Generiske filtre

LATAM Rabatkode & Kuponer

Oplev de seneste rabatkoder og verificerede kampagner for eksklusive besparelser hos LATAM

Din bedømmelse: Ingen
Bedømmelse: 4.8 - 1 stemme

Aktive LATAM rabatkoder

Udløbne LATAM rabatkoder

GENEREL INFORMATION OM LATAM

Med hovedkontor i Santiago, Chile, blev LATAM grundlagt i 2012 fra krydset mellem to selskaber LAN og TAM, og det er det største flyselskab fra Latinamerika, der opererer med sin moderne flåde på mere end 250 Airbus- og Boeing-fly til en bred vifte af top destination over hele verden, inklusive Punta Cana, Las Vegas, Miami, Madrid, Rom, Havana, Cape Town, Sydney, Frankfurt, Amsterdam, Bruxelles, Boston eller Dallas. Det har kendt en kæmpe succes gennem årene, og det blev præmieret flere gange takket være dets topservice og overkommelige priser. LATAM blev tildelt i 2021 som den bedste globale 5-stjernede flyselskabskategori, i 2020 som den bedste kabineservice i Sydamerika og bedste underholdning ombord i Sydamerika, alle givet af APEX Passenger Choice Awards. I 202o blev det også kåret som det bedste flyselskab i Sydamerika af World Travel Awards og modtog i 2019 4 priser (bedste flyselskab i Sydamerika, Bedste Business Class i Sydamerika, Bedste Economy Class i Sydamerika og Bedste VIP Lounge i Sydamerika ), alt sammen givet af SKYTRAK – verdens mest prestigefyldte årlige kundetilfredshedsundersøgelse for flyselskaber.
blank

SÆRLIGE LATAM-SALGSARrangementer

Kunne du tænke dig at have det sjovt og at rejse mere for at møde nye kulturer og traditioner, men dit budget hjælper dig ikke? Kunne du tænke dig at rejse mere og betale mindre? Book din billet til en fantastisk destination, for at flygte fra den daglige rutine under de særlige salgsbegivenheder, og du vil nyde godt af massive rabatter.

LATAM VELKOMMEN RABATTER

Nogle gange tilbyder LATAM dig en 10% rabat på velkomstrabat for din første reservation foretaget på den officielle hjemmeside.

LATAM BLACK FRIDAY SALG

Vær tålmodig og vær forberedt på at få den mest overkommelige pris til din næste rejse. Book din billet hos LATAM under Black Friday Sales Event, og du kan spare mere end 20% på den valgte destination. Nogle gange kan du få endnu flere som ekstra tjenester gratis. Tøv ikke og forkæl dig selv med en fantastisk LATAM-oplevelse.

LATAM 11/11 SALG

Er det første gang, du hører om 11/11 Sales Event? Det er en begivenhed, som den altid arrangeres den 11. november og er også kendt som Singles' Day Sales eller Double 11. Denne specielle begivenhed ankommer til LATAM med mere end 15 % rabat på udvalgte flyvninger.

LATAM CYBER MANDAY SALG

Cyber ​​Monday er en anden stor salgsbegivenhed, lige så berømt som Black Friday. Og flere og flere virksomheder inklusive LATAM behandler deres kunder med utrolige rabatter. Book din billet hos LATAM under Cyber ​​Monday, og du kan spare mere end 25 % på udvalgte flyafgange.

LATAM JULESALG

Fejr vintersæsonen og lys op for glæden for det næste år. Book din billet til dit næste eventyr i december for at få mere end 20% rabat på udvalgte destinationer under julesalgsarrangementet. blank

HVORDAN KAN DU FÅ RABAT I DAG PÅ LATAM?

Din passion for at rejse efterlader dig mange gange uden penge? Kunne du tænke dig at bruge mindre, men at rejse mere, og du vil ikke vente til salgsarrangementerne, der arrangeres i slutningen af ​​året? Find ud af, hvordan du i dag kan få rabat på LATAM, og drag fordel af flyselskabernes særlige tilbud.

LATAM PROMOKODE

Brug en af ​​kampagnekuponerne til LATAM fra vores database til at booke en flyrejse til din favoritdestination til en speciel pris. Med den rigtige kuponkode kan du spare op til 20 % på alle bookinger og op til 25 % på udvalgte brugere. Desuden vil du finde kuponkoder, der giver mindst 3% kontant tilbage, når du tilmelder dig LATAM e-mail.

RABATTER OG SÆRTILBUD PÅ LATAM

Tag på en ny rejse med LATAM Airlines og drag fordel af LATAMs særlige tilbud. Kig på kampagnesektionen fra den officielle hjemmeside og flygt fra den daglige rutine til månedens destination, tag afsted i den lange weekend eller vær klar til at udforske, hvad du har ledt efter. Du kan spare mere end 20 % på så mange destinationer. Hvis du er studerende, har vi gode nyheder, fordi LATAM Airlines har slået sig sammen med StudentUniverse for at give mere end 10 % rabat på studierabatter på flybilletter.

RABAT TILBYDES AF LATAM NYHEDSBREV

Tilmeld dig det officielle nyhedsbrev for at låse op for din rabat på 10 % til din næste reservation på LATAM.

NYTTE OPLYSNINGER OM LATAM

Rejs mere for at få endnu mere. Tilmeld dig nu LATAM Pass, Flyer-programmet, der giver dig point, som du kan bruge til at indløse gratis billetter, produkter og opgraderede tjenester. Derudover får du adgang til eksklusive fordele som prioriteret bagage, premium-boarding, adgang til VIP-loungen og adgang til WhatsApp og et dedikeret kundeserviceteam. Hvis det er første gang, du vil foretage en reservation på LATAM, er der et par ting, du skal tage i betragtning. Vi har allerede lavet researchen for dig, og vi giver dig en kort beskrivelse af betalingsmetoden, tilbagebetalingspolitikken og kundeserviceteamet.

OPLYSNINGER OM BETALINGSMÅDER

LATAM accepterer følgende betalingsmetoder: Kredit- og betalingskort (VISA, American Express, MasterCard), PayPal.

LATAM MOBIL-APP

Få det bedste værktøj til at finde og booke overnatning eller fly til din næste drømmeferie. Download nu den officielle mobilapp til LATAM, tilgængelig for dine iOS- og Android-enheder, så du kan booke på farten og få adgang til eksklusive funktioner og fordele. Du vil være i stand til at nyde din søde flugt fuldt ud med mere end 90 film, 270 tv-serieafsnit, over 2800 sange, daglige nyheder, særlige programmer for børn samt adgang til flyvekort. Du får adgang til alle disse funktioner, ikke kun på din lille gadget, men også under din flyvning. Vælg LATAM for en utrolig oplevelse.

LATAM I SOCIALE MEDIER

Tilmeld dig nu LATAM-fællesskabet på sociale medier for at få adgang til eksklusive specialtilbud og for at finde ud af mere information om dine yndlingsdestinationer. Følg dens aktivitet på Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, Pinterest og YouTube for at møde passionerede rejsende ligesom dig, for at læse artikler om sjove ting at gøre og besøge på de mest berømte destinationer og for at få chancen for at vinde gratis billetter og gratis opgraderet tjenester ved at deltage i forskellige konkurrencer.

OPLYSNINGER OM RETURNERINGSPOLITIKKEN

Hvis du har ombestemt dig, kan du annullere din reservation uden yderligere gebyrer og sanktioner inden for 24 timer fra dit køb, men kun når din reservation er foretaget en uge eller mere før din flyafgang. Du kan også modtage fuld refusion eller en rejsevoucher, når dit fly er forsinket eller aflyst på grund af dårlige vejrforhold, strejke, terrortrusler eller pandemi.

KONTAKTINFORMATION FOR LATAM

Hvis du er i tvivl om din LATAM booking, og du ikke kunne finde et tilfredsstillende svar på de officielle hjemmesider, kan du kontakte kundeserviceteamet 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen ved at sende en e-mail til [e-mail beskyttet], via Facebook, Twitter og onlinekontaktformularen eller telefonisk på 1 (866) 435-9526. Vi anbefaler, at du tager et kig på telefonnumrene på webstedet for hver destination, der bruges af LATAM Airlines.

Ofte stillede spørgsmål om LATAM

Tilbyder LATAM rabatkoder?

I øjeblikket er der 25 rabatkoder og kampagner, der vil fungere for LATAM i juli 2024, og den seneste kupon tilføjet i dag tilbyder % rabat.

Hvor meget kan du spare med LATAM rabatkoder?

Beløbet du kan spare med en rabatkode fra LATAM kan variere afhængigt af værdien af ​​ordren og værdien af ​​den tilbudte rabat. Lige nu ligger rabatprocenten på mellem % og 30 %, og det sparede beløb kan afhængigt af situationen nå op på flere hundrede euro.

Hvad er de bedste kuponer og rabatkoder til LATAM?

Bedste verificerede rabatkode til LATAM er (GET30) og tilbyder kunder en rabat på 30 % ved køb i juli 2024.

HVORDAN FINDER JEG DE NYESTE KUPONER TIL LATAM?

Du kan finde de nyeste kuponer til LATAM Airlines på specifikke websteder såsom www.promonix.com, www.coupons-promo-c0de.com, www.global-discount-codes.com, www.dealspotr.com, www.finder. com, www.slickdeals.net, www.retailmenot.com eller www.mexicanchamberofcommerce.co.uk.

KAN JEG BETALE MED PAYPAL PÅ LATAM?

Ja, du kan betale med PayPal på LATAM.

TILBYDER LATAM GRATIS FRAGT?

Ja, LATAM tilbyder gratis elektronisk forsendelse via din e-mailadresse og i appen.

HVAD KAN JEG GØRE, HVIS LATAM-KUPONEN IKKE VIRKER?

Hvis din LATAM-kampagnekupon ikke virker, og du modtager en fejlmeddelelse, foreslår vi, at du følger vores tips og tricks for at finde kilden til din fejl og finde ud af, hvad du skal gøre for at rette den. Indtastede du koden manuelt ved hjælp af dit tastatur? Du kan nemt have lavet en tastefejl uden selv at bemærke det. Tjek din indtastning igen og se om tallene og bogstaverne følger samme rækkefølge som i vores database. Vær også opmærksom på store og små bogstaver, og sæt ikke mellemrum mellem tegnene. Du kan undgå denne type fejl ved blot at bruge copy-paste-funktionen siden starten for at overføre koden korrekt. Vidste du, at hver LATAM kuponkode har sine egne indløsningsbetingelser? Du bør omhyggeligt læse detaljerne til din kupon for at finde ud af, hvad du skal gøre. Nogle gange er en kode gyldig for en minimum bookingværdi eller for udvalgte destinationer, mens andre gange er koden gyldig enten for nye eller eksisterende kunder. Har du tjekket alt ovenstående, og intet af det gælder? Får du stadig en fejlmeddelelse? Nå, det betyder, at du allerede har brugt den samme kuponkode på et tidligere køb, og du har sikkert glemt det. En kuponkode fra vores side kan ikke bruges mere end én gang af den samme person, fordi den udløber.

HVORDAN TILFØJER MAN EN LATAM-KUPON?

Hvis det er første gang, du ønsker at indløse en LATAM-kuponkode fra vores side, anbefaler vi, at du følger vores næste trin.

 • 1
  Gå til LATAM.com og søg efter et fly, der passer til din rejsedato og -tidspunkt.
 • 2
  Log ind på din personlige konto, hvis du allerede har en, eller opret en i dette trin for at få nem adgang til din bookingproces og for at foretage ændringer i den.
 • 3
  Se alle salgsfremmende kuponkoder fra vores side, og når du finder den, der passer til dine behov, skal du kopiere den til udklipsholderen, huske den eller notere den på et stykke papir eller i et Word-dokument.
 • 4
  Gå tilbage til LATAM.com og på reservationsoversigtssiden kan du enten indsætte koden i det påkrævede felt, eller du kan indtaste den manuelt ved hjælp af tastaturet.
 • 5
  Hvis alt går godt, og rabatten anvendes, kan du følge de sidste trin for at afslutte din bookingproces.

Aktive rabatkoder til LATAM

🛍️ Kategori Fly
🔥 Samlede tilbud 25
🎇️ Rabatkoder 25
📌 Tilbud 0
➡️ Bedste kupon 30% rabat
🆕 Nyeste kupon 7% rabat
🚚 Gratis fragt JA
🔄 Returperiode 30 dage
⏳ Sidste opdatering 13 juli 2024

Bedste kuponkoder til LATAM

LATAM KODE LATAM TILBUD BESKRIVELSE UDLØB
L20 Latam.com/en_us/: Prøv denne sæsonbestemte rabatkode N / A
OVE Få fantastiske besparelser på alle køb med Latam-kuponer N / A
REE Har du problemer med at finde koder til LATAM Airlines? Prøv disse almindelige kuponsætninger N / A
E10 Prøv denne sæsonbestemte rabatkode på Latam.com/en_us/ N / A

Betalingsmuligheder

PAYPAL
Credit Card

Forsendelsesindstillinger

Via e-mail

Kontakt Muligheder

Santiago, Av. Américo Vespucio 1501, Local BS-108 Boulevard Financier, Chile
LATAM Airlines
@LATAMAirlines
LATAM Airlines
latamairlines.com

ATAM FUNKTIONER OG FORDELE Bliv en globetrotter og opdag LATAMs fantastiske verden. Opret og konto, og du vil få adgang til eksklusive fordele og funktioner.
 • Adgang til Flyer-programmet – LATAM Pass – som giver dig point og eksklusive fordele som prioriteret bagage, premium boarding og adgang til VIP Loungen.
 • 24/7 dedikeret kundeserviceteam
 • Gratis afbestilling tilgængelig.
 • Gratis adgang til mere end 90 film, 270 episoder af tv-serier, over 2800 sange, daglige nyheder, særlige programmer for børn samt adgang til flyvekort med den officielle mobilapp.
 • Adgang til toptjenester fra et prisvindende flyselskab.
LATAM SPARETIPS Spar endnu mere på dit næste ferieeventyr og brug et af vores sparetips.
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få 10 % rabat på dit næste LATAM-køb.
 • Få din 10 % rabat på velkomstrabat til din første reservation nogensinde.
 • Få din 10% rabat på studierabat til udvalgte destinationer.
 • Nyd mere end 20 % rabat på udvalgte destinationer med kampagnesektionen fra den officielle hjemmeside.
 • Book din billet under de særlige salgsbegivenheder (Black Friday, Cyber ​​Monday, Singles' Day og Christmas Sales Events) for at få mere end 25 % rabat på din flybillet.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle præsenterede oplysninger er en informativ titel.