 4
  Gå tilbage til TransferGO.com og indsæt din kode i det påkrævede felt, eller indtast den manuelt ved hjælp af tastaturet.
 • 5
  Anvend koden for at aktivere rabatten og fortsæt med de sidste trin for at afslutte din pengeoverførsel.

Aktive rabatkoder til TRANSFERGO

🛍️ Kategori Andet
🔥 Samlede tilbud 40
🎇️ Rabatkoder 25
📌 Tilbud 15
➡️ Bedste kupon 75% rabat
🆕 Nyeste kupon 75% rabat
🚚 Gratis fragt JA
🔄 Returperiode 30 dage
⏳ Sidste opdatering 13 juli 2024

Bedste kuponkoder til TRANSFERGO

OVERFØRSELSKODE BESKRIVELSE AF TRANSFERGO TILBUD UDLØB
GIVEREFER2 Transfergo-kupon: Første 2 overførsler gratis (når du tilmelder dig) N / A
TRA Få 20 £ i rabat på 1. overførsel N / A
twonofees Nyd gratis gebyrer med de første to overførsler N / A
MAX2ATHILL45 Transfergo Kampagnekode: Tilmeld dig og få dine første 2 overførsler gratis N / A

Betalingsmuligheder

Credit Card

Forsendelsesindstillinger

Via e-mail

Kontakt Muligheder

1a Old Street Yard White Collar Factory, EC1Y 8AF, London, Storbritannien.
TransferGo
@TrasnferGO
TransferGo
transfergo.com

TRANSFERGO.com FUNKTIONER OG FORDELE Oplev den fantastiske verden af ​​TransferGO.com, og lås op for eksklusive funktioner og fordele.
 • Et fantastisk affiliateprogram med høje kommissionssatser, der starter ved £10.
 • Forskellige betalingsmetoder inklusive Google Pay og Apple Pay.
 • Overfør til over 160 lande og 41 valutaer.
 • Mere end 2 millioner kunder.
 • Ingen skjulte gebyrer, med gode valutakurser.
TRANSFERGO.com SPARETIPS Der er et par sparetips, der vil hjælpe dig med at reducere omkostningerne ved din internationale overførsel.
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få 10 % rabat på din næste pengeoverførsel.
 • Få op til £12 eller tilsvarende i din velkomstrabat i din valuta for at bruge TransferGO.com for første gang.
 • Tjen £20 med henvisningsprogrammet.
 • Få 10 % rabat for studerende eller essentielle arbejdere.
 • Shop på de særlige tidspunkter af året: Black Friday, Cyber ​​Monday, Double 11 eller Juleudsalg.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle præsenterede oplysninger er en informativ titel.