Generiske filtre

SELFRIDGES Rabatkode & Kuponer

Oplev de seneste rabatkoder og verificerede kampagner for eksklusive besparelser hos SELFRIDGES

Din bedømmelse: Ingen
Bedømmelse: 4.3 - 3 stemmer

Aktive SELFRIDGES rabatkoder

GENEREL INFORMATION OM SELFRIGDES.com

Selfridges.com blev kåret som verdens bedste stormagasin fire gange (i 2010, 2012, 2014 og 2018) indtil nu af Intercontinental Group of Department Stores og årets forhandler i 2020 ved Positive Luxury Awards. i 1909, da Harry Gordon Selfridge åbnede den første Selfridges-butik i London. Det har kendt succes siden begyndelsen, og i dag er der 4 Selfridges fysiske butikker samt en e-handels luksusmodeplatform, der blev lanceret i 2010. Hjem til mere end 400 af verdens mest eftertragtede mærker, inklusive Aspinal of London , Christian Louboutin, Manolo, Blahnik, Jacquemus, Bottega Veneta, Charlotte Tilbury, Cartier, Dior, Emporio Armani, Giuseppe Zanotti, Hermes, Jo Malone London, Kiehl's, Maison Margiela, Nike, Olivia Burton, Palm Angels, Roger Vivier, Simone Rocha , Tiziana Terenzi, Under Armour, Valentino Garavani, Zadig og Voltaire eller Yves Saint Laurent, Selfridges.com er praktisk med en fantastisk produktkategori. Du har alle egenskaber til at skabe et forbløffende outfit til at skinne klart i rampelyset. Oven i dette byder Selfridges.com dig ikke kun velkommen med luksusmodeartikler til både mænd og kvinder såvel som børn, men også med boligindretning og teknologiartikler, skønhedsprodukter og madvarer. blank

SELVFRIDGES SÆRLIGE SALGSARrangementer

Er du tilbudsjæger? Ønsker du at få de avancerede beklædningsgenstande samt mange andre nyttige produkter til din daglige rutine til en uovertruffen pris? Find ud af, hvilke overraskelser der forbereder Selfridges.com til sine kunder under de årlige særlige salgsarrangementer.

VELKOMMEN RABATTER

Selvom Slefridges.com ikke tilbyder en permanent velkomstrabat på din første ordre nogensinde, kan du stadig få en slags velkomstgodbid. Med den rigtige kode kan du nu og da spare 10% på dit første køb.

BLACK FRIDAY SALG

Alle venter hele året på Black Friday Sales Event. Oplev nu den prestigefyldte verden af ​​Selfridges.com og forkæl dig selv med mere end 30 % rabat på udvalgte varer, inklusive på de nyeste kollektioner.

11/11 SALG

Du har nu endnu en grund til at genstarte din garderobe og få et trendy og stilfuldt outfit til enhver begivenhed. Under 11/11-udsalget, også kendt som Double 11 eller Singles Day Sales Event, kan du få op til 20 % rabat på din Selfridges.com-ordre.

CYBER MANDAGSSALG

Gik du glip af Black Friday-tilbuddene fra Selfridges.com? Så spring ikke de særlige tilbud over under Cyber ​​Monday Sales Event og få mindst 20% rabat på verdens førende kendte mærker og få dit elskede par sko, den perfekte lille sorte kjole eller de perfekte jakkesæt, og tøv ikke med at se på boligindretnings- og boligindretningstilbuddet.

JULESALG

Fejr med stil og lys juleferiens magi op. Skab det perfekte outfit til julefesten og imponer dine kære med unikke gaver fra kendte mærker. Shop fra Selfridges.com under julesalgsbegivenheden for at spare mere end 20 % på så mange varer. blank

HVORDAN KAN DU FÅ RABAT I DAG PÅ SELVKØLESKAB?

Vil du spare endnu mere på din Selfridges.com-ordre, men du har ikke tålmodighed nok til at vente til de særlige salgsbegivenheder? Vidste du, at Selfridges.com er praktisk med massive rabatter hele året rundt? Find ud af, hvordan du kan få rabat i dag på Selfridges.com.

KUPONER TIL SELVKØLEDE

Vil du genopfinde dig selv og prøve så mange modestile som du kan, men dine modemidler er begrænsede? Brug en af ​​vores salgsfremmende kuponer til Selfridges.com for at spare op til 20 % på hele din ordre.

RABATTER OG SÆRTILBUD PÅ SELVKØLEDE

Udsalgssektionen fra den officielle hjemmeside giver dig op til 50 % rabat på en bred vifte af produkter, herunder bestiksæt, vinglas, håndklæder, tv'er, tøj til hele din familie, sko og tilbehør, make-upprodukter og endnu mere. Gå på jagt efter skattene og få dit perfekte look og renovér dit hjem med varer fra kendte mærker til en lavere pris. Vil du overraske dine kære med en speciel gave købt fra Selfridges.com? Tilføj gaveæsketjenesten til kassen, og for kun £5.00 vil din gave blive pakket pænt ind i Selfridges.coms signaturgule æske med din personlige besked.

RABAT TILBYDES AF SELFRIGDES NYHEDSBREV

Tilmeld dig det officielle nyhedsbrev for at få adgang til de seneste nyheder om modetrends og for at modtage eksklusive tilbud og personlige tilbud. Derudover kan du af og til få 10 % rabat på dit næste Selfridges.com-køb.

NYTTIGE OPLYSNINGER OM SELVKØLEDE

Tilmeld dig nu Selfridges+-programmet for at få ubegrænsede gratis leveringer i et helt år. For kun £40.00 får du gratis ubegrænset levering i Storbritannien uden minimumsordreværdi og gratis ubegrænset levering over hele verden på ordrer over £40.00. Betal kun £10.00/år, hvis du bor i Storbritannien eller EU-lande for at få gratis ubegrænset levering uden minimumskøbsværdi. Start dit shoppingeventyr lige nu og spild ikke din tid på at finde alt, hvad du skal tage i betragtning, når du bestiller online fra Selfridges.com. Nedenfor finder du en kort beskrivelse af betalingsmetoderne, refusionspolitikken og kundeserviceteamet.

OPLYSNINGER OM BETALINGSMÅDER

Selfridges.com accepterer følgende betalingsmetoder: Kredit- og betalingskort fra VISA, MasterCard, American Express, Maestro, Delta og Visa Electron, PayPal, Alipay, Selfridges Gavekort, eGift Card og eVoucher.

SELFRIDGES MOBIL APP

Download den officielle mobilapp til dine iOS- og Android-enheder, og få den fantastiske verden af ​​Selfridges.com lige ved hånden. Du vil få adgang til insider-alarmer om særlige begivenheder med juts-for-you-alarmer i dine nærmeste butikker, og du vil være den første til at vide alt om de nyeste ankomster fra dine yndlingsdesignere med up-to-minute alarmer. Desuden kan du se alle detaljer i dine yndlingsprodukter med knivskarpe billeder, du kan shoppe i din lokale valuta, spore dine ordrer, indsamle din Click & Collect-ordre nemt ved hjælp af e-billetter, og du kan aktivere lokationstjenester, så du tilpasser appen med det indhold og de produkter, der er mest relevante for din region.

SELVKØLEDE I SOCIALE MEDIER

Ejer du en social mediekonto? Så meld dig ind i det fantastiske fællesskab af Selfridges.com og mød modeafhængige, der kan inspirere dig med fantastiske outfits og gode ideer til, hvordan du kan nyindrette dit hus for at gøre det endnu mere trendy. Hold dig opdateret med modeindustrien og følg aktiviteten på Selfridges.com FacebookPinterestYouTubeInstagramTwitterWeibo og WeChat for at få adgang til de seneste lanceringer, sofistikerede kampagner og fantastiske nye funktioner. Derudover kan du deltage i fantastiske konkurrencer og giveaways, der kan give dig gratis produkter fra Sefridges.com såvel som kuponer for at få massive rabatter.

OPLYSNINGER OM RETURNERINGSPOLITIKKEN

Ombestemte du dig? Varerne du har bestilt er ikke som de står på hjemmesiden? Har du bestilt den forkerte størrelse eller farve? Der er intet at bekymre sig om, du kan returnere de varer, du ikke ønsker at få fuld refusion inden for 28 fra leveringsdatoen. Du kan også bytte de varer, du ikke bryder dig om, men kun i en af ​​de fire mursten-og-mørtel-butikker. De varer, du ønsker at returnere eller bytte, skal være ubrugte, uvaskede og ubrugte med alle sikkerhedsmærkater og -etiketter stadig påsat og i den originale emballage.

KONTAKTINFORMATION FOR SSELFRIDGES

Hvis du er i tvivl, og du har brug for nogle svar, kan du tage et kig på siden med ofte stillede spørgsmål på den officielle hjemmeside, eller du kan komme direkte i kontakt med kundeserviceteamet via Live Chat, på telefon på 0800 123 400 (for Storbritannien) og +44 (0) 207 160 6222 (for resten af ​​verden), ved at sende en e-mail til [e-mail beskyttet] og via sociale mediekanaler.

Ofte stillede spørgsmål om SELVFRIDGES

Tilbyder SELFRIDGES rabatkoder?

I øjeblikket er der 40 rabatkoder og kampagner, der vil fungere for SELFRIGDES i juli 2024, og den seneste kupon tilføjet i dag giver % rabat.

Hvor meget kan du spare med SELFRIDGES rabatkoder?

Beløbet du kan spare med en rabatkode fra SELFRIGDES kan variere afhængigt af værdien af ​​ordren og værdien af ​​den tilbudte rabat. Lige nu er rabatprocenten mellem % og 50 % , og det sparede beløb kan afhængigt af situationen nå op på flere hundrede euro.

Hvad er de bedste kuponer og rabatkoder til SELVFRIDGES?

Bedste verificerede rabatkode til SELFRIGDES er (A50E9) og tilbyder kunderne en rabat på 50 % ved køb i juli 2024.

Hvordan kan jeg finde de nyeste kuponer til SELVFRIDGES?

Du kan finde de nyeste kuponer til Selfridges.com på www.promonix.com, www.coupons-promo-code.com, www.global-discount-codes.com, www.myvouchercodes.co.uk, www.fashionbeans.com , www.couponfollow.com eller www.retailmenot.com.

Kan jeg betale med PayPal på SELFRIGDES?

Ja, du kan betale med PayPal på Selfridges.com.

Tilbyder SELFRIDGES gratis fragt?

Ja, Selfridges.com tilbyder gratis verdensomspændende levering i mere end 130 lande, men kun under visse omstændigheder: en minimumsordreværdi, den rigtige kuponkode eller med Selfridges+-programmet. Inden for Storbritannien tilbyder Selfridges gratis forsendelse uanset ordreværdien. Du får også glæde af den gratis fragt, hvis du bruger Click and Collect-tjenesten og afhenter din ordre i den nærmeste butik.

Hvad kan jeg gøre, hvis SELFRIDGES-kuponen ikke virker?

Modtog du en fejlmeddelelse, og du er ikke i stand til at indløse din Selfridges.com kupon? Vi foreslår, at du følger vores retningslinjer for at løse dit problem. Indtastede du koden manuelt? Sandsynligvis, uden selv at bemærke, har du lavet en tastefejl. Tjek din indtastning igen og sørg for, at din kode er den samme som den, der vises på vores side. Næste gang skal du bruge copy-paste-funktionen siden starten for at overføre koden korrekt. Fulgte du indløsningsbetingelserne? Læs omhyggeligt detaljerne til din kupon for at se spillets regler. En kode er normalt gyldig for en minimum ordreværdi, for en bestemt produktkategori og ikke for hele sortimentet eller for udvalgte mærker. Der er også tidspunkter, hvor koden refererer enten til nye eller eksisterende kunder. Er du sikker på, at du ikke allerede har brugt den samme kode på et tidligere Selfridges.com-køb? Du kan ikke bruge den længere, fordi en kuponkode ikke kan indløses mere end én gang af den samme person. Den udløber lige efter du har brugt den første gang.

HVORDAN TILFØJER MAN EN SELFRIGDES.com KUPON?

Følg vores instruktioner beskrevet nedenfor for at finde ud af, hvordan du kan tilføje en Selfridges.com kuponkode for at få din fantastiske rabat.

 • 1
  Gå til Selfridges.com og tilføj dine yndlingsvarer i indkøbsposen.
 • 2
  Åbn indkøbsposen og log ind på din egen konto eller opret en i dette trin for at få nem adgang til din ordre og for at foretage ændringer i den.
 • 3
  Se på alle kuponer, der er anført på vores side, og når du finder den, der passer til dig, kopier den til udklipsholderen, husk den eller noter den et sted.
 • 4
  Gå tilbage til ordreoversigtssiden på Selfridges.com og indsæt din kode i kampagnefeltet, mærket Tilføj din kampagnekode, eller indtast den manuelt ved hjælp af tastaturet.
 • 5
  Klik på knappen Tilføj og fortsæt med de sidste trin for at afslutte dit køb.

Aktive rabatkoder til SELVFRIDGES

🛍️ Kategori
🔥 Samlede tilbud 40
🎇️ Rabatkoder 22
📌 Tilbud 18
➡️ Bedste kupon 50% rabat
🆕 Nyeste kupon 15% rabat
🚚 Gratis fragt INGEN
🔄 Returperiode 30 dage
⏳ Sidste opdatering 13 juli 2024

Bedste kuponkoder til SELVFRIDGES

SELVKØDESKODE SELVFRIDGES TILBUD BESKRIVELSE UDLØB
42364435 Handl nu, og opdag fantastiske tilbud: Tidsbegrænsede tilbud N / A
N/A Køb ansigtstonere fra $8 N / A
august15 15 % rabat på udsalg hos Selfridges.Com – handle nu! N / A
ukferedel Find store kampagnekoder hos Selfridges.Com og få flere rabatter på shopping i dag N / A

Betalingsmuligheder

PAYPAL
Credit Card

Forsendelsesindstillinger

Courier

Kontakt Muligheder

London, 400 Oxford St, Storbritannien
Selfridges
@Selfridges
Selfridges
selfridges.com/

SELVFRIDGES FUNKTIONER OG FORDELE Oplev den prestigefyldte verden af ​​Selfridges.com og få adgang til funktioner og fordele af høj kvalitet.
 • Et fantastisk Selfridges+-program, der giver dig ubegrænset gratis levering hele året.
 • Forskellige betalingsmetoder inklusive PayPal, Alipay og Selfridges gavekort
 • Gratis verdensomspændende forsendelse og gratis returnering i mere end 130 lande.
 • Over 400 af verdens mest eftertragtede designere
 • Adgang til en stor portefølje fra verdens bedste stormagasin.
SELVKØLEDES SPARETIPS Få den bedste pris for din Selfridges.com ordre ved blot at bruge vores sparetips.
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få 10% rabat på din næste ordre.
 • Få 10 % rabat på velkomstrabat på dit første køb nogensinde.
 • Vælg gaveæskeservice for kun £5.00.
 • Få op til 50 % rabat med udsalgssektionen.
 • Shop på de særlige tidspunkter af året: Black Friday, Cyber ​​Monday, Mid-Season og Final Season Sales, Double 11 Sales, Christmas eller Valentine's Day Sales.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle præsenterede oplysninger er en informativ titel.