Generiske filtre

WONDERSHARE Rabatkode & Kuponer

Oplev de seneste rabatkoder og verificerede kampagner for eksklusive besparelser hos WONDERSHARE

Din bedømmelse: 5.0
Bedømmelse: 4.9 - 3 stemmer

Aktive WONDERSHARE rabatkoder

Udløbne WONDERSHARE rabatkoder

GENEREL INFORMATION OM WONDERSHARE.COM

Wondershare blev grundlagt den 28. september 2003 i Shenzen, Kina, og er den globale softwareplatform, der tilbyder adgang til mere end 65 produkter indtil videre for kreativitet, nytte, optimering og produktivitet, herunder Filmora, Recoverit, Dr. Fone, PDFelement, Filmstock, FamiSafe eller MobileTrans. Med mere end 2 millioner brugere hver måned i over 150 lande er Wondershare det bedste værktøj, klar til at hjælpe dig med dine daglige udfordringer, når det kommer til teknologi. Brug din fantasi til at forvandle fantastiske billeder til uforglemmelige minder eller konverter dine videoer til cirka 1000 formater med 30X hurtigere hastighed uden kvalitetstab eller download, rediger, komprimer, overfør og brænd dine videoer. Du kan gøre alle disse og endnu mere, herunder gendanne slettede filer, fotos, videoer og samtaler fra din pc, Mack, USB eller SD-kort. Vil du redigere og signere dine PDF-dokumenter på din Windows- eller Mac-enhed? Eller vil du spore placering i realtid eller opdage upassende indhold på dine børns enheder? Du kan gøre alt det ovenstående og endnu mere med Wondershare-produkter.
blank

SÆRLIGE WONDERSHARE.COM SALGSBEGIVENHEDER

Vi ved alle, at softwareprogrammer kan være ret dyre, især når vi vil bruge mange af dem, fordi de kan hjælpe dig med nemt og tidligere at afslutte vores daglige opgaver. Hvis du har et begrænset budget, men du stadig ønsker at købe Wondershare-tjenester og -produkter, så foreslår vi, at du venter til de særlige salgsbegivenheder for at låse op for massive rabatter.

WONDERSHARE.COM VELKOMMEN RABATTER

Wondershare tilbyder ikke en klassisk velkomstrabat til sine nye brugere. Fra tid til anden tilbyder Wondershare en velkomstbonus på $10 eller en velkomstrabat på 10 % til nye brugere, der køber et abonnement på et bestemt produkt eller en bestemt tjeneste.

WONDERSHARE.COM BLACK FRIDAY SALG

Det bedste tidspunkt at begynde at investere i softwareprogrammer, der kan hjælpe dig med at udføre dit arbejde eller afslutte dine passionsværker, er ikke desto mindre Black Friday Sales Event. Det finder sted hvert år nær midten af ​​november, og det er den vigtigste og mest ventede salgsbegivenhed i hele året. Wondershare byder dig velkommen med op til 50% rabat på udvalgte produkter og nogle gange med op til $50 i rabat på hele webstedet.

WONDERSHARE.COM 11/11 SALG

En anden stor salgsbegivenhed, der finder sted den 11. november er Singles' Day, også kendt som Double 11 eller 11/11 Sales. På dagen med det største salg på de fleste verdensomspændende virksomheder, tilbyder Wondershare op til 35% rabat på udvalgte produkter og mange andre overraskelser på Bundle Packs.

WONDERSHARE.COM CYBER MANDAY SALG

Ønsker du at få årets bedste pris på de mest eftersøgte Wondershare-produkter? Vær forberedt på et fantastisk shoppingeventyr og gå ikke glip af de særlige tilbud under Cyber ​​Monday Sales Event. Du kan spare op til 65% på udvalgte produkter. Men du skal skynde dig, for disse er tidsbegrænsede tilbud.

WONDERSHARE.COM JULESALG

Har du en bror eller en søster, der er besat af teknologi? Eller har dine forældre brug for hjælp til at konvertere Word-dokumenter til PDF? Så skal du gøre dem glade ved at købe et af de Wondershare-produkter, der er til salg under julesalgsarrangementet. Du kan spare mere end 30 % rabat, og nogle gange kan du vinde særlige præmier som et $500 Amazon-gavekort. blank

HVORDAN KAN DU FÅ RABAT I DAG PÅ WONDERSHARE.COM?

Har du brug for en hånd til at skabe unikke videoer eller for at gendanne dine tabte data, men du vil ikke betale den fulde pris på Wondershare-produkter? Vidste du, at der er andre metoder, der kan hjælpe dig med at reducere omkostningerne ved din ordre uden at skulle vente til de særlige salgsarrangementer? Find ud af mere om, hvad du skal gøre for at få rabat i dag på Wondershare.

WONDERSHARE.COM-KUPONER

Tøv nu med at bruge en af ​​de salgsfremmende kuponer til Wondershare, der er anført på vores side. Du kan spare op til 54% rabat på udvalgte produkter, og du kan også få adgang til kuponer med en fast værdi, der starter ved $5, og som vil blive trukket fra den samlede ordre. Nogle gange kan du få endnu mere, alt du skal gøre er at holde øje med vores side, for vi opdaterer løbende vores salgsfremmende kuponer til Wondershare.

RABATTER OG SÆRTILBUD PÅ Wondershare

Selvom Wondershare ikke har en klassisk salgssektion, kan du stadig spare stort på din abonnementsplan. Hvert produkt fra Wonderhsare giver dig mere end 20 % rabat, når du køber en kvartals-, års- eller evighedsplan. Desuden, hvis du er studerende, kan du spare op til 60% rabat, når du tilmelder dig Student Beans. Og gode nyheder ender ikke her. Vidste du, at du kan prøve ethvert Wondershare-produkt gratis? Du kan se, hvordan Wondershare-produkter hjælper dig med at afslutte dit job og dine værker gratis med den 30-dages gratis prøveperiode.

RABAT TILBYDES AF WONDERSHARE.COM NYHEDSBREV

Tilmeld dig det officielle nyhedsbrev for at få adgang til produktudgivelser, kritiske opgraderinger, særlige tilbud og for at låse op for dine 10 % rabat til dit næste Wondershare-køb.

NYTTIGE OPLYSNINGER OM WONDERSHARE.COM

Start din egen virksomhed og tjen dine egne penge ved blot at promovere Wondershare-produkter på din hjemmeside, blog, online markedsplads eller vlog. Du kan få mere end 30 % kommissionssatser, 30-dages session cookies, eksklusive incitamenter såsom rabatter, studietilbud, bundter og kampagner samt adgang til et voksende publikum i mere end 150 lande rundt om i verden og til professionelle, fuldt tilpassede kreative materialer på forespørgsel. Vidste du, at hvis du kører så meget trafik, som du kan, kan du få chancen for at vinde mere end $4000 på en måned? Og vidste du, at for månedlige salg, der er mindst 8000 $, vil du få 50 % kommission? Det er værd at prøve Wondershare. Der er et par flere aspekter, du skal tage i betragtning, og du vil finde en kort beskrivelse nedenfor om betalingsmetoder, tilbagebetalingspolitik, kundeserviceteamet og så videre.

OPLYSNINGER OM BETALINGSMÅDER

Wondershare accepterer følgende betalingsmetoder: Kredit- og betalingskort (VISA, MasterCard, Eurocard, Discover, JCB, American Express, Diners Club, kinesisk betalingskort), Alipay, PayPal, Ukash, Qiwi Wallet og bank- og bankoverførsel.

WONDERSHARE.COM MOBIL-APP

Få det bedste værktøj til dine yndlings Wondershare-produkter. Download nu de officielle mobilapps til de vigtigste Wondershare-produkter, inklusive FilmoraGo og PDFelement, for at skabe fantastiske videoer og for at redigere alt, hvad du vil, når som helst og hvor som helst direkte på din yndlingsgadget. Du vil få adgang til fantastiske funktioner, og du vil være i stand til at holde dig opdateret med de nyeste Wondershare-produkter.

WONDERSHARE.COM I SOCIALE MEDIER

Hold forbindelsen og deltag i det utrolige lidenskabelige Wondershare-fællesskab på sociale medier. Følg dens aktivitet på YouTube, Facebook, Instagram og Twitter for at få adgang til de seneste lanceringer, opdatere og modtage daglig inspiration. Du vil være den første til at vide, hvordan du kan lave videoer på et snuptag med de mest fantastiske skabeloner for eksempel, og du vil få mulighed for at deltage i giveaways og konkurrencer, der vil give dig flotte præmier. Glem ikke de officielle blogs for Wondershare mest berømte produkter, hvor du får adgang til nyttig information og interessante artikler som 30 bedste Vlogmas-ideer som inspiration, Top 10 bedste gratis videoredigeringssoftware i 2020 til Mac-brugere eller Top 5 hurtigste løsning til Konverter AVI til MPEG-4.

OPLYSNINGER OM RETURNERINGSPOLITIKKEN

Du kan få fuld refusion for de fleste af Wondershare-produkterne inden for 30 dage fra købsdatoen med pengene-tilbage-garantipolitikken, men kun for rimelige aspekter såsom et teknisk problem. Der er nogle produkter som datagendannelse, der kun er underlagt en 7-dages pengene-tilbage-garanti.

KONTAKTINFORMATION FOR WONDERSHARE.COM

Hvis du ikke fandt et tilfredsstillende svar på FAQs-siden fra den officielle hjemmeside, kan du kontakte kundeserviceteamet fra mandag til fredag, 24 timer i døgnet på telefon på +1 442 245 364 for USA og Canada, +1 855 808 1885 for Asien, +44 808 169 7181 for Europa eller på +10844 326 5975 for kunder fra andre dele af verden. Du kan også komme i kontakt med supportteamet via livechatten eller ved at sende en e-mail via onlinekontaktformularen.

Ofte stillede spørgsmål om WONDERSHARE

Tilbyder WONDERSHARE rabatkoder?

I øjeblikket er der 24 rabatkoder og kampagner, der vil fungere for WONDERSHARE i juli 2024, og den seneste kupon tilføjet i dag giver 50 % rabat.

Hvor meget kan du spare med WONDERSHARE rabatkoder?

Beløbet du kan spare med en rabatkode fra WONDERSHARE kan variere afhængigt af værdien af ​​ordren og værdien af ​​den tilbudte rabat. Lige nu ligger rabatprocenten på mellem 50 % og 50 %, og det sparede beløb kan afhængigt af situationen nå op på flere hundrede euro.

Hvad er de bedste kuponer og rabatkoder til WONDERSHARE?

Bedste verificerede rabatkode til WONDERSHARE er (SENFOAFF) og tilbyder kunder en rabat på 50 % ved køb i juli 2024.

Hvad er de faktiske rabatkoder og kampagnetilbud for WONDERSHARE?

HVORDAN FINDER JEG DE NYESTE KUPONER TIL WONDERSHARE.COM?

Du kan finde de nyeste kuponer WONDERSHARE.COM på visse websteder, herunder www.coupons-promo-code.com, www.global-discount-codes.com, www.promonix.com, www.retailmenot.com, www.slickdeals.net eller www.hotdeals.com.

KAN JEG BETALE MED PAYPAL PÅ WONDERSHARE.COM?

Ja, du kan betale med PayPal på WONDERSHARE.COM.

TILBYDER WONDERSHARE.COM GRATIS FRAGT?

WONDERSHARE.COM tilbyder gratis elektronisk levering med licensnøglen via din e-mailadresse.

HVAD KAN JEG GØRE, HVIS WONDERSHARE.COM KUPONEN IKKE VIRKER?

Systemet genkender ikke din WONDERSHARE.COM kupon, og det genererer en fejlmeddelelse? Gå ikke i panik, vi har de perfekte løsninger til de mest almindelige fejlkilder. Følg vores næste retningslinjer for at lære, hvordan du kan rette din fejl. Indtastede du koden manuelt ved hjælp af tastaturet? Du har muligvis lavet en tastefejl. Dobbelttjek din indtastning og sørg for, at alle tegnene er på samme sted, som de er på vores liste. Vær også opmærksom på de øvre og nedre kasser og sæt ikke mellemrum imellem dem. Du kan undgå dette besvær siden begyndelsen ved blot at bruge copy-paste-funktionen til at overføre koden korrekt. Vidste du, at hver Wondershare kupon på vores side har sine egne indløsningsbetingelser, som du skal følge? Læs detaljerne til din salgsfremmende kupon for at se, om din ordre overholder spillets regler, fordi nogle gange er en kode gyldig for en minimumskøbsværdi eller for en bestemt produktkategori, mens andre gange er koden gyldig enten for nye eller eksisterende kunder . Hvis intet af ovenstående gælder, betyder det, at du allerede har brugt den samme kuponkode på et tidligere Wondershare-køb, og du kan ikke bruge den længere, fordi den er udløbet.

HVORDAN TILFØJER MAN EN WONDERSHARE.COM KUPON?

Følg vores brugervenlige trin for at tilføje din Wondershare kupon uden problemer.

 • 1
  Gå til Wondershare.com og klik på knappen Køb nu for at købe dine yndlingsprodukter.
 • 2
  Log ind på din egen konto, hvis du allerede har en, eller tilmeld dig nu for at få nem adgang til din ordre og for at foretage ændringer i den.
 • 3
  Se på alle Wondershare salgsfremmende kuponer, der er opført på vores side, og når du finder den, der passer til dine behov, kopier den til udklipsholderen, husk den eller noter den på et stykke papir eller i et Word-dokument.
 • 4
  Gå tilbage til ordreoversigtssiden på Wondershare.com og indsæt enten din kode i det påkrævede felt, mærket Kuponkode eller indtast den manuelt ved hjælp af tastaturet.
 • 5
  Klik på knappen Anvend, og følg alle de næste trin for at afslutte dit køb.

Aktive rabatkoder til WONDERSHARE

🛍️ Kategori Software
🔥 Samlede tilbud 24
🎇️ Rabatkoder 20
📌 Tilbud 4
➡️ Bedste kupon 50% rabat
🆕 Nyeste kupon 50% rabat
🚚 Gratis fragt INGEN
🔄 Returperiode 30 dage
⏳ Sidste opdatering 13 juli 2024

Bedste kuponkoder til WONDERSHARE

WONDERSHARE KODE WONDERSHARE TILBUD BESKRIVELSE UDLØB
SENFOAFF Nyd 50 % rabat på Wondershare Pixcut N / A
EDRA-1GGI 30% rabat på Edraw OrgCharting med denne Wondershare kuponkode September 30, 2024
SAFAMILY Wondershare Rabatkode: Spar 10 % på alt Oktober 31, 2024
N/A Få op til 60 % rabat på Uniconverter N / A

Betalingsmuligheder

PAYPAL
Credit Card

Forsendelsesindstillinger

Via e-mail

Kontakt Muligheder

200-4445 Lougheed Hwy, Burnaby, BC Canada, V5C 0E4. billede. Beijing, Kina
@Wondershare
Wondershare
wondershare.com

WONDERSHARE.COM FUNKTIONER OG FORDELE Oplev Wondershares magiske verden, og lås op for eksklusive funktioner og fordele.
 • Et fantastisk affiliateprogram med mere end 30% kommissionssatser.
 • Mere end 10 betalingsmetoder inklusive PayPal og Alipay. 30 dages gratis prøveperiode.
 • Gratis elektronisk levering og adgang til 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 • Mere end 2 millioner månedlige brugere fordelt på over 150 lande.
WONDERSHARE.COM SPARETIPS Vil du spare mere på dit Wondershare-køb? Følg vores sparetips for at reducere omkostningerne ved din ordre.
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få 10% rabat på dit næste køb.
 • Få din velkomstrabat på 10 % eller din velkomstbonus på 10 USD for dit første køb nogensinde.
 • Spar op til 60% rabat, hvis du er studerende og tilmelder dig Student Beans.
 • Få mere end 20 % rabat på et kvartalsvis, årligt eller evigt abonnement.
 • Shop under særlige salgsbegivenheder som Black Friday, Cyber ​​Monday eller Singles' Day Sales for at spare op til 65% på dit Wondershare-køb.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle præsenterede oplysninger er en informativ titel.