Generiske filtre

LUISAVIAROMA Rabatkode & Kuponer

Oplev de seneste rabatkoder og verificerede kampagner for eksklusive besparelser hos LUISAVIAROMA

Din bedømmelse: Ingen
Bedømmelse: 5 - 1 stemme

Aktive LUISAVIAROMA rabatkoder

Generel information om LUISAVIAROMA.COM

LUISAVIAROMA.COM blev født i 1800'erne ved hånden af ​​en fransk designer med en lille hattebutik, allerede i 1930 var det, da butikken startede som LUISAVIAROMA.COM, der var et familievirksomhed fra begyndelsen Såvel som med det forbipasserende af årene, bånd med berømtheder som Balenciaga, Balmain, Givenchy, Kenzo dette for årene 1968 og 1969, altid præsenterer kvalitet og god smag i deres produkter. I 1999 lancerede den sin digitale platform tilfredsstillende og dermed tilfredsstiller behovene hos sine internationale kunder og tilbyder dem produkter fremstillet af prestigefyldte designere. LUISAVIAROMA.COM præsenteres i dag på ni sprog, og det har styrket båndet til Unicef ​​og fonde til hjælpe børn. tilbud. LUISAVIAROMA.COM udfordrer sine egne grænser, da det præsenterer sine kunder for tøj, fodtøj, luksusgenstande takket være en række eksklusive produkter, for dette og mere er, at det fortsat er en førende virksomhed i verden af ​​mode og luksus.

Produkter solgt af LUISAVIAROMA.COM

I LUISAVIAROMA.COM kan du få produkter som tøj, hvor du får skjorte, t-shirts, jakker, jeans, overalls og jumpsuits, bukser, shorts, strik, sportstøj, undertøj, sweatshirts, dragter, badetøj, nederdele, kjoler, en anden kategori er den af ​​tasker, hvor du kan få sportsposer, skulder, hånd, tote, kobling, kufferter og bagage, rygsække, fanny packs, toiletartikler, sports taske, body tasker, på den anden side finder du også type sko støvler, mokkasiner , sandaler, sneackers, snøresko, ballerinaer, højhælede sko, kiler, espadrilles, i kategorien tilbehør kan du finde tilbehør til kæledyr, til strand og pool, til fodtøj, sportssko, tørklæder og lommetørklæder, tegnebøger, bælter , sukkerrør, paraplyer, slips og bånd, solbriller, briller, handsker, nøgleringe, masker, hatte, hårtilbehør, kraver og slips, på samme måde kan du se den kategori af smykker og ure, hvor du finder ringe, brocher og stifter, lommekæde, vedhæng, halskæder, manchetknapper, øreringe, slipsclips, armbånd og ure, nakkesmykker, hårsmykker. En anden kategori i kvindesektionen er lingeri, hvor du finder lingeri tilbehør, bodyer, trikotage, brude lingeri, strømpebånd, strømper og sokker, støtte og formgivning, bh'er til at sove, i sportskategorien finder du produkter som f.eks. ski, snowboarding, løb, svømning, yoga, træning, tennis, cykling, udendørs sport og til sidst i hjemmekategorien kan du få dekoration som møbler, sofaborde, hylder, puf, afføring , bord- og loftsgulvlamper, tæpper, duge, håndklæder, bordtilbehør, dekorative, til badeværelset, bakker, hynder og puder, kurve, vægdekoration såsom billeder, spejle, ure, også vaser, tapet, lys og duftholdere og endelig tilbehør til rygere. blank

SÆRLIGE SALGSBEGIVENHEDER LUISAVIAROMA.com

Er du en modeafhængig, og du vil genopfinde dig selv ved at skabe nye styles, men dine midler er begrænsede? Invester mere i dig selv og nyd de enorme rabatter fra LuisaViaRoma.com på de særlige salgsbegivenheder. Du får ikke kun den bedste høj kvalitet, men du får også de bedste priser på varer fra verdens mest eftertragtede designere.

VELKOMMEN RABATTER

Selvom LuisaViaRoma.com ikke tilbyder dig en velkomstrabat, betyder det ikke nødvendigvis, at du ikke kan spare store penge på dit køb. Normalt byder denne fantastiske onlinebutik dig velkommen med andre store og salgsfremmende tilbud, især ved visse lejligheder.

BLACK FRIDAY SALG

Luksusmode kunne ikke være mere overkommelig end det er under Black Friday Sales Event på LuisaViaRoma.com Få nu op til 50 % rabat på udvalgte kollektioner fra topdesignere, berømte i hele verden, og få også 20 % ekstra rabat på udsalg varer med den rigtige kode. Gør dig klar til den bedste shoppingoplevelse.

11/11 SALG

Oplev alle kampagnerne på LuisaViaRoma.com og nyd mere end 20 % rabat på så mange varer under Singles' Day Event eller 11/11 Sales. Du har nu endnu en grund til at ændre din modestil og genstarte din garderobe med luksuriøst modetøj, tilbehør og sko.

CYBER MANDAGSSALG

Cyber ​​Monday-salg er i det seneste år blevet lige så vigtigt, som det er Black Friday. Flere og flere virksomheder kæmper for at give dig massiv rabat på dagen med det største salg i hele året. Tjek LuisaViaRoma.com på Cyber ​​Monday og nyd op til 50 % rabat på udvalgte varer.

JULESALG

Gør dig klar til den mest vidunderlige tid på året og imponer dine kære med gaver fra deres foretrukne topdesignere. Glem ikke også at forkæle dig selv og investere i en ny glamourøs kjole. Brug din fantasi til at skabe et udsøgt look til julefesten. I december er LuisaViaRoma.com julemandens bedste ven og byder dig velkommen med mere end 30 % rabat på så mange produkter, inklusive på varer fra de nyeste kollektioner. blank

HVORDAN KAN DU FÅ RABAT I DAG PÅ LUISAVIAROMA.com?

Få det bedste fra luksusmodeindustrien og spar endnu mere på dit LuisaViaRoma.com-køb uden at skulle vente for meget tid. Find ud af, hvordan du i dag kan få rabat på din foretrukne netbutik.

KUPONNER TIL LUISAVIAROMA.com

Brug en af ​​de salgsfremmende kuponer, som du kan finde i vores database, og betal mindre for din LuisaViaRoma.com-bestilling. Du kan spare mere end 15 % på hele din ordre med den rigtige kuponkode. Og nogle gange vil du finde salgsfremmende kuponer, der vil give dig ekstra rabatter, hvilket betyder, at du kan spare mere på allerede reducerede varer.

RABATTER OG SÆRTILBUD PÅ LUISAVIAROMA.com

Vil du have op til 80 % rabat på topdesignere som Alexander Wang, Poiret, Taller Marmo, The Sleep Shirt, Luisa Beccaria, Giuseppe di Morabito, Paco Rabanne eller Mugler? Så shop fra udsalgssektionen for at få de bedste priser på dine yndlingsmærker for tøj, tilbehør, sko, skønhedsprodukter og boligindretning. Plus, den første side på det officielle websted byder dig velkommen med 40 % rabat på varer til fuld pris under midtsæsonens salgsarrangement.

RABAT TILBYDES AF LUISAVIAROMA.com NYHEDSBREV

Få adgang til opdateringer om de seneste trends, nye ankomster, særlige begivenheder og til eksklusive og kampagnetilbud ved at abonnere på LuisaViaRoma.com nyhedsbrev. Nu og da får du også 10% rabat på dit første køb, hvis du tilmelder dig det officielle nyhedsbrev.

NYTTIGE OPLYSNINGER OM LUISAVIAROMA.com

Ejer du en modehjemmeside, en blog eller en profil på sociale medier? Er mode din vigtigste passion? Så tilmeld dig nu det globale LuisaViaRoma.com Affiliate Program og tjen høje kommissionssatser, når dine besøgende køber fra denne luksus onlinebutik ved hjælp af dine henvisningslinks. Du får også 45 dages cookie-vindue, datafeed opdateret et par gange om dagen, adgang til tilpassede bannere, tekstlinks og dybe links, datafeed på 9 sprog, mulighed for at tilpasse feeds til alle verdensomspændende valutaer, CPA-stigning samt adgang til eksklusive kampagner og til pre-sales sammen med et dedikeret affiliate team. Vil du have mere? Bliv medlem af LuisaViaRoma.com og begynd at optjene point for at få fantastiske belønninger med Privilege Loyalty Program. Køb mere for at få mere. For hver €1 får du 1 LVR-point. Der er et par flere ting, du skal tage i betragtning, når du bestiller online fra LuisaViaRoma.com. Du finder alle de oplysninger, du har brug for at vide om betalingsmetoderne, refusionspolitikken og kundeserviceteamet.

OPLYSNINGER OM BETALINGSMÅDER

LuisaViaRoma.com accepterer følgende betalingsmetoder: Kredit- og betalingskort (Visa, MasterCard, American Express og JCB), bankoverførsel, PayPal, AliPay og WeChat Pay.

LUISAVIAROMA.com MOBILAPP

Download den officielle LuisaViaRoma.com-mobilapp, tilgængelig til iOS- og Android-enheder for at shoppe på farten og for at få adgang til det bedste inden for designermode, luksus og boligindretning. Derudover får du adgang til eksklusive procentrabatter, personlige tilbud og til et eksklusivt lager samt nemme betalinger til kassen. Tøv ikke og få denne fantastiske app for at opleve et unikt shoppingeventyr.

LUISAVIAROMA.com I SOCIALE MEDIER

Bliv en del af et fashion-forward og moderne fællesskab og følg LuisaViaRoma.com aktivitet på FacebookInstagramPinterestYouTubeTwitter og Weibo at få adgang til fantastiske shows fra landingsbanerne, interview med topdesignere og til fantastiske konkurrencer og giveaways. Se også Journal-sektionen. Det er som en blog, hvor du vil finde information om de nyeste kollektioner, ikke kun fra nye talenter, men også fra topdesignere.

OPLYSNINGER OM RETURNERINGSPOLITIKKEN

Med LuisaViaRoma.com er det i orden at ændre mening. Hvis du ikke kan lide det, du bestiller, eller hvis du bestiller den forkerte størrelse eller farve, kan du returnere hele din ordre inden for 28 dage fra leveringsdatoen og anmode om en fuld refusion, en ombytning eller en butikskredit. De varer, du ønsker at bestille, skal være ubrugte, uvaskede, ubeskadigede, med alle sikkerhedsmærkater og -etiketter stadig påsat og i deres originale emballage.

KONTAKTINFORMATION TIL LUISAVIAROMA.com

Hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med de svar, du får på siden med ofte stillede spørgsmål, så kontakt kundeserviceteamet 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen på telefon +39 055 093 60 54, ved at sende en e-mail til [e-mail beskyttet] eller [e-mail beskyttet] (ved produkthenvendelser) samt ved at sende en besked på sociale mediekanaler.

Ofte stillede spørgsmål om LUISAVIAROMA

Tilbyder LUISAVIAROMA rabatkoder?

I øjeblikket er der 40 rabatkoder og kampagner, der vil fungere for LUISAVIAROMA i juli 2024, og den seneste kupon tilføjet i dag giver 15 % rabat.

Hvor meget kan du spare med LUISAVIAROMA Rabatkoder?

Beløbet du kan spare med en rabatkode fra LUISAVIAROMA kan variere afhængigt af værdien af ​​ordren og værdien af ​​den tilbudte rabat. Lige nu ligger rabatprocenten på mellem 15% og 50% , og det sparede beløb kan afhængigt af situationen nå op på flere hundrede euro.

Hvad er de bedste kuponer og rabatkoder til LUISAVIAROMA?

Bedste verificerede rabatkode til LUISAVIAROMA er (LUXAYU) og tilbyder kunderne en rabat på 50 % ved køb i juli 2024.

Hvad er de faktiske rabatkoder og kampagnetilbud for LUISAVIAROMA?

Hvordan kan jeg finde de nyeste kuponer til LuisaViaRoma?

Du kan finde de nyeste kuponer til LuisaViaRoma.com på websteder som www.promonix.com, www.global-discount-codes.com, www.coupons-promo-code.com, www.topcashback.com eller www.retailmenot.com .

Kan jeg betale med paypal på Luisaviaroma?

Ja, du kan betale med PayPal på LuisaViaRoma.com.

Tilbyder LuisaViaRoma gratis fragt?

Ja, LuisaViaRoma.com tilbyder gratis standardforsendelse, men kun under visse omstændigheder. Nogle gange har virksomheden salgsfremmende kampagner og giver dig gratis verdensomspændende forsendelse uanset din ordreværdi.

Hvad kan jeg gøre, hvis LuisaViaRoma.com-kuponen ikke virker?

Hvis din LuisaViaRoma.com kupon ikke virker, anbefaler vi, at du følger vores næste tips og tricks for at rette enhver fejlkilde. Vær opmærksom på detaljerne til din kuponkode, fordi de fortæller, hvad indløsningsbetingelserne er. Nogle gange er en kode kun gyldig for en minimum ordreværdi, for en bestemt produktkategori eller for bestemte mærker, mens andre gange er koden gyldig for nye eller eksisterende kunder, eller den refererer enten til damekollektion, til mænd eller til børns samlinger. Har du indtastet koden manuelt? Du har sikkert lavet en tastefejl. Dobbelttjek din indtastning og sørg for, at alle tegnene er i den nøjagtige rækkefølge, som de er på vores hjemmeside. Vær også opmærksom på store og små bogstaver og sæt ikke mellemrum mellem tallene og bogstaverne. Hvis du har tjekket alle disse, men du stadig får en fejlmeddelelse, betyder det, at du allerede har brugt den samme kuponkode ved et tidligere køb. Du kan ikke bruge det længere, fordi det er udløbet. Husk altid dette: en kuponkode kan ikke bruges mere end én gang af den samme person.

HVORDAN TILFØJER MAN EN LUISAVIAROMA KUPON?

Følg vores retningslinjer for at lære, hvordan du kan tilføje din LuisaViaRoma.com kupon.

 • 1
  Gå til LuisaViaRoma.com og tilføj dine yndlingsvarer i indkøbskurven.
 • 2
  Klik på indkøbskurvikonet fra højre side på hjemmesiden og log ind på din personlige konto, hvis du allerede har en eller tilmeld dig nu for at få adgang til din ordre og for at foretage enhver ændring, du ønsker.
 • 3
  Se alle kuponerne fra vores database, og når du finder den, der passer til dig og din ordre, kopier den til udklipsholderen eller skriv den ned på et stykke papir eller i et Word-dokument.
 • 4
  Gå tilbage til ordreoversigtssiden på LuisaViaRoma.com og indsæt din kode i kampagnefeltet eller indtast den manuelt ved hjælp af tastaturet.
 • 5
  Anvend din kode for at få din rabat og fortsæt med de sidste trin for at afslutte dit køb.

Aktive rabatkoder til LUISAVIAROMA

🛍️ Kategori Luksusmode
🔥 Samlede tilbud 40
🎇️ Rabatkoder 29
📌 Tilbud 11
➡️ Bedste kupon 50% rabat
🆕 Nyeste kupon 15% rabat
🚚 Gratis fragt INGEN
🔄 Returperiode 30 dage
⏳ Sidste opdatering 13 juli 2024

Bedste kuponkoder til LUISAVIAROMA

LUISAVIAROMA KODE LUISAVIAROMA TILBUD BESKRIVELSE UDLØB
GSG25 Modtag op til 15 % rabat på alle ordrer på hele webstedet N / A
FREESHIP Første ordre hos Luisaviaroma Op til 20 £ i rabat hos Luisaviaroma N / A
OCBCLVR Spar op til 10 % på første bestilling hos Luisaviaroma N / A
N/A Køb designergaver til ham fra kun $16 N / A

Betalingsmuligheder

PAYPAL
Credit Card

Forsendelsesindstillinger

Courier

Kontakt Muligheder

Via Roma, 19/21r 50123 Firenze, Italien
LUISAVIAROMA
@luisaviaroma
Luisa Via Roma | Firenze
luisaviaroma.com

LUISAVIAROMA FUNKTIONER OG FORDELE  Åbn døren til den luksuriøse modeverden fra LuisaViaRoma.com og nyd de bedste funktioner og fordele.
 • Et fantastisk loyalitetsprogram kaldet LVR Privilege og et fantastisk affiliateprogram, der vil give dig høje kommissionssatser og mange andre belønninger.
 • Forskellige betalingsmetoder inklusive PayPal og Alipay.
 • Gratis verdensomspændende forsendelse og returnering.
 • Mere end 600 internationale kendte og højt værdsatte designere.
 • Over 5 millioner besøgende hver måned.
LUISAVIAROMA.com SPARETIPS Vidste du, at der er et par sparetips, der kan hjælpe dig med at spare endnu mere på dit LuisaViaRoma.com-køb?
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få 10% rabat på din ordre.
 • Få 10 % rabat på hele ordren, hvis du tilmelder dig som studerende eller nøglemedarbejder.
 • Download appen tilgængelig på iOS- og Android-enheder til eksklusive tilbud.
 • Køb fra udsalgssektionen for at få op til 80 % rabat på udvalgte varer fra kendte designere.
 • Shop på de særlige tidspunkter af året: Black Friday, Cyber ​​Monday, Mid-Season og Final Season Sales, Double 11 eller Christmas Sales.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle præsenterede oplysninger er en informativ titel.