Generiske filtre

KLOOK Rabatkode & Kuponer

Oplev de seneste rabatkoder og verificerede kampagner for eksklusive besparelser hos KLOOK

Din bedømmelse: Ingen
Bedømmelse: 5 - 1 stemme

Aktive KLOOK rabatkoder

GENEREL INFORMATION OM KLOOK.com

KLOOK.com blev først grundlagt i 2014 i Hong Kong og er hurtigt blevet en verdensførende aktivitetsplatform, der bringer hele verden lige ved hånden med over 100.000 betagende og uforglemmelige ture og oplevelser på mere end 300 topdestinationer verden over. Leder du efter sjove ting at lave, mens du rejser? Vælg KLOOK.com og book dit næste ferieeventyr for at få de bedste turistmæssige ture og oplevelser. Grib øjeblikket og begiv dig ud på dit livs rejse for at skabe nye unikke minder med fantastiske dagsture, guidede ture, lækre madture, fantastiske shows og festivaler i de vigtigste byer verden over, inklusive Auckland, Edinburgh, Miami, Dubai, Bangkok, Vatikanet , London, Barcelona eller Paris. Bliv ved med at lede efter de bedste rejseaktiviteter og nyd livet fuldt ud. blank

SÆRLIGE SALGSBEGIVENHEDER KLOOK.com

Vil du møde nye mennesker og finde ud af mere information om andre kulturer og traditioner? Hvis du er den type rejsende, der gerne vil gøre så mange ting som muligt, så skal du vælge KLOOK.com og booke din næste ferie under de særlige salgsarrangementer for at få de bedst mulige priser for din bolig, flyrejse, billeje, entré til museer, kunstgallerier, klostre eller katedraler, herregårde og så videre.

VELKOMMEN RABATTER

Hold øje med KLOOK.com og få rabat for de første timere. Nu og da giver KLOOK.com mindst 5% rabat som en velkomstrabat til sine nye brugere.

BLACK FRIDAY SALG

Vil du have mindst 10 % rabat på enhver KLOOK.com-aktivitet? Eller vil du måske have 50 % rabat på F&B-aktiviteter? Så book din næste flugt under Black Friday-udsalget og lav nye minder, der vil vare evigt. Du får også mindst 20% rabat på andre udvalgte aktiviteter og ture. Det er det bedste skud du har for at besøge flere destinationer og finde ud af mere om andre byers historie.

11/11 SALG

Singles' Day Sales eller 11/11 Sales ankommer til KLOOK.com med massive rabatter. Tag til den destination, du elsker, og spar op til 50% på så mange udvalgte aktiviteter og oplevelser. Nogle gange kan du endda drage fordel af 1-til-1-tilbudet, eller du kan få op til $110 i rabat på dit hotelophold.

CYBER MANDAGSSALG

Cyber ​​Monday-salg er gennem årene blevet lige så vigtigt som Black Friday, og store virksomheder verden over gør det bedste for at give dig eksklusive tilbud og kampagnetilbud. Betal mindre for at rejse mere. Du får mindst 25 % rabat på KLOOK.com under Cyber ​​Monday Event.

JULESALG

Få dine Jolly Deals, og glem alt om de overfyldte fester med din familie. Vælg at rejse på den mest vidunderlige tid på året, gå til en hytte i skoven eller til et luksusresort og nyd op til 50 % rabat på udvalgte aktiviteter og ture. Julesalgsarrangementet ankommer til KLOOK.com med store overraskelser. blank

HVORDAN KAN DU FÅ RABAT I DAG PÅ KLOOK.com?

Er det din passion at rejse? Hvis du kunne, ville du så rejse hele tiden? Vil du booke endnu en fantastisk ferie, men dit budget er begrænset? Hvad hvis vi fortæller dig, at KLOOK.com har massive rabatter hele året rundt? Du kan spare endnu mere, og du behøver ikke vente til de særlige begivenheder for at tage på en ny eventyrlig eller afslappende rejse.

kampagneKUPONER TIL KLOOK.com

Få den bedste pris til din næste ferie og brug en af ​​kampagnekuponerne til KLOOK.com fra vores database. Du kan enten spare op til 25 % på hele din ordre eller 25 USD på dit køb. Nogle gange kan du med den rigtige kuponkode få endnu mere end dette.

RABATTER OG SÆRTILBUD PÅ KLOOK.com

Få eksklusive priser på fantastiske ting at lave i hele verden. Følg dit instinkt, og vælg KLOOK.com for at få op til 60 % rabat på din næste søde flugt. Den første side på det officielle websted byder dig velkommen med enorme rabatter til utrolige destinationer, herunder Singapore, Hong Kong, Taipei, Penghu og mange flere. Bliv inspireret og book unikke ophold til en fantastisk oplevelse, som du aldrig har haft i hele dit liv. Oplev nu de bedste forlystelsesparker, gamle museer eller andre historiske seværdigheder, og nyd store rabatter på KLOOK.com bestsellerture. Er du studerende? Få din 10 % rabat på studierabat til din første KLOOK.com booking, hvis du tilmelder dig UNiDAYS.com.

RABAT TILBYDES AF KLOOK.com NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til fantastiske rejsetilbud, personlige tilbud og hundredvis af rejseforslag. Plus, hvis du er heldig, kan du også få 10% rabat, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

NYTTIGE OPLYSNINGER OM KLOOK.com

Tjen ekstra penge ved at gøre, hvad du kan lide. Din rejseafhængighed kan blive din egen lille forretning. Tilmeld dig nu Affiliate Partner Program for at få op til 5 % af KLOOK.com-salget og adskillige bonusprovisionsniveauer og mange andre fordele, herunder nem integration, dedikeret kontoadministrator, gratis salgsfremmende værktøjer og realtidsanalyser og rapporter. Er du aktiv på sociale medier? Ejer du en rejseblog eller vlog? Så tilmeld dig KLOOK.com Influencer Program, tag på en sponsoreret aktivitet og promover din oplevelse på din kanal for at vinde andre rejsetilbud. Vil du få endnu mere? Bliv medlem af KLOOK.com og bliv belønnet for hver aktivitet, du bestiller og gennemfører med loyalitetsprogrammet. Hvordan virker det? Når du har gennemført din aktivitet, får du KLOOK.com Credits, som du kan udveksle for at få massive rabatter på din næste reservation. Desuden får du op til 80 kreditter, når du efterlader anmeldelser og billeder af din oplevelse. Spild ikke din tid længere og bestil din næste rejse med KLOOK.com. Nedenfor finder du også en kort beskrivelse af betalingsmetoderne, refusionspolitikken og kundeserviceteamet.

OPLYSNINGER OM BETALINGSMÅDER

KLOOK.com accepterer flere betalingsmetoder, herunder kredit-/betalingskort (VISA, MasterCard, JCB og American Express), PayPal, Apple Pay, Google Pay, Alipay og WeChat Pay.

KLOOK.com MOBILAPP

Download den officielle prisvindende KLOOK.com-mobilapp, tilgængelig på dine iOS- og Android-enheder for at få adgang til eksklusive rejse- og fritidstilbud og for at modtage 5 % rabat på din første appbooking. Få en verden af ​​muligheder på din lille gadget, som du altid har med dig, og nyd fantastiske funktioner, herunder fleksibel booking og gratis afbestilling af tusindvis af aktiviteter, biografbilletterrabatter og bundter i biografcentre i nærheden af ​​dig, SingapoRediscovers-kuponer til at reservere og få eksklusive tilbud, muligheden for at streame livevideoer med fantastiske tilbud på KLOOK Live! og også muligheden for at gemme dine bucket-liste-aktiviteter på din ønskeliste for at booke senere samt muligheden for at indløse dine billetter og kuponer og downloade dem til offlineadgang.

KLOOK.com I SOCIALE MEDIER

Få adgang til et udvalgt udvalg af fantastiske og uforglemmelige aktiviteter og oplevelser, og deltag i det fantastiske KLOOK.com-fællesskab på sociale mediekanaler. Følg KLOOK.com på Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube og Twitter for at holde dig opdateret med de seneste rejseinspirationer og anbefalinger og for at få chancen for at vinde forskellige konkurrencer og giveaways. Plus, glem ikke den officielle blog, hvor du vil finde nyttige og interessante artikler om feriedestinationer, rejseguider og unikke historier, der vil inspirere dig næste ferie. Find ud af mere information om de bedste vinterferiedestinationer i USA og Mexico, om de mest fantastiske udendørs- og familieaktiviteter nær Las Vegas eller om 10 mest hjemsøgte byer i USA eller om, hvordan du kan invitere din ven til KLOOK.com for at få gratis rejsekredit.

OPLYSNINGER OM RETURNERINGSPOLITIKKEN

Refusionen samt afbestillingspolitikken varierer, fordi hver KLOOK.com-aktivitet har sine egne vilkår og betingelser. Men de fleste af dem tilbyder gratis afbestilling. Hvis f.eks. en aktivitet eller tur, som du har reserveret, bliver aflyst af arrangøren, vil du have to til at vælge mellem at bestille en alternativ dato for den samme aktivitet og anmode om fuld refusion. Hvis dit fly er forsinket eller aflyst på grund af ekstreme vejrforhold, strejke eller pandemi, har du ret til at få fuld refusion.

KONTAKTINFORMATION TIL KLOOK.com

På højre side af den første side af KLOOK.com finder du hjælpesektionen, hvor du får de bedste svar på de mest almindelige spørgsmål. Hvis disse svar ikke tilfredsstiller dig, kan du kontakte kundeserviceteamet ved at sende en e-mail til [e-mail beskyttet], ved at indsende dine problemer ved at bruge Spørg Klook-forespørgselsformularen eller via den 24-timers Live Chat. Du kan også bruge KLOOK.com-hotline ved at ringe til et af numrene på din Klook-voucher

Ofte stillede spørgsmål om KLOOK

Tilbyder KLOOK rabatkoder?

I øjeblikket er der 40 rabatkoder og kampagner, der vil fungere for KLOOK i juli 2024, og den seneste kupon tilføjet i dag giver 10 % rabat.

Hvor meget kan du spare med KLOOK Rabatkoder?

Beløbet du kan spare med en rabatkode fra KLOOK kan variere afhængigt af værdien af ​​ordren og værdien af ​​den tilbudte rabat. Lige nu ligger rabatprocenten på mellem 10% og 15% , og det sparede beløb kan afhængigt af situationen nå op på flere hundrede euro.

Hvad er de bedste kuponer og rabatkoder til KLOOK?

Bedste verificerede rabatkode til KLOOK er (SK24CDG) og tilbyder kunderne en rabat på 15 % ved køb i juli 2024.

Hvordan kan jeg finde de nyeste kuponer til KLOOK?

Du kan finde de nyeste kuponer til KLOOK.com på specifik hjemmeside som www.promonix.com, www.global-discount-codes.com, www.coupons-promo-code.com, www.picodi.com eller www.retailmenot. com.

Kan jeg betale med paypal på KLOOK?

Ja, du kan betale med PayPal på KLOOK.com.

Tilbyder KLOOK gratis fragt?

KLOOK.com tilbyder gratis elektronisk forsendelse. Du får din reservationsbekræftelse med alle detaljerne på din e-mailadresse, og du kan også downloade den fra appen.

Hvad kan jeg gøre, hvis KLOOK-kuponen ikke virker?

Modtog du en fejlmeddelelse, da du forsøgte at indløse din KLOOK.com kuponkode? Find ud af, hvad du skal følge for at løse dette. Hvis systemet ikke genkender din kuponkode, kan du have lavet en tastefejl, især hvis du indtastede koden manuelt ved hjælp af tastaturet. Dobbelttjek din indtastning og sørg for, at tegnene følger nøjagtig samme rækkefølge, som de er vist på vores side. Vær opmærksom på de nederste og store bogstaver og kontroller, om du sætter mellemrum mellem dem. Vidste du, at hver KLOOK.com kuponkode har sine egne indløsningsbetingelser? Læs omhyggeligt detaljerne i din kuponkode og følg dens regler. Nogle gange er en kode kun gyldig for en minimum bookingværdi eller for bestemte aktiviteter og destinationer, mens andre gange er en kode gyldig enten for nye eller eksisterende kunder. Endelig, hvis du har tjekket alt ovenstående, og du retter alle fejlene, men du stadig modtager en fejlmeddelelse, betyder det, at din kode ikke længere er tilgængelig. Måske har du brugt det på en tidligere reservation. Husk, at du ikke kan indløse en KLOOK.com kuponkode mere end én gang, fordi den udløber.

Find ud af præcis, hvordan du tilføjer en Klook.com-kampagnekode, og spar helt sikkert stort på din næste rejse

Følg de næste trin og gør dig klar til at planlægge dit næste eventyr

 • 1
  Vælg Klook.com-kampagnekoden fra vores hjemmeside, og gem den til senere brug
 • 2
  Vælg din destination, og sørg for at udfylde alle detaljer på din rejse
 • 3
  Log ind på din eksisterende Klook.com-konto eller tilmeld dig som ny kunde
 • 4
  Klik på "Min indkøbskurv" i øverste højre hjørne af din skærm for at gennemgå din ordre
 • 5
  Find sektionen "Rabatter" i din indkøbskurv og indtast den nøjagtige kampagnekode, du allerede har gemt
 • 6
  Klik på "Indløs" og din rabat vil automatisk blive anvendt

Aktive rabatkoder til KLOOK

🛍️ Kategori Andet
🔥 Samlede tilbud 40
🎇️ Rabatkoder 25
📌 Tilbud 15
➡️ Bedste kupon 15% rabat
🆕 Nyeste kupon 10% rabat
🚚 Gratis fragt JA
🔄 Returperiode 30 dage
⏳ Sidste opdatering 13 juli 2024

Bedste kuponkoder til KLOOK

KLOOK KODE KLOOK TILBUD BESKRIVELSE UDLØB
KEEPLOOKING10 Verificeret Klook-kuponkode: 10% rabat til nye brugere på både Klook-appen og hjemmesiden. Juli 31, 2024
MOBILE10 HK$10 i rabat på din første reservation på mobilapp med denne Klook-kampagnekode November 30, 2024
CWFIRSTT3 Nyd 3 % rabat med denne kupon til nye Klook-kunder November 30, 2024
MCHKTPT Brug denne Klook rabatkode for at få 10 % rabat på udvalgt transport i Japan N / A

Betalingsmuligheder

Credit Card

Forsendelsesindstillinger

Via e-mail

Kontakt Muligheder

Kinwick Centre, 32 Hollywood Rd, Central, Hong Kong
klook
@klook
KLOOK
klook.com

KLOOK.com FUNKTIONER OG FORDELE 

Bliv en globetrotter og rejs så meget du kan for at nyde KLOOK.coms bedste funktioner og fordele.

 • Et fantastisk affiliate-program, der vil give dig mindst 5% kommission og et utroligt loyalitetsprogram, der vil give dig gode frynsegoder.
 • Forskellige betalingsmetoder inklusive Google Pay og Apple Pay.
 • Gratis elektronisk forsendelse og gratis annullering tilgængelig.
 • Mere end 300 topdestinationer verden over.
 • Over 100.000 betagende ture og oplevelser.

KLOOK.com SPARETIPS

Spar endnu mere, når du bestiller online på KLOOK.com ved blot at følge vores sparetips.

 • Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få 10 % rabat.
 • Få 10 % rabat på din første reservation, hvis du tilmelder dig UNiDAYS.com.
 • Download appen, der er tilgængelig på iOS- og Android-enheder, for at få eksklusive rabatter og for at få yderligere 5 % rabat på din første appbooking.
 • Få mindst én sponsoreret aktivitet med KLOOK.com Influencer Program.
 • Book din næste ferie på de særlige tidspunkter af året: Black Friday, Cyber ​​Monday, Double 11 Sales eller Christmas Sales.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle præsenterede oplysninger er en informativ titel.