Generiske filtre

KINGUIN Rabatkode & Kuponer

Oplev de seneste rabatkoder og verificerede kampagner for eksklusive besparelser hos KINGUIN

Din bedømmelse: Ingen
Bedømmelse: 5 - 1 stemme

Aktive kinguin rabatkoder

GENEREL INFORMATION OM Kinguin

Kinguin har hovedkontor i Hong Kong og blev grundlagt i 2013, og det er blevet den globale digitale markedsplads, der sælger verificerede videospil, softwarelicenser og mange andre digitale aktiver. Det har kendt en stor succes siden begyndelsen, og det har mere end 10 millioner registrerede konti. Med mere end 15.000 spiltitler er Kinguin uden tvivl den største alternative digitale platform til mærker som Steam, Origin, Battle.net, Uplay, PS4, Xbox, Android eller Nintendo. Er du spilafhængig? Så vælg Kinguin, din destination for de mest berømte spil i hele verden, inklusive Call of Duty, World of Warcraft, FIFA, Resident Evil, Assassin's Creed, Red Dead Redemption, Dungeons & Dragons og mange flere. Og som vi nævnte før, sælger Kinguin ikke kun Game Keys, men også softwarelicenser og antivirus, så du spiller dit yndlingsspil sikkert og sikkert. Få din licenserede Microsoft-nøgle eller din Kaspersky, ESET eller McAfee Internet Security Key, og nyd spilverdenen til den bedste pris.

SÆRLIGE SALGSBEGIVENHEDER Kinguin

Vil du investere i nye spil- og softwarenøgler, men du har et begrænset budget? Spild ikke din tid, få de seneste udgivelser på markedet eller forudbestil kommende spil til en reduceret pris. Kinguin har et par utrolige metoder, der vil hjælpe dig med at spare nogle penge, når du foretager en online ordre.

VELKOMMEN RABATTER

Nu og da tilbyder Kinguin mindst 8% rabat som en velkomstrabat, især på visse produkter fra visse mærker.

BLACK FRIDAY SALG

Få nye tilbud hver time og nyd mere end 80 % rabat på dine yndlingsspil. Shop fra Kinguin under Black Friday Sales Event og invester i din passion. Spil flere spil med færre penge. Plus, Black Friday byder dig velkommen med andre store overraskelser. Følg med og hold øje med Kinguin under denne store salgsbegivenhed for at få chancen for at vinde dine favoritspil gratis.

11/11 SALG

Få de spil, du elsker, til en reduceret pris. Kinguin arrangerer hvert år salgsfremmende kampagner under Singles' Day Event, kendt som 11/11 eller Double 11 Sales og byder dig velkommen med mere end 40% rabat på udvalgte produkter.

CYBER MANDAGSSALG

Cyber ​​Monday er hurtigt blevet i de senere år en af ​​de største salgsbegivenheder. Vi kan sige, at i dag er lige så berømt som Black Friday, især fordi det kommer med massive rabatter til spilverdenen. Du kan få dit yndlingsspil solgt af Kinguin med enorme rabatter. Spar op til 90% rabat på dagen med den største rabat i hele året.

JULESALG

Fejr julens magi med Kinguin og få en anderledes gave hver dag til dig eller dine kære. Vær forberedt på at imponere din bedste ven eller din bror eller ethvert andet medlem af din familie med velkendte spil. Nyd op til 85 % rabat på udvalgte spil og få din julegave, din gavekode eller et gratis tilfældigt spil, for hvert år under julesalgsarrangementet er Kinguin klar til dig og din passion. blank

HVORDAN KAN DU FÅ RABAT I DAG PÅ Kinguin?

Vil du spare endnu mere på dine yndlingsspil? Eller måske vil du bare opgradere dine softwarelicenser eller købe en bedre antivirus for at holde dig væk fra potentielle trusler. Så vent ikke til slutningen af ​​året med at investere i digitale nøgler af høj kvalitet. Med Kinguin bliver du en vinder hver dag hele året, fordi virksomheden kommer godt med andre metoder, der vil give dig enorme rabatter.

KUPONER TIL Kinguin

Betal ikke den fulde pris for dit yndlingsspil eller din softwarelicensnøgle. Brug en af ​​de tilgængelige kuponkoder på vores side og spar mere end 10% på dit Kinguin-køb. Nogle gange kan du finde salgsfremmende kuponer, der giver dig ekstra rabatter.

RABATTER OG SÆRTILBUD PÅ Kinguin

Få dit yndlingsspil til en god pris og hold øje med de særlige tilbud og rabatter. Nyd op til 85 % rabat med Hot Stuff og Bestseller-valgene, der er tilgængelige på den første side af det officielle websted. Du kan have en bred vifte af spilnøgler eller softwarelicenser til en nedsat pris, inklusive Assassin's Creed, Battlefield, Mortal Kombat, Call of Duty, Outriders eller Microsoft Office. Er du studerende? Tilmeld dig derefter Student Beans for at få 8 % rabat på dit Kinguin-køb.

RABAT TILBYDES AF Kinguin NYHEDSBREV

Få yderligere 5% rabat ved blot at tilmelde dig Kinguins nyhedsbrev. Du får også adgang til andre eksklusive tilbud og frynsegoder, og du vil være den første til at vide alt

NYTTIGE OPLYSNINGER OM Kinguin

Lav en forretning ud fra din passion for spilverdenen og tilmeld dig affiliateprogrammet for at tjene penge ved blot at sprede ordet om Kinguin. Post dit unikke henvisningslink på dit yndlingsforum, sociale mediekonti og del det med en berømt vlogger, streamer eller blogger, og for hver person, der vil foretage et Kinguin-køb ved hjælp af dit link, får du en høj kommissionssats. Bliv den bedste affiliate og vind op til $50.000/måned. Invester mere tid i denne forretning for at få mere. Bliv en Kinguin Mafia Pro Affiliate for at få 10 % kommissionssats for hver person, der foretager et køb ved hjælp af dit link, tilpassede bannere, professionel assistance og muligheden for at organisere Giveaways for dine følgere for at øge engagementet, som vil blive transformeret i flere penge til dig. Gode ​​nyheder fortsætter. Du kan også blive sælger gratis på kun 5 minutter. Skift det syn, du har på online handel, og bliv en vinder ved blot at gøre noget, du kan lide. Vil du vide alt om Kinguins betalingsmetoder, konti på sociale medier og refusionspolitikken? Vil du vide, hvordan du kan komme i kontakt med kundeserviceteamet, hvis du har brug for hjælp? Vi har lavet researchen for dig, og nedenfor finder du en kort beskrivelse af de ting, du skal tage i betragtning, når du bestiller online fra Kinguin.

OPLYSNINGER OM BETALINGSMÅDER

Kinguin accepterer de mest populære betalingsmetoder, herunder kredit- og debetkort, PayPal, Paysafecard, BoaCompra, bankoverførsler og Smart2Play sammen med DineroMail, Boleto og Gpay. Disse sidste tre er kun tilgængelige i specifikke lande.

Kinguin MOBIL-APP

Download Kinguin-mobilappen for at få adgang til eksklusive rabatter og kampagnetilbud i appen samt andre funktioner, herunder et fantastisk billede med den højeste opløsning, visuelle forbedringer i indkøbskurven og i spilbiblioteksvisningen. Du vil også have mulighed for at filtrere dine yndlingsspil i specificeret prisklasse, platform, metascore og regioner. Du kan shoppe dine yndlingsspil når som helst og hvor som helst, og du vil nemt finde bestsellerne, de nyeste udgivelser, spil-DLC'er og spil, som du kan forudbestille.

Kinguin I SOCIALE MEDIER

Bliv en del af et fantastisk spilfællesskab og følg historien om Kinguin FacebookInstagramTwitterPinterest og YouTube for at få adgang til anmeldelser om de nyeste spil og for at finde passionerede spillere ligesom dig. Læs den officielle blog for at finde ud af mere, hvordan du kan vinde gratis spil, eller hvordan du kan vinde konkurrencer og giveaways. Som udgangspunkt er bloggen det perfekte sted, hvor du finder alle nyhederne om spilverdenen. Hold dig opdateret og gå ikke glip af chancen for at vinde særlige præmier.

OPLYSNINGER OM RETURNERINGSPOLITIKKEN

Hvis din ordre allerede er gennemført, kan du desværre ikke få refunderet dit køb. Derfor anbefaler vi, at du inkluderer Kinguin-køberbeskyttelsen i din onlineordre for at drage fordel af refusionspolitikken. Du vil få en udvidet assistance og mulighed for at modtage fuld refusion inden for 30 dage fra købsdatoen, selvom du bestiller det forkerte spil, eller hvis du blot ombestemmer dig.

KONTAKTINFORMATION TIL Kinguin

Hvis du ikke er tilfreds med informationen fra hjemmesiden, eller hvis du ikke fandt det rigtige svar på siden med ofte stillede spørgsmål, så skal du kontakte kundeserviceteamet. Du kan gøre dette via live chat eller ved at sende en e-mail ved hjælp af online kontaktformularen. Desuden, hvis du støder på problemer med den købte vare, kan du også bruge knappen Rapporter et problem fra din personlige konto.

Ofte stillede spørgsmål om KIGUIN

Tilbyder KINGUIN rabatkoder?

I øjeblikket er der 40 rabatkoder og kampagner, der vil fungere for KINGUIN i juli 2024, og den seneste kupon tilføjet i dag giver 5 % rabat.

Hvor meget kan du spare med KIGUIN rabatkoder?

Beløbet du kan spare med en rabatkode fra KINGUIN kan variere afhængigt af værdien af ​​ordren og værdien af ​​den tilbudte rabat. Lige nu ligger rabatprocenten på mellem 5% og 80% , og det sparede beløb kan afhængigt af situationen nå op på flere hundrede euro.

Hvad er de bedste kuponer og rabatkoder til KINGUIN?

Bedste verificerede rabatkode til KINGUIN er (CXGRFHB) og tilbyder kunderne en rabat på 80 % ved køb i juli 2024.

Kan jeg betale med paypal på Kinguin?

Ja, du kan betale med PayPal på Kinguin.

Tilbyder Kinguin gratis forsendelse?

Kinguin tilbyder gratis elektronisk forsendelse. Du får din nøgleaktivering direkte i din indbakke, og du behøver kun at downloade den på din enhed.

Hvad kan jeg gøre, hvis Kinguin-kuponen ikke virker?

Bliv ikke afskrækket, hvis din Kinguin kuponkode ikke virker. Bare følg vores tips og tricks for at løse enhver fejlkilde. Indtastede du koden manuelt? Dobbelttjek din indtastning og sørg for, at alle tal og bogstaver er i den nøjagtige rækkefølge, som de er på vores hjemmeside. Vær også opmærksom på store og små bogstaver, og sæt ikke mellemrum mellem tegnene. Vidste du, at hver kuponkode har sine egne vilkår og betingelser? Læs detaljerne til din voucher for at finde ud af, hvad indløsningsbetingelserne er. Normalt er en kuponkode gyldig for en minimum ordreværdi, for en bestemt produktkategori eller for bestemte mærker. Der er også tidspunkter, hvor kuponkoden er gyldig enten for nye eller eksisterende kunder. Har du tjekket alt ovenstående, og ingen af ​​dem gælder? Måske er din kode udløbet. Eller måske har du glemt, at du har brugt det ved et tidligere køb. Du kan ikke bruge en kuponkode mere end én gang, fordi den udløber, så snart du bruger den første gang.

Hvordan kan jeg finde de nyeste kuponer til Kinguin?

Du kan få adgang til de nyeste kuponer til Kinguin ved at tilmelde dig det officielle nyhedsbrev eller ved at surfe på nettet. Du vil finde mange websteder som vores, der giver dig de seneste kuponer til Kinguin. Tag et kig på www.coupons-promo-code.com, www.global-discount-codes.com, www.promonix.com eller www.retailmenot.com.

HVORDAN TILFØJER MAN EN Kinguin KUPON?

Følg vores instruktioner beskrevet nedenfor for at finde ud af, hvad du skal gøre for at tilføje din Kinguin kuponkode.

 • 1
  Gå til Kinguin.net og tilføj dine yndlingsspil i indkøbskurven.
 • 2
  Åbn indkøbskurven og log ind på din personlige konto eller tilmeld dig i dette trin for at få adgang til din ordre og for at foretage ændringer, hvis du ønsker det.
 • 3
  Søg i vores database efter Kinguin kuponkoder, og når du vil have den rigtige, kopier den til udklipsholderen, husk den eller ej på et stykke papir eller et Word-dokument.
 • 4
  Gå til ordreoversigtssiden og indsæt koden i kampagnefeltet, mærket Brug rabatkode, eller indtast den manuelt ved hjælp af udklipsholderen.
 • 5
  Klik på knappen Anvend og fortsæt med de sidste trin for at afslutte dit køb.

Aktive rabatkoder til KINGUIN

🛍️ Kategori Software
🔥 Samlede tilbud 40
🎇️ Rabatkoder 40
📌 Tilbud 0
➡️ Bedste kupon 80% rabat
🆕 Nyeste kupon 5% rabat
🚚 Gratis fragt JA
🔄 Returperiode 30 dage
⏳ Sidste opdatering 13 juli 2024

Bedste kuponkoder til KINGUIN

KINGUIN KODE KINGUIN TILBUD BESKRIVELSE UDLØB
ULTIMATERELOAD Kinguin-kampagnekode: 5 % rabat på CS2-kort Minimum kurvværdi: 20 euro Juli 31, 2024
SUMMER8 Kinguin sommerudsalg: få 8 % rabat på hele webstedet med denne kuponkode Juli 31, 2024
SOFT20WARE Kinguin-kuponkode: spar 20 % rabat på MS- og Windows-produkter Juli 31, 2024
SUM10MER Få 10 % rabat på spil, DLC'er, forudbestillinger og software ved at bruge denne Kinguin-kampagnekode September 30, 2024

Betalingsmuligheder

PAYPAL
Credit Card

Forsendelsesindstillinger

Via e-mail

Kontakt Muligheder

On Hing Bldg 1 On Hing Ter 8/f, Hong Kong
Officiel Kinguin
@kinguinnet
Kinguin
kinguin.com

Kinguin FUNKTIONER OG FORDELE 

Åbn døren til den fantastiske spilverden og få de bedste funktioner og fordele med Kinguin.net.

 • Muligheden for selv at blive sælger.
 • Forskellige betalingsmetoder i mere end 20 valutaer.
 • Gratis elektronisk forsendelse over hele verden.
 • Mere end 15.000 spiltitler.
 • 30 – dages pengene-tilbage-garanti med Køberbeskyttelsesprogram.

Kinguin SPARETIPS

Vil du finde måder at spare endnu mere på, når du foretager et køb på Kinguin.net? Følg vores sparetips og få den bedste pris for dit spil, din softwarelicens eller andre digitale aktiver.

 • Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få yderligere 5 % rabat.
 • Få 10 % rabat på hele ordren, hvis du tilmelder dig som studerende hos Student Beans.
 • Få 10 % rabat på kommissionssatsen med Kinguin Mafia Pro.
 • Tjen op til $50.000/månedligt med affiliateprogrammet.
 • Shop på de særlige tidspunkter af året: Black Friday, Cyber ​​Monday, Double 11 eller Juleudsalg.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle præsenterede oplysninger er en informativ titel.