Generiske filtre

TRIP.COM Rabatkode & Kuponer

Oplev de seneste rabatkoder og verificerede kampagner for eksklusive besparelser på TRIP.COM

Din bedømmelse: Ingen
Bedømmelse: 4.9 - 2 stemmer

Aktive TRIP.COM rabatkoder

Generel information om TRIP.COM

TRIP.COM er et online rejsebureau, der ikke kun tilbyder sine kunder mulighed for at foretage reservationer til flyrejser, de kan også nyde at foretage betaling og reservere hotel, attraktioner, ture, biludlejning, tog, TRIP. COM er en meget komplet online side, når det kommer til at ville lave og nyde en fantastisk ferie, da den tilbyder et fantastisk valg mellem ruter og overnatningssteder på samme tid forbinder tusinder af byer i verden, her finder du alt, hvad du har brug for siden du modtager den nødvendige hjælp til at planlægge en perfekt rejse med tjenester af høj kvalitet, i TRIP.COM finder du let at vælge blandt sine snesevis af sprog, der gør din service meget lettere.

 Produkter solgt af TRIP.COM

Blandt de produkter, du kan få i TRIP.COM for at kunne administrere reservationer, er destination, dato fra og til, antal personer, disse data svarer til alle deres tjenester, enten for flyvedatoen, hotelindgangen eller for at booke nu det toget, turen eller attraktionerne, flyselskabspolitikker, international rejseguide og rejsebegrænsninger blank

TRIP.com SÆRLIGE SALGSARrangementer

Er du en globetrotter og vil du rejse hele verden for at møde nye kulturer og traditioner, men du har et begrænset budget? Har du lyst til at tage på storbyferie hver anden uge? Eller vil du besøge så mange lande som muligt hver sæson for at nyde de fantastiske omgivelser? Vælg Trip.com under de særlige salgsbegivenheder, og forkæl dig selv med enorme rabatter til topdestinationer i hele verden.

VELKOMMEN RABATTER

Fra tid til anden tilbyder Trip.com mere end 5 % rabat på velkomstrabatter til din første reservation nogensinde.

BLACK FRIDAY SALG

Tidspunktet for væddemål på året til at begynde at tænke på din næste flugt fra den daglige rutine er under Black Friday Sales Event. Trip.com byder dig velkommen med fantastiske tilbud til topdestinationer i hele verden. Spild ikke din tid og opdag de særlige tilbud under Black Friday. Du kan få mere end 60 % rabat på lokale hoteller, mere end 5 % rabat på billeje, lokale ture og billetter til turistattraktioner samt tilbud som Køb 1 Få 1 gratis og yderligere 20 % rabat for specifikke ture og billetter.

11/11 SALG

Fejr singlernes dag med stil og stolthed. Book din næste rejse den 11. november for at få din Singles' Day-rabat. Du kan booke din næste drømmeferie med mere end 20 % rabat. Derudover finder du særlige tilbud på fly og overnatningsmuligheder med op til 50 % rabat.

CYBER MANDAGSSALG

Cyber ​​Monday er en anden vigtig salgsbegivenhed, der har vundet berømmelse og succes i løbet af de seneste år. Denne begivenhed ankommer til Trip.com med eksklusive hoteltilbud og med kampagnetilbud til din næste rejse. Book din næste ferie på dagen med det største salg og nyd op til 50 % rabat.

JULESALG

Har du brug for en pause fra alt? Føler du dig udmattet i slutningen af ​​året? Derefter. Få flash-tilbud i december og nyd mere end 30 % rabat på udvalgte destinationer på Trip.com. Under juleudsalgsarrangementerne tilbyder Trip.com dig eksklusive tilbud, så du kan genoplade dine batterier med det samme. blank

HVORDAN KAN DU FÅ RABAT I DAG PÅ TRIP.com?

Vi ved alle, at nogle gange kan det koste os en formue at rejse. Men vi skal ikke sige nej til vores små guilty pleasures. Trip.com giver dig masser af grunde til stadig at rejse hver dag. Find ud af, hvordan du kan få rabat i dag på Trip.com uden at skulle vente til de særlige salgsbegivenheder.

KUPONER TIL TRIP.com

Vi anbefaler, at du altid får en af ​​vores salgsfremmende kuponer til Trip.com for at sikre dig fantastiske rabatter. Du finder en bred vifte af kuponer i vores database. Nogle af dem kan give dig 30 USD i rabat på ordrer over en vis værdi eller 20 USD i rabat på flyvninger til bestemte destinationer, mens andre kan give dig procentvise rabat, når du betaler med MasterCard, eller når du vælger bestemte flyselskaber.

RABATTER OG SÆRTILBUD PÅ TRIP.com

Den første side på den officielle hjemmeside byder dig velkommen med op til 50% rabat på udvalgte destinationer. De daglige tilbud er de bedste valg, når du ikke vil vente for meget med at rejse igen. Tag desuden et kig på afsnittet Deals og nyd op til 55 % rabat på flyrejser og ekstra rabatter på din bolig med eksklusive hoteltilbud. Vil du have op til 15 % rabat på hoteller og 30 % flere rejsemønter, der kan bruges til øjeblikkeligt at spare på dine reservationer? Tilmeld dig derefter Trip Rewards-programmet og opgrader til Diamond Membership Tier for at spare stort på din næste reservation. Rejs mere for at få mere, hver dollar brugt på Trip.com vil give dig rejsemønter. Plus, når du skriver hotelanmeldelser eller seværdigheder, og når du poster Trip.com-øjeblikke, får du Trip Coins.

RABAT TILBYDES AF TRIP.com NYHEDSBREV

Tilmeld dig det officielle Trip.com-nyhedsbrev for at få 10 % rabat på din næste reservation.

NYTTIGE OPLYSNINGER OM TRIP.com

Vil du tjene penge ved at gøre det, du kan lide? Tilmeld dig gratis affiliateprogrammet, tjen penge på din trafik i dag og tjen op til 7 % kommission på gennemførte reservationer. Du får adgang til gratis marketingværktøjer, analyser og rapporter i realtid, enorm produktdækning og et dedikeret affiliate-team. Alt du skal gøre er at placere Trip.com bannere eller links på dit websted, dit forum, din blog eller din sociale mediekonto. For hver besøgende, der afslutter en reservation foretaget via dit link, vil du optjene høje kommissionssatser. Før du begynder at booke din næste ferie med Trip.com, er der et par flere ting, du skal erkende. Vi har lavet en kort beskrivelse af betalingsmetoderne, refusions- og annulleringspolitikken og kundeserviceteamet.

OPLYSNINGER OM BETALINGSMÅDER

Betal for din reservation på Trip.com ved hjælp af en af ​​følgende betalingsmetoder: Kredit- og betalingskort (VISA, American Express, MasterCard, JCB), PayPal, WeChat Pay, Google Pay, Apple Pay og kinesisk UnionPay.

TRIP.com MOBIL APP

Download den officielle mobilapp fra App Store eller Google Play for at booke på farten hvor som helst og når som helst inden for få sekunder og tjene 30 % flere rejsemønter. Du får flyopdateringer i realtid, rejseinformation samt eksklusive tilbud i appen. Book din flyrejse uden reservationsgebyrer, søg hurtigt gennem tilgængelige priser for at spare tid og penge og find de bedste tilbud på ture og billetter til topdestinationer i hele verden.

TRIP.com I SOCIALE MEDIER

Gå ikke glip af rejsetilbud, og hold kontakten med alle rejseinformationerne. Tilmeld dig det fantastiske Trip.com-fællesskab på sociale medier og følg dets aktivitet på FacebookInstagramTwitterPinterest og YouTube for at få adgang til rejseplanlægningstips og -tricks og til anmeldelser om de mest besøgte lande. Glem heller ikke Trip.com, for du finder gode anbefalinger, og du kan få inspiration til din næste ferie. Med den officielle blog får du adgang til nyttige og interessante artikler som verdens top 9 vigtigste hellige steder og religiøse steder, 2021 bedste buffeter på Las Vegas Strip: priser og timer, top 8 amerikanske vandlande at besøge for sommeren 2021, 8 ting, du skal gøre, du kan nyde i Busan eller Yosemite National Park: Hvor skønheden aldrig falmer.

OPLYSNINGER OM RETURNERINGSPOLITIKKEN

På Trip.com kan du booke uden bekymringer og nu stress. Hvis du ombestemmer dig, og du vil annullere din reservation, eller hvis du vil foretage ændringer i den, kommer Trip.com Service Guarantee praktisk uden yderligere omkostninger. Du kan gratis annullere din hotelreservation, hvis anmodningen er fremsat senest kl. 23:59 (lokal tid på hotellet) på dagen for din check-in, og du kan også annullere eller ændre dine togbilletter eller din tur uden ekstra omkostninger, hvis du annoncerer din arrangør i tide. Hvis du har bestilt en bil, og chaufføren ikke møder til tiden, kan du få alle dine penge tilbage plus en kompensation svarende til værdien af ​​lejebeløbet for den første dag. Ydermere kan du anmode om fuld refusion ved lufthavnstransport, hvis din reservation annulleres af leverandøren, og du vil også få en ekstra kompensation på 30 % af den samlede sum af din reservation. Blev dit fly aflyst eller forsinket? Du får en erstatningsbillet uden ekstra omkostninger og refundering af din originale flybillet.

KONTAKTINFORMATION TIL TRIP.com

Hvis du ikke kunne finde et tilfredsstillende svar på siden med ofte stillede spørgsmål, skal du kontakte kundeserviceteamet, der er tilgængeligt 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen på telefon på +1-646-362-8606 (globalt adgangsnummer) eller ved at sende en mail til [e-mail beskyttet], [e-mail beskyttet], [e-mail beskyttet], [e-mail beskyttet] og [e-mail beskyttet]. På Hjælpecenter-siden fra det officielle websted finder du flere telefonnumre til forskellige lande og regioner i hele verden.

Ofte stillede spørgsmål om TRIP.COM

Tilbyder TRIP.COM rabatkoder?

I øjeblikket er der 40 rabatkoder og kampagner, der vil fungere for TRIP.COM i juli 2024, og den seneste kupon tilføjet i dag giver 8 % rabat.

Hvor meget kan du spare med TRIP.COM rabatkoder?

Beløbet du kan spare med en rabatkode fra TRIP.COM kan variere afhængigt af værdien af ​​ordren og værdien af ​​den tilbudte rabat. Lige nu er rabatprocenten mellem 8 % og 100 £ , og det sparede beløb kan nå op på flere hundrede euro afhængigt af situationen.

Hvad er de bedste kuponer og rabatkoder til TRIP.COM?

Bedste verificerede rabatkode til TRIP.COM er (CITI100SKIES) og tilbyder kunderne en rabat på £100 ved køb i juli 2024.

Hvordan kan jeg finde de nyeste kuponer til TRIP.com?

Du kan finde de nyeste kuponer til Trip.com på specifikke websteder som www.promonix.com, www.coupons-promo-code.com, www.global-discount-codes.com, www.retailmenot.com, www.blog. naver.com eller www.couponfollow.com.

Kan jeg betale med PayPal på TRIP.com?

Ja, du kan betale med PayPal på Trip.com.

Tilbyder TRIP.com gratis fragt?

Trip.com tilbyder gratis elektronisk forsendelse via din e-mailadresse og appen.

Hvad kan jeg gøre, hvis TRIP.com-kuponen ikke virker?

Hvis din Trip.com kupon ikke virker, betyder det, at du måske har lavet en tastefejl, eller måske har du ikke fulgt spillets regler. Følg vores retningslinjer for at finde kilden til din fejl og for at lære, hvordan du kan rette den. Hver trip.com kupon, der er anført på vores side, har sine egne indløsningsbetingelser. Læs omhyggeligt detaljerne til din kupon for at finde ud af, om du respekterede dem. En kode er normalt gyldig for en minimumsreservationsværdi, for bestemte destinationer eller flyvninger eller for specifikke tjenester som biludlejning eller lufthavnstransport. Der er tidspunkter, hvor koden er gyldig enten for nye eller eksisterende kunder. Indtastede du koden manuelt ved hjælp af tastaturet? Tjek din post igen og sørg for, at alle tegnene er på samme sted, som de er på vores side, og vær opmærksom på store og små bogstaver og også mellemrum. Har du tjekket alt ovenstående, og du får igen fejlmeddelelser? Nå, måske har du allerede brugt den samme kode på en tidligere booking. Det er ikke længere tilgængeligt. En kuponkode kan ikke bruges mere end én gang af den samme person, fordi den udløber.

Sådan bruger du en KUPONkode på Trip.com

Trip.com giver mulighed for at få adgang til de bedst mulige tilbud på flybilletter, overnatning, billeje. Få de bedste tilbud ved at bruge rabatkuponer på Trip.com

 • 1
  Søg efter de seneste kampagnekoder, vælg den du ønsker, og klik på "kopier" for at gemme den til senere
 • 2
  Book din flyrejse, indkvartering og tjenester, du har brug for, ved at vælge destination og dine rejsedatoer
 • 3
  Log ind på din eksisterende konto eller registrer dig som nyt medlem ved at åbne en ny kundekonto
 • 4
  På passagerinfosiden, før du klikker på næste, skal du finde boksen "Kampagnekoder".
 • 5
  Indtast den nøjagtige kuponkode, og klik på "Bekræft" for at indløse tilbuddet. Din rabat vil automatisk blive beregnet
 • 6
  Gennemfør dit køb og nyd din næste rejse!

Aktive rabatkoder til TRIP.COM

🛍️ Kategori
🔥 Samlede tilbud 40
🎇️ Rabatkoder 28
📌 Tilbud 12
➡️ Bedste kupon 100 £ rabat
🆕 Nyeste kupon 8% rabat
🚚 Gratis fragt INGEN
🔄 Returperiode 30 dage
⏳ Sidste opdatering 13 juli 2024

Bedste kuponkoder til TRIP.COM

TRIP.COM KODE TRIP.COM TILBUD BESKRIVELSE UDLØB
TRIPBESTUSD8 TRIP.COM Kuponkode for nye brugere: Tilmeld dig nu og få op til 8 % rabat på din første reservation! Juli 31, 2024
UK7CUP Du kan altid finde fantastiske besparelser på Trip.com med dette tilbud på 5 % N / A
AIRNZ100 Få 100 USD i rabat på dine flyreservationer med Air New Zealand ved at bruge denne Trip.com-kuponkode 31. December, 2024
TRAIN5 Få 5 % rabat på togrejser i Det Forenede Kongerige takket være kampagnekoden Trip.com N / A

Betalingsmuligheder

PAYPAL
Credit Card

Forsendelsesindstillinger

Via e-mail

Kontakt Muligheder

Shanghai, nr. 968, Jinzhong Road, Changning District, Kina
Trip.com
@trip.com
Trip.com
trip.com

TRIP.com FUNKTIONER OG FORDELE Få hele verden lige ved hånden, og nyd eksklusive funktioner og fordele for din passion for rejser.
 • Et fantastisk Trip Rewards-program og fantastisk affiliate-program, der vil give dig høje kommissionssatser og mange andre frynsegoder.
 • Forskellige betalingsmetoder inklusive PayPal, Google Pay og Apple Pay.
 • Gratis elektronisk forsendelse og gratis reservationsafbestilling.
 • Adgang til mere end 1.4 millioner overnatningsmuligheder i over 200 lande og regioner verden over.
 • Over 900 flyselskaber med fly til mere end 5000 byer over hele verden.
TRIP.com SPARETIPS Vil du spare på din næste rejse? Brug vores sparetips til at reducere omkostningerne til din flyrejse, indkvartering eller andre tjenester, der tilbydes på Trip.com.
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få 10% rabat på din næste booking.
 • Få mindst 5 % rabat på velkomstrabat for din første reservation nogensinde.
 • Download appen, der er tilgængelig på iOS- og Android-enheder, for at få 30 % flere Trip Coins og adgang til eksklusive rabatter i appen.
 • Spar mere end 50 % rabat med daglige tilbud og eksklusive hoteltilbud.
 • Shop på de særlige tidspunkter af året: Black Friday, Cyber ​​Monday, Double 11 eller Christmas Sales for at få mere end 60 % rabat på din Trip.com booking.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle præsenterede oplysninger er en informativ titel.