Generiske filtre

VIMEO Rabatkode & Kuponer

Oplev de seneste rabatkoder og verificerede kampagner for eksklusive besparelser hos VIMEO

Din bedømmelse: Ingen
Bedømmelse: 4.9 - 2 stemmer

Aktive VIMEO rabatkoder

GENEREL INFORMATION OM VIMEO

Med hovedkontor i New York City, blev Vimeo.com grundlagt i 2004 af en gruppe passionerede filmskabere, og det har opnået stor succes siden begyndelsen, da det blev den mest berømte og værdsatte videoplatform på verdensplan, der giver adgang til fantastiske værktøjer til high-definition videoer , redigering, udsendelse og virksomhedssoftwareløsninger. Med mere end 200 millioner brugere i over 190 lande over hele verden med 1.6 millioner betalte abonnenter, kommer Vimeo.com praktisk med fantastiske funktioner, der vil hjælpe dig med at blive den bedste inden for videostreamingindustrien. Vælg Vimeo og køb den bedste abonnementsplan for at få adgang til ubegrænset livestreaming, 7 TB samlet lagerplads, livestreaming til flere destinationer, live Q&A, grafik og afstemninger, ubegrænset båndbredde i Vimeo Player, 4K- og HDR-understøttelse, publikumchat, tilpassede farver , skabeloner og komponenter, adgangskodebeskyttelse, privatliv på domæneniveau samt adgang til ingen annoncer før, under og efter din video. blank

VIMEO SÆRLIGE SALGSBEGIVENHEDER

Begynd at prioritere dine opgaver og opdag VIMEO.com, den bedste partner, der vil hjælpe dig med at vokse din virksomhed ved at skabe fantastiske videoer. Vær heller ikke bekymret for priserne, for VIMEO.com byder dig velkommen med gode tilbud under de særlige salgsarrangementer.

VELKOMMEN RABATTER

I øjeblikket tilbyder Vimeo.com ikke en velkomstrabat til sine nye brugere. Men det betyder ikke, at du ikke kan spare stort op til dit Vimeo.com-abonnement. Der er mange andre metoder, der kan reducere prisen på din ordre.

BLACK FRIDAY SALG

Brug din fantasi og skab farverige, animerede og originale videoer uden at betale en formue. Gør dig klar til at booste din virksomhed med mere end 25 % rabat på alle abonnementer. Vælg den, der passer til dine behov, og nyd særlige rabatter under Black Friday Sales Event.

11/11 SALG

Vi kunne ikke finde nogen information til denne dato om Vimeo.com særlige tilbud under Singles' Day Sales Event.

CYBER MANDAGSSALG

Cyber ​​Monday er en anden stor salgsbegivenhed, der er vokset meget i løbet af det seneste år og er blevet lige så vigtig som Black Friday. Cyber ​​Monday ankommer til Vimeo.com med mere end 25 % rabat på alle abonnementer og med mange andre overraskelser. Gå ikke glip af tilbud og gør dig klar til at nyde fordelene, hvis Vimeo.com

JULESALG

Gør dig klar til julefesten og køb en af ​​Vimeo.com abonnementsplaner for at forvandle følelsesmæssige minder til videoer i høj kvalitet. Under julesalgsarrangementet byder VIMEO.com dig velkommen med mere end 0 % rabat på hele webstedet. blank

HVORDAN KAN DU FÅ RABAT I DAG PÅ VIMEO?

Vil du gerne blive professionel i at lave videoer, men du har et begrænset budget, og du kan ikke investere så meget i din lille virksomhed? Med Vimeo.com vinder du jackpotten, fordi du kan betale mindre for Vimeo.com-produkter. Lær, hvad du skal gøre for at få rabat hver dag på Vimeo.com.

KUPONER TIL VIMEO

I vores database finder du altid tilgængelige salgsfremmende kuponer til Vimeo.com, som giver dig gode rabatter uden at skulle vente til de særlige salgsbegivenheder. Få nu op til 15 % rabat på dit Vimeo.com-køb.

RABATTER OG SÆRTILBUD PÅ VIMEO

Er du studerende? Tilmeld dig nu med Student Beans for at få din 50 % rabat på Studenterrabat til Vimeo.com, og begynd at bruge din fantasi til at skabe vidunderlige og fantastiske videoer. Vil du prøve Vimeo.com-tjenester, men du vil ikke betale noget for dem? Prøv en af ​​Vimeo.com-abonnementsplanerne gratis i 30 dage, eller kom ganske enkelt i gang med Vimeo.com Basic Plan, gratis, velegnet til dem, der ikke ønsker at uploade tonsvis af HD-videoer hver uge.

RABAT TILBYDES AF VIMEO NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få 10% rabat.

NYTTE OPLYSNINGER OM VIMEO

Ejer du en hjemmeside, en blog eller en konto på sociale medier? Vil du tjene penge ved at promovere Vimeo.com på din hjemmeside? Tilmeld dig gratis affiliateprogrammet, sæt Vimeo.com-annoncer på din lille virksomhed, og for hvert medlem, der tilmelder sig Vimeo.com gennem annoncen på dit websted, vil du få høje kommissionssatser samt 30-dages cookie-levetid, opdateret produktfeed og adgang til et dedikeret affiliate team. At dele er omsorg. Spred budskabet og del Vimeo.com-aktivitet via e-mail, Facebook, Messenger eller Twitter, og inviter dine venner til at tilmelde sig et årligt Plus-, Pro- eller Business-medlemskab. Med henvisningsprogrammet får du $50 amerikanske Amazon-gavekort, og dine venner sparer 25% på årlige medlemskaber. Oplev Vimeo.com nu, og find ud af alt, hvad du behøver at vide om dit køb: fra betalingsmetoder til tilbagebetaling eller annulleringspolitik til kundeserviceteamet.

OPLYSNINGER OM BETALINGSMÅDER

Vimeo.com accepterer følgende betalingsmetoder: Kredit- og betalingskort (Visa, MasterCard, American Express, JCB og Discover) og PayPal til alle køb, iTunes og Google Play for Vimeo Plus-køb og til international betaling Carte Bleue, CartaSi, Dankort og Kina UnionPay.

VIMEO MOBIL APP

Download den officielle Vimeo.com-mobilapp, og lås op for din videokraft i App Store eller Google Play. Mobilappen giver dig mulighed for at se og dele videoer i reklamefri HD, streame videoer i fuld 1080p HD, gemme video for at se offline og til Chromecast-videoer til større skærme. Du kan også nemt uploade videoer direkte fra din lille gadget, administrere dine videoindstillinger og profil, og du kan dele videoer privat med folk, du ønsker. Plus, du kan få adgang til dine videoer og samlinger når som helst og hvor som helst, og du kan nyde personalevalgene, håndvalgt af Vimeo.com-teamet, og du vil også være i stand til at dykke ned i en bred vifte af menneske-kuraterede kategorier som Animation, Dokumentar eller Rejse.

VIMEO I SOCIALE MEDIER

Hold dig opdateret, og deltag i det seje kreative Vimeo.com-fællesskab. Følg dens aktivitet på FacebookInstagramPinterestYouTube og Twitter for at få de seneste opdateringer om den globale førende alt-i-én videosoftwareudbyder. Glem heller ikke den officielle blog. Du får adgang til nyttige og interessante artikler såsom Sådan trimmer du dine videoer på Vimeo, Sådan tilføjer du musik til enhver video: En trin-for-trin guide, Sådan filmer du et interview som de professionelle, plus eksempler, vi elsker, tips og tricks til fejlfri videoprojektstyring, videobeskyttelse, forklaret eller Nå ud til flere mennesker (og sælg flere ting) med TikTok-annoncer fra Vimeo Create.

OPLYSNINGER OM RETURNERINGSPOLITIKKEN

Hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med dit betalte Vimeo.com-medlemskab, kan du anmode om en refusion inden for 30 dage efter dit køb for årlige abonnementsplaner og inden for 5 dage fra datoen for dit køb for dine månedlige abonnementsplaner.

KONTAKTINFORMATION TIL VIMEO

Kunne du ikke finde det rigtige svar på siden Hjælp? Derefter skal du kontakte kundeserviceteamet via onlinechatten og via onlinekontaktformularen. Vimeo.com tilbyder desværre ikke telefonisk kundesupport.

Ofte stillede spørgsmål om VIMEO

Tilbyder VIMEO rabatkoder?

I øjeblikket er der 9 rabatkoder og kampagner, der vil fungere for VIMEO i juli 2024, og den seneste kupon tilføjet i dag giver 40 % rabat.

Hvor meget kan du spare med VIMEO Rabatkoder?

Beløbet du kan spare med en rabatkode fra VIMEO kan variere afhængigt af værdien af ​​ordren og værdien af ​​den tilbudte rabat. Lige nu ligger rabatprocenten på mellem 40% og 50%, og det sparede beløb kan afhængigt af situationen nå op på flere hundrede euro.

Hvad er de bedste kuponer og rabatkoder til VIMEO?

Bedste verificerede rabatkode til VIMEO er (BUTTERFLY) og tilbyder kunder en rabat på 50 % ved køb i juli 2024.

Hvordan kan jeg finde de nyeste kuponer til VIMEO?

Du kan finde de nyeste kuponer til Vimeo.com på specifikke websteder som www.promonix.com, www.coupons-promo-code.com, www.global-discount-codes.com, www.retailmenot.com, www.hotdeals. com eller www.wired.com.

Kan jeg betale med PayPal på VIMEO?

Ja, du kan betale med PayPal på Vimeo.com.

Tilbyder VIMEO gratis fragt?

Vimeo.com tilbyder gratis fragt. Dybest set, efter at din abonnementsbetaling er accepteret, vil du være i stand til at downloade din Vimeo.com-plan.

Hvad kan jeg gøre, hvis VIMEO-kuponen ikke virker?

Hvis din Vimeo.com kupon ikke virker, anbefaler vi, at du følger vores næste retningslinjer for at finde kilden til din fejl og for at lære, hvordan du kan rette. Du skal altid huske, at hver kuponkode fra vores side har sine egne indløsningsbetingelser, som du skal følge. Normalt er en kode gyldig for en minimumsordreværdi, for en bestemt medlemsplan eller for specifikke funktioner. Men der er også tidspunkter, hvor en kode er gyldig enten for nye eller eksisterende kunder. Indtastede du koden manuelt ved hjælp af tastaturet? Dobbelttjek din indtastning og sørg for, at alle bogstaver og tal er på samme sted, som de er på vores side. Derudover skal du ikke sætte mellemrum mellem tegnene og være opmærksom på store og små bogstaver. Bruger du normalt Vimeo.com kupon? Måske har du allerede brugt den samme kuponkode fra vores side. Du kan ikke bruge det længere, fordi en Vimeo.com-kampagnekupon ikke kan indløses mere end én gang. Den udløber.

HVORDAN TILFØJER MAN EN VIMEO KUPON?

Følg vores instruktioner beskrevet nedenfor for at finde ud af, hvordan du kan tilføje en Vimeo.com kuponkode for at sikre dig en fantastisk rabat.

 • 1
  Gå til Vimeo.com, se på alle abonnementsplanerne, og når du beslutter dig for, hvilken der er bedst for dig, skal du trykke på knappen Køb nu.
 • 2
  Et nyt vindue åbnes, hvor du kan logge ind på din konto, hvis du allerede har en, eller du kan registrere dig med din Google-konto.
 • 3
  Se alle kuponer på vores side, og når du finder den, der passer til dine behov, kopier den til udklipsholderen, husk den eller noter den på et stykke papir eller i et Word-dokument.
 • 4
  Gå tilbage til Vimeo.com og indsæt din kode i kampagnefeltet på ordreoversigtssiden eller indtast den manuelt ved hjælp af tastaturet.
 • 5
  Anvend din kode for at aktivere rabatten og fortsæt med de sidste trin for at afslutte dit køb.

Aktive rabatkoder til VIMEO

🛍️ Kategori Software
🔥 Samlede tilbud 9
🎇️ Rabatkoder 5
📌 Tilbud 4
➡️ Bedste kupon 50% rabat
🆕 Nyeste kupon 40% rabat
🚚 Gratis fragt JA
🔄 Returperiode 30 dage
⏳ Sidste opdatering 13 juli 2024

Bedste kuponkoder til VIMEO

VIMEO KODE VIMEO TILBUD BESKRIVELSE UDLØB
N/A Få op til 40 % rabat i maj-kuponer, kampagnekoder og tilbud hos Vimeo N / A
N/A Få 25 % rabat på abonnement (ingen kode påkrævet) N / A
N/A Få eksklusive tilbud med e-mail-tilmelding N / A
N/A Januar-kampagne: Vimeo-kuponer og kampagnekoder tilgængelige N / A

Betalingsmuligheder

Credit Card

Forsendelsesindstillinger

Via e-mail

Kontakt Muligheder

New York, 330 W 34th St. Floor 10, USA
Vimeo
@Vimeo
Vimeo
vimeo.com

VIMEO FUNKTIONER OG FORDELE Tag på en ny rejse med kreativitet og originalitet, og brug Vimeo.com til at få adgang til eksklusive fordele og funktioner.
 • Et fantastisk henvisningsprogram og et fantastisk affiliateprogram, der giver dig høje kommissionssatser, 30 dages cookie-levetid, opdateret produktfeed og adgang til et dedikeret affiliate-team.
 • Mere end 10 betalingsmetoder, inklusive PayPal, iTunes og Google Play.
 • Gratis opsigelse af dit betalte medlemskab.
 • Mere end 200 millioner brugere i over 190 lande.
 • Over 1.6 millioner betalte abonnenter.
VIMEO SPARETIPS Brug et af vores sparetips til at reducere omkostningerne ved dit Vimeo.com-køb.
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få 10 % rabat på din Vimeo.com-bestilling.
 • Tilmeld dig Student Beans for at få din 50 % rabat på Studenterrabat.
 • Brug Vimeo Basic gratis.
 • Tilmeld dig Referral Program for at få $50 amerikanske Amazon-gavekort.
 • Få mere end 25 % rabat under de særlige salgsbegivenheder som Black Friday, Cyber ​​Monday eller Christmas Sales.
 
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle præsenterede oplysninger er en informativ titel.