Generiske filtre

BOOKING.COM Rabatkode & Kuponer

Oplev de seneste rabatkoder og verificerede kampagner for eksklusive besparelser på BOOKING.COM

Din bedømmelse: Ingen
Bedømmelse: 4.3 - 3 stemmer

Aktive BOOKING.COM rabatkoder

GENEREL INFORMATION OM BOOKING.COM

Booking.com er verdens mest populære online booking platform. Af denne grund har Couponius-teamet dedikeret ekstra tid og ressourcer til at skrive en omfattende guide til at hjælpe dig med din onlineoplevelse med Booking.com. Uanset om du er en erfaren bruger eller ny på booking.com, er formålet med denne guide at spare dig tid og hjælpe dig med at vælge de bedste tilbud til dine rejser. Denne guide er resultatet af Couponius-teammedlemmernes personlige erfaringer, vores eksperter og resultatet af omfattende online research på Booking.com, konkurrerende sider og kilder til kundeanmeldelser. Vi finder anmeldelser fra andre mennesker, der har rejst med Booking.com og delt deres oplevelse online for at være yderst hjælpsomme med at undgå fejl og vælge de bedste tilbud og muligheder. Derfor beder vi dig venligst, hvis du ønsker at dele noget med os, der er relateret til din Booking.com-oplevelse eller en hvilken som helst anden hjemmeside, om at skrive til os på [e-mail beskyttet].

Hvad er Booking.com, og hvordan fungerer det

 • Booking.com er en portal, der tilbyder brugere et bredt udvalg af overnatningsmuligheder verden over. Booking.com tilbyder hovedsageligt online bookingtjenester til ejendomme som hoteller, lejligheder, feriehuse og resorts. Booking.com-brugere kan søge efter ejendomme baseret på forskellige kriterier såsom beliggenhed, pris, faciliteter og brugeranmeldelser. Platformen henvender sig til både fritids- og forretningsrejsende.
 • Booking.com-portalen giver også brugerne mulighed for at booke flybilletter, leje biler på deres destination eller endda foretage restaurantreservationer gennem sine partnere. 
 • Couponius-teamet sætter pris på Booking.coms indsats for at offentliggøre hyppige korte rejseguider til forskellige globale destinationer på hjemmesiden. Vi er behageligt imponerede over mangfoldigheden af ​​udvalgte steder og kvaliteten af ​​informationen, så vi anbefaler stærkt at finde inspiration i Booking.coms forslag til dine rejser.
 • Inden for hver ejendom på hjemmesiden kan brugerne finde en score tildelt baseret på anmeldelser efterladt af kunder. Ejendomme er bedømt op til 10, afhængigt af brugeroplevelsen og faciliteterne, der tilbydes af ejendommen. På hver ejendomsside finder du også detaljer om faciliteter, der tilbydes gratis eller mod et gebyr, såsom parkering, wi-fi, morgenmad, spa, pool eller andre mulige frynsegoder, så læs omhyggeligt de faciliteter, der er inkluderet i pakken eller de tilgængelig mod betaling.
 • Betalinger på Boooking.com kan foretages på reservationstidspunktet eller, hvis ejendommen tillader det, efterfølgende op til 48 timer før dit ophold, eller når du ankommer til ejendommen. Læs venligst betingelserne for betaling omhyggeligt, det er muligt, at hvis du betaler efter booking, vil den samlede pris blive højere.
 • Vi værdsætter rigdommen af ​​information og sorteringsmuligheder for ejendomme, der findes på Booking.com, og anser hjemmesiden for at være en industristandard. Brugeroplevelsen er behagelig, og selvom der er ekstremt mange egenskaber og søgemuligheder, forbliver det nemt og behageligt at navigere på hjemmesiden.
blank

Sådan sparer du penge på Booking.com

 • Det første skridt du skal tage for at få de bedste booking.com tilbud er at åbne en kundekonto og tilmelde dig nyhedsbrevet. Fordi booking.com opdaterer sine kampagner meget ofte, er det absolut nødvendigt at abonnere for at få adgang til de seneste tilbud.
 • Couponius-teamet anbefaler, at du også installerer booking.com-mobilappen. Vi mener, det er den bedste grænseflade til at få adgang til booking.com, og du vil have adgang til dine reservationer, kampagner og de seneste tilbud på booking.com, uanset hvor du er. Vi elsker hvordan appen er optimeret og anser det for absolut nødvendigt for at få de bedste resultater, når du booker en bolig på booking.com.
 • Vælg altid ejendomme, der tilbyder gratis afbestilling op til 48 timer før dit ophold. På denne måde refunderer Booking.com dine penge, hvis der opstår uforudsete omstændigheder.
 • Se efter ejendomme, der inden for samme budget inkluderer morgenmad eller andre faciliteter såsom gratis parkering, adgang til spa eller afslapningsfaciliteter. Vælg også omhyggeligt ejendomme, så de giver nem adgang til offentlig transport, når du rejser til andre lande, eller er tæt på dine interesseområder for at undgå ekstra transportomkostninger.
 • Spar på Booking.com med Genius-programmet. Booking.com-medlemmer belønnes for deres loyalitet gennem Genius-programmet. Dette program kan give dig ekstra rabatter på ejendoms- og bilreservationer plus muligheden for at få morgenmad inkluderet eller en gratis opgradering til et superior værelse. Inden for programmet er der tre forskellige niveauer af fordele som følger: Niveau 1 for begyndere medlemmer, med 10 % rabat på ejendomme og biludlejning på udvalgte lokationer; Niveau 2, når du har nået et antal af 5 bookinger over 2 år og tilbyder 10-15% rabat på udvalgte lokationer og 10% på billeje, mulighed for gratis morgenmad og opgradering til et superior værelse på udvalgte ejendomme; Niveau 3, når du har nået 15 bookinger over 2 år og tilbyder 10-20% rabat på udvalgte steder og 10% rabat på billeje, gratis morgenmad og opgradering til superior værelse på udvalgte ejendomme plus prioriteret support fra Booking. com.
 • Spar ekstra ved at bruge Booking.com kampagnekoder: Booking.com tilbyder sine medlemmer rabatkoder eller strenge af tegn og cifre, som indtastes som en del af onlineordren kan give yderligere fordele til det valgte tilbud. Disse fordele kan være: en fast procentdel af det samlede beløb, et beløb, der trækkes fra den samlede ordre eller andre ekstra fordele såsom: morgenmad inkluderet, gratis parkering på stedet, opgradering til et superior værelse og mange flere. 
blank

Booking.com kampagnekoder

 • Fordi de er en vigtig måde at spare penge på, når du reserverer gennem Booking.com, giver vi dig flere detaljer om rabatkoder, hvad de er, hvordan du finder dem, og hvordan du bruger dem.
 • Couponius-teamet søger konstant efter de bedste rabatkoder og kuponer til dig, og vi udgiver dem dagligt, så alt du skal gøre er at besøge os.
 • Booking.com rabatkodebetingelser og begrænsninger: Rabatkoder har altid betingelser, der skal gælde. Disse betingelser kan være relateret til den mindste ordreværdi, som de gælder for, en bestemt type produkt, som de kan anvendes til, eller endda et specifikt mærke eller produkt, som de tilbyder fordelen for. Læs venligst betingelserne omhyggeligt, når du finder en booking.com rabatkode, så du kan anvende den korrekt på din ordre og drage fordel af alle de fordele, den tilbyder.
 • Booking.com rabatkoders gyldighedsperiode: Rabatkoder har ligesom kampagner en gyldighedsperiode, hvor de kan bruges. Hver rabatkode, vi udgiver, har denne tidsgrænse angivet, fordi vi ønsker at spare dig vigtig tid, og vi ønsker ikke, at du skal prøve koder, der er udløbet og ikke længere gavner dine ordrer. Det er værd at bemærke, at nogle gange kan disse rabatkoder, selvom fristen nævnt af booking.com er overskredet, stadig fungere, så hvis du ikke har fundet en god rabatkode og tiden tillader det, så prøv venligst de udløbne koder, da der er en chance for, at de kan stadig fungere.
 • Booking.com rabatkoder offentliggjort på Couponius: fordi vi hos Couponius-teamet elsker rabatter, ønsker vi, at vores besøgende får de bedste kampagner og rabatter, når de handler på booking.com. Så vi bruger meget tid på at studere booking.com hjemmesiden, booking.com nyhedsbrev og booking.com sociale medier konti, på udkig efter de seneste rabatkoder. Samtidig holder vi os også ajour med koder offentliggjort på andre rabatsider og tjekker hver dag med pålidelige kilder såsom www.retailmenot.com, www.slickdeals.co.uk, www.coupons-promo-code.com , www.promocode.ac og mange andre.
 • Du finder en liste over koder, der jævnligt kontrolleres og opdateres af Couponius-teamet på denne side. Prøv venligst ikke bare en eller den, der virker bedst til din ordre, men prøv dem alle, så kan du beslutte, hvilken der giver mest fordel for dig og anvende den. 
 • Sådan anvender du kampagnekoder på booking.com: For at hjælpe dig med at anvende en booking.com rabatkode hurtigt og korrekt, har vi lavet en guide på denne side. Rul venligst til bunden af ​​siden for at følge instruktionerne om, hvordan du anvender rabatkoder på booking.com hjemmesiden. Vi har også tilføjet et billede for at spare dig for ekstra tid ved at vise dig præcis, hvor du skal indtaste rabatkoden.

Ofte stillede spørgsmål om BOOKING.COM

Tilbyder BOOKING.COM rabatkoder?

I øjeblikket er der 25 rabatkoder og kampagner, der vil fungere for BOOKING.COM i juli 2024, og den seneste kupon tilføjet i dag giver 15 % rabat.

Hvor meget kan du spare med BOOKING.COM rabatkoder?

Beløbet du kan spare med en rabatkode fra BOOKING.COM kan variere afhængigt af værdien af ​​ordren og værdien af ​​den tilbudte rabat. Lige nu er rabatprocenten mellem 15% og -$100, og det sparede beløb kan nå op på flere hundrede euro afhængigt af situationen.

Hvad er de bedste kuponer og rabatkoder til BOOKING.COM?

Bedste verificerede rabatkode til BOOKING.COM er (TIDLIG SOMMER 24) og tilbyder kunder en rabat på -$100 ved køb i juli 2024.

Hvad er de faktiske rabatkoder og kampagnetilbud for BOOKING.COM?

Virker kampagnekoder på Booking.com?

Kort svar, ja! Booking.com tilbyder medlemmer kampagnekoder på sin hjemmeside, konti på sociale medier og nyhedsbreve.

Hvilke kampagnekoder tilbyder Booking.com?

Her er de typer Booking.com-kampagnekoder, du kan forvente at finde:
 • Kuponer til nye medlemmer
 • Værdibeviser til eksisterende medlemmer
 • Gratis opgraderingskuponer

Hvor kan jeg finde en kampagnekode til Booking.com?

Du kan finde Booking.com-kampagnekoder, der annonceres på webstedet, konti på sociale medier, e-mail-nyhedsbreve eller endda fra kuponwebsteder som www.coupons-promo-code.com, www.vouchercodes.co.uk, www.promocodis.com, www.retailmenot.com eller www.dealspotr.com.

Kan jeg bruge en Booking.com-kampagnekode flere gange?

Nå, det afhænger af de specifikke vilkår og betingelser fastsat af Booking.com for den pågældende kode. For at vide, om du kan bruge en rabatkode flere gange, bør du tjekke de vilkår og betingelser, der er knyttet til koden.

Har Booking.com kampagnekoder en udløbsdato?

Alle Booking.com kampagnekoder er kun gyldige i en begrænset periode, så tjek venligst udløbsdatoen.

Hvad hvis min Booking.com-kampagnekode ikke virker?

Hvis koden du indtastede ikke virker, skal du:
 • kontrollere, om du har indtastet koden korrekt
 • tjek kodens udløbsdato
 • tjek, om der gælder begrænsninger (nogle kampagnekoder er kun gyldige for bestemte varer eller kategorier.
 • sørg for, at du prøver at bruge koden til de rigtige produkter).
Hvis alt det ikke virker, kan du altid søge efter en anden rabatkode og prøve den.

Sådan bruger du en kampagnekode på Booking.com

Vær sikker på at du får de bedste tilbud på Booking.com ved at bruge rabatkuponer. Få mest muligt ud af dine fremtidige rejser ved at spare hver gang

 • 1
  Gå til Booking.com og brug søgefeltet til at finde tilgængelige tilbud og andre kampagnetilbud.
 • 2
  Vælg et hotel eller vandrehjem eller en hvilken som helst anden type indkvartering, du finder, og vælg værelset.
 • 3
  Gå til kuponens hjemmeside, søg efter tilgængelige koder, og når du finder en passende til din ordre, kopier den til udklipsholderen eller skriv den ned på et stykke papir eller et Word-dokument.
 • 4
  Gå tilbage til Booking.com, log ind på din konto eller opret en i dette trin, og indsæt din kode i kampagnefeltet på reservationsoversigtssiden – Indtast din kampagnekode – eller indtast den manuelt ved hjælp af tastaturet.
 • 5
  Klik på knappen Anvend og afslut reservationsprocessen.

Aktive rabatkoder til BOOKING.COM

🛍️ Kategori Rejse
🔥 Samlede tilbud 25
🎇️ Rabatkoder 4
📌 Tilbud 21
➡️ Bedste kupon -$100 rabat
🆕 Nyeste kupon 15% rabat
🚚 Gratis fragt JA
🔄 Returperiode 30 dage
⏳ Sidste opdatering 13 juli 2024

Bedste kuponkoder til BOOKING.COM

BOOKING.COM KODE BOOKING.COM TILBUD BESKRIVELSE UDLØB
N/A Spar 15 % på ophold i hele verden med booking N / A
N/A Klik for at se billig billeje N / A
N/A Få 10 % rabat på dit køb med e-mail-tilmelding N / A
N/A Få 10 % rabat på udvalgte billeje. Særlige besparelser på Booking.com N / A

Betalingsmuligheder

PAYPAL
ApplePay
Credit Card

Forsendelsesindstillinger

Via e-mail

Kontakt Muligheder

Oosterdokskade 163, 1011 DL, Amsterdam, Holland
Booking.com
@booking.com
Booking.com
booking.com

BOOKING.com FUNKTIONER OG FORDELE 
 • Har du brug for flere grunde til at få dig til at bruge Booking.com? Nedenfor finder du funktionerne og fordelene ved et af verdens førende digitale rejseselskaber.
 • Mere end 30.000.000 annoncer, der dækker 150.000 destinationer. 24/7 kundeservicesupport.
 • Adgang til Genius Loyalty og Affiliate-programmet, der vil give dig fantastiske belønninger og frynsegoder.
 • Ingen reservationsgebyrer.
 • Prismatch-garanti.
BOOKING.com SPARETIPS
 • Elsker du at rejse, men nogle gange synes du det er lidt dyrt? Vores sparetips hjælper dig med at ændre mening. Du vil gerne rejse mere og mere hver dag.
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet for at låse op for de hemmelige tilbud.
 • Få 15 % rabat med Getaway-tilbud.
 • Download appen for at få eksklusive mobilrabatter.
 • Tjen miles hver gang du reserverer et hotel.
 • Book din næste rejse på Black Friday, juleudsalg eller andre særlige salgsbegivenheder og få mindst 15 % rabat.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle præsenterede oplysninger er en informativ titel.