Generiske filtre

HOTELS.COM Rabatkode & Kuponer

Oplev de seneste rabatkoder og verificerede kampagner for eksklusive besparelser på HOTELS.COM

Din bedømmelse: Ingen
Bedømmelse: 4.8 - 1 stemme

Aktive HOTELS.COM rabatkoder

Udløbne HOTELS.COM rabatkoder

GENEREL INFORMATION OM HOTELS.com

Hotels.com, som har hovedkontor i Dallas, Texas, USA, blev grundlagt helt tilbage i 1991, og det er i dag en af ​​de førende bookingudbydere verden over med fantastiske priser for mere end 500.000 ejendomme, inklusive hoteller, moteller, luksusresorts, vandrehjem, retreater på landet eller sommerhuse. Planlæg din næste ferie med Hotels.com og find den perfekte bolig til dig og dine kære på topdestinationer, herunder New York, Seattle, Los Angeles, Miami, Paris, London, Atlanta, Dubai, Edinburgh, Sharm-El-Sheikh eller Firenze . Tag på en fantastisk rejse og få også tid til dig selv, vælg Hotels.com og få de bedste priser på din bolig. blank

HOTELS.com SÆRLIGE SALGSBEGIVENHEDER

At rejse kan koste dig mange penge, især hvis du ikke er opmærksom på de massive rabatter, som online bookingselskaberne tilbyder. Vær smart og betal mindre for at rejse mere. Oplev den fantastiske verden af ​​Hotels.com, og book din bolig under de særlige salgsbegivenheder for at spare stort på din næste rejse.

HOTELS.com VELKOMMEN RABATTER

Desværre tilbyder Hotels.com i øjeblikket ikke en velkomstrabat, hvis du er ny bruger. Men bliv ikke afskrækket, fortsæt med at læse denne artikel for at finde ud af, hvordan du kan få enorme rabatter, når du reserverer dit ophold hos Hotels.com.

HOTELS.com BLACK FRIDAY SALG

Mirakler sker. Hvis du betragter dig selv som en globetrotter, og du vil betale mindre for din næste flugt fra den daglige rutine, så book din bolig hos Hotels.com under Black Friday Sales Event for at få massive rabatter. Du finder ejendomme til halve priser eller endnu mere. Plus, du kan tjene Mystery-kuponen, der har en anden værdi hvert år. For eksempel, i et af de tidligere tilbud, fik kunderne chancen for at få op til 99 % rabat på en enkelt booking.

HOTELS.com 11/11 SALG

Besøg Hotels.com på Singles' Day Sales, også kendt som Double 11 eller 11/11 Sales for at få muligheden for at booke dit næste ophold med mindst 30 % rabat på utroligt berømte destinationer verden over.

HOTELS.com CYBER MANDAG SALG

Hvem sagde, at virksomheder som Hotels.com ikke tilbyder gode tilbud på Cyber ​​Monday Sales Event? Tjek Hotels.com og få op til 60 % rabat eller endnu mere på udvalgte ejendomme.

HOTELS.com JULESALG

Forkæl dig selv med en billet til en fantastisk destination og sig farvel til den larmende fest med dine venner eller din familie. Få din Christmas Escape og find det tilbud, der passer bedst til dig og dine behov. Du vil kun få mindst 50 % rabat på udvalgte destinationer i december, hvor Hotels.com fejrer julesalgsbegivenheden. blank

HVORDAN KAN DU FÅ RABAT I DAG PÅ HOTELS.com

Vil du slappe af? Eller måske vil du tage på en eventyrlig, risikabel tur, men du ønsker ikke at vente til sæsonens salgsarrangementer for at få en nedsat pris. Så find ud af, hvor kan du få en enorm rabat hver dag på Hotels.com.

KUPONER TIL HOTELS.com

Få ekstra rabatter, der starter ved 5 %, oven i allerede nedsatte priser med den rigtige kampagnekupon til Hotels.com. Vær tålmodig og gennemse alle de tilgængelige kuponer for at få endnu flere. Nogle af dem giver dig mindst 10% rabat på dine boliger, mens andre kan give dig mindst $40 i rabat for en minimumsordreværdi.

RABATTER OG SÆRTILBUD PÅ HOTELS.com

Hotels.com byder dig velkommen med mere end 10.000 overnatningstilbud. Søg omhyggeligt og find dit perfekte tilbud med op til 60 % rabat på dit værelse. Bliv medlem af Hotels.com for at låse op for hemmelige priser og dagens tilbud for at få endnu flere rabatter. Er du studerende? Tilmeld dig UNiDAYS for at få 10% ekstra rabat, hvis du tilmelder dig som studerende. Planlægger du et bryllup, en fødselsdagsfest eller en anden begivenhed? Du kan spare op til 70 %, hvis du booker som gruppe. Du får hurtige tilbud, laveste gruppepriser, en tildelt lokal planlægger, gratis hotelværelseskuponer, gratis værelser til gruppekoordinatorer og mulighed for at betale hotellet separat.

RABAT TILBYDES AF HOTELS.com NYHEDSBREV

Hotels.com tilbyder ikke permanent nyhedsbrevsrabat. Men vi anbefaler dig stadig at abonnere på nyhedsbrevet, især hvis du er en hyppig rejsende, fordi du vil modtage nylancerede kuponer, populære tilbud på feriepakker samt eksklusive tilbud.

NYTTIGE OPLYSNINGER OM HOTELS.com

Tilmeld dig Hotels.com Affiliate Program for at få adgang til høje kommissionssatser og fantastiske affilierede værktøjer, herunder tilbudswidgets, bannere, datafeeds og linkgeneratorer til at skabe enorme kampagner. Du vil også få andre frynsegoder som internationalt, flersproget program i flere valutaer, hyppige salg, tilbud og imponerende kampagner samt adgang til en global hotelbeholdning, et dedikeret kontoteam og eksklusive voucher-koder. Bliv et loyalt medlem og få adgang til det fantastiske loyalitetsprogram for at låse op for øjeblikkelige besparelser og for at få 1 overnatning gratis, når du samler 10 nætter med belønningsprogram. Rejs mere for at få endnu mere. Opgrader til Guldmedlemskabsniveauet for at få gratis værelsesopgraderinger, gratis morgenmad, Wi-Fi, spa-kuponer, adgang til VIP-ejendomme samt prioriteret kundeservice, Prisgaranti Plus-politik og garanteret to timers sen udtjekning og tidlig check- i. Der er et par flere ting, du skal tage i betragtning, før du starter din bookingproces. Du finder en kort beskrivelse af Hotels.coms betalingsmetoder, refusions- eller annulleringspolitik, kundeserviceteamet, mobilappen og dens sociale mediekonti.

OPLYSNINGER OM HOTELS.com BETALINGSMETODER

På Hotels.com kan du betale med dit debet- eller kreditkort (VISA, American Express, Diners Club, Discover, JCB, MasterCard, China UnionPay) samt med PayPal og Hotels.com gavekort.

HOTELS.com MOBILAPP

Download den gratis Hotels.com-mobilapp, der er tilgængelig på dine iOS- eller Android-enheder for at booke på farten og få 5 % rabat. Oplev den brugervenlige app, og få adgang til din booking offline, og få gode tilbud på hotelleje. Du vil også få adgang til sidste øjebliks hotel- og rejsetilbud, og du vil være i stand til at ændre din bog når som helst og hvor som helst ved hjælp af din lille gadget, som du altid har med dig.

HOTELS.com I SOCIALE MEDIER

Bliv en del af et fantastisk fællesskab og følg Hotels.com videre FacebookInstagramPinterestYouTube og Twitter for at få adgang til billige hoteller og for at sammenligne hoteltilbud og kampagner. Du får også mulighed for at læse anmeldelser og booke dit næste ophold baseret på andre rejsendes meninger ligesom dig. Rejs til topdestinationer i hele verden og find inspiration til din næste rejse. Gennemse de sociale mediekonti på Hotels.com for at finde ud af, hvor du finder unikke og fantastiske steder at bo.

OPLYSNINGER OM HOTELS.com RETURNERINGSPOLITIK

Du kan reservere med tillid, og du kan forblive fleksibel med Hotels.com, fordi de fleste af de ejendomme, der er anført her, tilbyder gratis afbestillingsmuligheder. Hvis du ombestemmer dig, eller hvis du ønsker at reservere dit ophold på en anden periode, så skal du ikke bekymre dig om eventuelle ekstra omkostninger. Vær bare opmærksom på reservationsdetaljerne, fordi nogle hoteller kræver, at du afbestiller dit ophold tidligere end 24 timer før din indtjekningsdato.

KONTAKTINFORMATION TIL HOTELS.com

Hvis du ikke kunne finde det rigtige svar på siden med ofte stillede spørgsmål, eller du blot har brug for mere vejledning, så kan du kontakte kundeserviceteamet, der er tilgængeligt 24/7 via Live Chat med dit virtuelle rejsebureau eller ved at indsende din forespørgsel via onlinekontaktformularen .

Ofte stillede spørgsmål om HOTELS.COM

Tilbyder HOTELS.COM rabatkoder?

I øjeblikket er der 36 rabatkoder og kampagner, der vil fungere for HOTELS.COM i juli 2024, og den seneste kupon tilføjet i dag giver 50 % rabat.

Hvor meget kan du spare med HOTELS.COM rabatkoder?

Beløbet du kan spare med en rabatkode fra HOTELS.COM kan variere afhængigt af værdien af ​​ordren og værdien af ​​den tilbudte rabat. Lige nu ligger rabatprocenten på mellem 50% og -75 USD, og ​​det sparede beløb kan nå op på flere hundrede euro afhængig af situationen.

Hvad er de bedste kuponer og rabatkoder til HOTELS.COM?

Bedste verificerede rabatkode til HOTELS.COM er (2024RABAT75) og tilbyder kunder en rabat på -$75 ved køb i juli 2024.

HVORDAN FINDER JEG DE NYESTE KUPONER TIL HOTELS.com?

Du kan finde de nyeste kuponer til Hotels.com på dets officielle hjemmeside og på websteder som www.coupons-promo-code.com, www.global-discount-codes.com, www.retailmenot.com eller www.couponfollow.com.

KAN JEG BETALE MED PAYPAL PÅ HOTELS.com?

Ja, du kan betale med PayPal på Hotels.com.

TILBYDER HOTELS.com GRATIS FRAGT?

Ja, du vil modtage gratis elektronisk levering på din e-mailadresse med alle reservationsdetaljer. Og din reservation vil også være synlig på din personlige konto på Hotels.com og i appen.

HVAD KAN JEG GØRE, HVIS HOTELS.com-KUPONEN IKKE VIRKER?

Din Hotels.com kuponkode virker ikke, og du ved ikke, hvad du skal gøre for at få din rabat? Vores følgende tips og tricks kan hjælpe dig med at rette din fejl. Indtastede du din kode manuelt? Dobbelttjek derefter din indtastning og se, om du ikke lavede en tastefejl. Måske har du ændret rækkefølgen af ​​tegnene, eller du har sat mellemrum mellem dem. Vær også opmærksom på de store og små bogstaver. Næste gang skal du bruge copy paste-funktionen siden starten for at overføre din kode korrekt. Overholdte du indløsningsbetingelserne? Læs detaljerne til din kuponkode og følg spillets regler. Nogle gange er en kode kun gyldig for bestemte destinationer eller for bestemte ejendomme, mens andre gange er koden kun gyldig for nye eller eksisterende brugere. Hvis ingen, hvis ovenstående gælder, betyder det, at du muligvis har brugt den samme kode på en tidligere bookingproces, og at du nu ikke kan bruge den mere, fordi den er udløbet. Du vil helt sikkert finde en anden kuponkode til Hotels.com på vores side for at få din rabat.

HVORDAN TILFØJER MAN EN HOTELS.com KUPON?

Følg trinene beskrevet kort nedenfor for at finde ud af, hvordan du kan tilføje din Hotels.com kuponkode for at få din rabat.

 • 1
  Gå til Hotels.com, søg efter det perfekte overnatningssted ved at indtaste din destination og rejsedatoer, og når du finder det rigtige tilbud på dit ophold, skal du klikke på knappen Vælg for at tilføje til dine reservationer.
 • 2
  Gå til din bookingside og log ind på din egen konto eller opret en i dette trin for at foretage ændringer i din bookingproces, hvis du ønsker det.
 • 3
  Find den kuponkode, der passer til dig, på vores side og kopier den til udklipsholderen eller noter den på et stykke papir eller i et Word-dokument.
 • 4
  Gå tilbage til reservationsoversigtssiden på Hotels.com, og indsæt din kode i den medfølgende kampagneboks, eller skriv den blot manuelt ved hjælp af tastaturet.
 • 5
  Anvend din kode for at aktivere rabatten og fortsæt med de sidste trin for at afslutte din bookingproces.

Aktive rabatkoder til HOTELS.COM

🛍️ Kategori Rejse
🔥 Samlede tilbud 36
🎇️ Rabatkoder 16
📌 Tilbud 20
➡️ Bedste kupon -$75 rabat
🆕 Nyeste kupon 50% rabat
🚚 Gratis fragt JA
🔄 Returperiode 30 dage
⏳ Sidste opdatering 13 juli 2024

Bedste kuponkoder til HOTELS.COM

HOTELS.COM KODE HOTELS.COM TILBUD BESKRIVELSE UDLØB
N/A Spar op til 50 % på kasinodestinationer N / A
VISA8 Hotels.com kampagnekode giver 8 % rabat på din reservation N / A
SUMMER15 Grib chancen for at få denne enestående rabat + gratis levering N / A
VISA8 Hotels.com rabatkode: 8 % rabat på dine opholdsreservationer N / A

Betalingsmuligheder

PAYPAL
Bankoverførsel
ApplePay
Credit Card

Forsendelsesindstillinger

Via e-mail

Kontakt Muligheder

5400 LBJ Freeway Suite 500 Dallas, TX 75240
Hotels.com
@hotelsdotcom
Hotels.com
hotels.com

HOTELS.com FUNKTIONER OG FORDELE 

Book dit næste eventyr hos Hotels.com og nyd fantastiske fordele, funktioner og andre frynsegoder.

 • Belønningsprogram og adgang til et fantastisk affiliateprogram.
 • 24/7 kundeserviceteam.
 • Gratis elektronisk levering og gratis afbestilling.
 • Mere end 10.000 tilbud.
 • Over 500.000 ejendomme verden over.

HOTELS.com SPARETIPS

Vil du spare mere på Hotels.com? Følg vores sparetips.

 • Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få adgang til eksklusive rabatter og personlige tilbud.
 • Få 10 % rabat på din booking, hvis du tilmelder dig som studerende på UNiDAYS.com.
 • Download appen, der er tilgængelig på iOS- og Android-enheder, for at få 5 % rabat.
 • Book som gruppe for at spare op til 70 %.
 • Shop på de særlige tidspunkter af året: Black Friday, Cyber ​​Monday, Double 11 eller Juleudsalg.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle præsenterede oplysninger er en informativ titel.