Generiske filtre

KKDAY Rabatkode & Kuponer

Oplev de seneste rabatkoder og verificerede kampagner for eksklusive besparelser hos KKDAY

Din bedømmelse: Ingen
Bedømmelse: 5 - 1 stemme

Aktive KKDAY rabatkoder

Udløbne KKDAY rabatkoder

GENEREL INFORMATION OM KKDAY.com

KKDAY.com har hovedkontor i Taiwan og blev grundlagt i 2014 af Ming Chen, en veteran i online rejsebranchen. I dag er KKDAY en af ​​verdens førende e-handelsrejseplatforme, der giver adgang til mere end 20.000 uforglemmelige og enestående oplevelser, herunder dykning, guidede ture, madlavningskurser, klatring, hemmelige seværdigheder, dagsture, charter- og lufthavnstjenester i over 80 lande og 500 byer verden over. Det er et pålideligt og troværdigt firma, der kommer godt med de bedste ideer til enhver type rejsende. Oplev hele verden med KKDAY.com og book dit næste eventyr for at finde ud af mere om andre kulturer og traditioner over hele verden. blank

SÆRLIGE SALGSBEGIVENHEDER KKDAY.com

Er du rejsemisbruger, men føler nogle gange, at det er for dyrt at tage på endnu en ferie? Med KKDAY.com behøver du ikke bekymre dig længere. Du kan rejse hvorhen du vil, og du kan betale mindre for din lille flugt. Hvordan? Ved blot at købe dine billetter fra KKDAY.com under de særlige salgsarrangementer. Du får den samme service af høj kvalitet til en lavere pris.

VELKOMMEN RABATTER

KKDAY.com har ikke permanent rabat, men heldigvis kan du i ny og næ få mindst 5% rabat, hvis du er ny bruger.

BLACK FRIDAY SALG

Vil du have op til 40 % rabat til dit næste eventyr? Køb billetter, book aktiviteter og ture på KKDAY.com under Black Friday Sales Event og få massiv rabat på udvalgte oplevelser. Find det perfekte tilbud til dig, og gå ikke glip af chancen for også at vinde mindst $50 KKDAY.com-kuponer. Kun på Black Friday kan du have din søde flugt fra den daglige rutine lige ved hånden.

11/11 SALG

Singles' Day-salgsbegivenheden, også kendt som Double 11 eller 11/11, har haft en stor succes i de seneste år, og mange virksomheder har besluttet at deltage i denne begivenhed. KKDAY.com er en af ​​dem og byder dig velkommen med fantastiske afslag på udvalgte oplevelser og med op til 40% rabat på mange andre aktiviteter. Derudover organiserer virksomheden også kampagner som Buy 1 Take 1 for udvalgte lande.

CYBER MANDAGSSALG

For få år siden var Cyber ​​Monday en begivenhed dedikeret til en bestemt type butikker. Men i dag byder flere og flere virksomheder fra forskellige områder dig velkommen med fantastiske tilbud. Cyber ​​Monday ankommer til KKDAY.com med mere end 40 % rabat på udvalgte destinationer. Spar stort på din næste rejse, og nyd de fantastiske KKDAY.com-tilbud.

JULESALG

Julen nærmer sig, og du vil arrangere en fest på en afsidesliggende afstand er langt fra de overfyldte byer? Eller vil du måske til bjergene for din yndlings vintersport? Hvad med at tage på en varm destination og svømme i havet? Du kan alt ovenstående, og du får mindst 40% rabat på udvalgte ture med Juleudsalget. blank

HVORDAN KAN DU FÅ RABAT I DAG PÅ KKDAY.com?

Vidste du, at du kan spare endnu mere på KKDAY.com uden at skulle vente til de særlige salgsarrangementer? Du kan booke din næste rejse med massive rabatter hver dag hele året, fordi KKDAY.com har et par andre metoder, der vil give dig de bedste priser for din yndlingsaktivitet, tur eller oplevelse.

KUPONER TIL KKDAY.com

Tag ud på et nyt eventyr med KKDAY.com og betal mindre for at rejse mere. Brug en af ​​vores salgsfremmende kuponer til KKDAY.com for at få fantastiske rabatter. Du vil finde kuponer, der giver dig en vis procentdel rabat på din booking og kuponer, der kommer med en fast værdi. Spar yderligere 5 % på din næste rejse med den rigtige kupon, eller snup din værdikupon på 15 USD.

RABATTER OG SÆRTILBUD PÅ KKDAY.com

Udforsk hele verden og drøm stort. Du kan gå til din foretrukne destination, og du kan spare mere på din bookingordre. Rabatterne og særlige tilbud på KKDAY.com er noget, du ikke vil gå glip af. Planlæg din rejse og få op til 60 % rabat på udvalgte destinationer med flash-salget. Derudover skal du betale med dit Singapore-, Filippinske- eller Malaysia-bankkort for at få mellem 8% og 20% ​​rabat. Er du studerende? Tilmeld dig Student Beans for at få 12 % rabat på dit næste eventyr. Gode ​​nyheder fortsætter med KKDAY.com Bliv medlem af KKDAY.com og få eksklusive rabatter og belønninger. Rejs mere for at få endnu mere. Du vil være i stand til at betale for din næste rejse med disse KKDAY.com-point, eller du kan ombytte dem til et gavekort.

RABAT TILBYDES AF KKDAY.com NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få adgang til de seneste kampagner, nyttige rejsetips og tricks og for at modtage 10 % rabat på din første KKDAY.com booking.

NYTTIGE OPLYSNINGER OM KKDAY.com

Tilmeld dig nu KKDAY.com Affiliate Program for at få høje kommissionssatser baseret på salget genereret af dit henvisningslink samt andre frynsegoder, herunder indsigtsfuldt dashboard, marketingværktøjer og detaljerede rapporter. Er du en influencer? Ejer du en blog eller en vlog? Er du en passioneret fotograf? Så samarbejder med KKDAY.com, del dine oplevelser med billeder, skriv artikler og giv din feedback om KKDAY.com, og du vil komme i betragtning til en sponsoreret rejseaktivitet. Det betyder, at du kan få dit næste ferieeventyr gratis. Det er noget stort at tænke på, ikke? Der er et par flere ting, du skal tage med i overvejelserne, og vi har samlet alle nyttige oplysninger om betalingsmetoderne, tilbagebetalingspolitikken og kundeserviceteamet nedenfor.

OPLYSNINGER OM BETALINGSMÅDER

KKDAY.com accepterer flere betalingsmetoder: Kredit- og betalingskort (VISA< MasterCard, JCB), Apple Pay, Google Pay, LINE Pay, Alipay, AlipayHK, GrabPay og MoMo Wallet.

KKDAY.com MOBILAPP

Få dine yndlingsture og aktiviteter på din lille gadget, som du altid har i lommen eller din håndtaske eller rygsæk. Download den officielle KKDAY.com-mobilapp, tilgængelig til dine iOS- og Android-enheder for at få ekstra 5 % rabat på din første reservation og for at få adgang til mange andre fantastiske funktioner, inklusive online kundeservice, klar til at hjælpe dig under din rejse, med det samme booking, e-voucher for at springe køerne over og for at modtage eksklusive rabatter i appen.

KKDAY.com I SOCIALE MEDIER

Få inspiration og læs anmeldelser fra andre rejsende for at vælge den perfekte destination til dine behov. Tilmeld dig det fantastiske KKDAY.com-fællesskab og følg dets aktivitet videre FacebookYouTubeInstagramPinterest og Twitter. Hvis du er aktiv på dine sociale medier-konti, kan du vinde en masse ting, herunder en dagstur eller en gratis aktivitet. Derudover kan du tale med andre passionerede rejsende, og du kan endda organisere ture med dem. Læs bloggen for at holde dig opdateret med den seneste information inden for rejsebranchen. Find ud af mere om de typer eventyr, som dyreelskere kan tage på i Australien, eller find ud af, hvilke museer der skal besøges i Filippinerne, eller hvad du kan købe som gave til fars dag og mange andre nyttige og interessante ting.

OPLYSNINGER OM RETURNERINGSPOLITIKKEN

Du kan kun drage fordel af tilbagebetalings- og annulleringspolitikken under visse omstændigheder, og du skal fremlægge relevant dokumentation, før du kan ansøge om gratis annullering og anmode om din refusion. De acceptable aflysningsårsager omfatter bortgang af en andengradsslægtning, terminal sygdom hos en andengradsslægtning, strejke, betydelige naturkatastrofer, der forhindrer turen i at afgå og flyaflysninger eller forsinkelser.

KONTAKTINFORMATION TIL KKDAY.com

Hvis du ikke fandt det rigtige svar på FAQs-siden fra den officielle hjemmeside, kan du kontakte kundeserviceteamet via e-mail på [e-mail beskyttet] eller ved at sende en besked via KKDAy.com Social Media-konti.

Ofte stillede spørgsmål om KKDAY

Tilbyder KKDAY rabatkoder?

I øjeblikket er der 29 rabatkoder og kampagner, der vil fungere for KKDAY i juli 2024, og den seneste kupon tilføjet i dag tilbyder % rabat.

Hvor meget kan du spare med KKDAY rabatkoder?

Beløbet du kan spare med en rabatkode fra KKDAY kan variere afhængigt af værdien af ​​ordren og værdien af ​​den tilbudte rabat. Lige nu er rabatprocenten mellem % og -$150, og det sparede beløb kan nå op på flere hundrede euro afhængig af situationen.

Hvad er de bedste kuponer og rabatkoder til KKDAY?

Bedste verificerede rabatkode til KKDAY er (NEWAPP150) og tilbyder kunder en rabat på -$150 ved køb i juli 2024.

Hvordan kan jeg finde de nyeste kuponer til KKDAY.com?

Du kan finde den seneste kupon til KKDAY.com ikke kun på vores side, men også på andre websteder, herunder www.promonix.com, www.coupons-promo-code.com, www.global-discount-codes.com, www.retailmenot .com, www.promodeals.com eller ved at abonnere på det officielle KKDAY.com nyhedsbrev.

Kan jeg betale med paypal på KKDAY?

Desværre kan du i øjeblikket ikke betale med PayPal på KKDAY.com.

Tilbyder KKDAY gratis fragt?

KKDAY.com tilbyder gratis elektronisk forsendelse via din e-mailadresse og den officielle app. Derudover kan du finde dine reservationsoplysninger på din egen KKDAY.com-konto.

Hvad kan jeg gøre, hvis KKDAY-kuponen ikke virker?

Hvis din KKDAY.com kuponkode ikke virker, og du modtager en fejlmeddelelse, betyder det, at du muligvis har lavet en fejl, da du overførte din kode. Vores følgende retningslinjer hjælper dig med at rette din fejl. Vær opmærksom på detaljerne i din kuponkode for at se, om din ordre opfylder indløsningsbetingelserne. Normalt er en kuponkode gyldig til en minimumsbestilling, til bestemte aktiviteter og oplevelser eller til bestemte destinationer. Nogle gange er kuponen kun gyldig for nye eller eksisterende kunder, men ikke for begge kategorier på samme tid. Hvordan indtastede du din kode? Kopierede du det, eller skrev du det manuelt? Dobbelttjek din indtastning og sørg for, at alle tegnene er i samme rækkefølge, som de er på vores side. Vær også opmærksom på store og små bogstaver og sæt ikke mellemrum mellem tallene og bogstaverne. Hvis intet af ovenstående gælder, så har du måske brugt den samme KKDAY.com kuponkode på en tidligere ordre. Nu kan du ikke bruge det længere, fordi en KKDAY.com kuponkode ikke kan indløses mere end én gang af den samme person. Den udløber. Søg efter andre kuponer i vores database og få din rabat.

HVORDAN TILFØJES EN KKDAY.com KUPON?

Følg vores trin for at tilføje din KKDAY.com kuponkode nemt og hurtigt.

 • 1
  Gå til KKDAY.com, søg efter din foretrukne oplevelse, aktivitet eller tur, og vælg dit afgangstidspunkt og -dato og antallet af rejsende.
 • 2
  Klik på indkøbskurvikonet fra højre side på hjemmesiden, log ind på din personlige konto, hvis du allerede har en eller tilmeld dig nu for at få adgang til din ordre.
 • 3
  Find den kuponkode, der passer til dine behov, fra vores database og kopier den til udklipsholderens hjemmeside eller skriv den ned på et stykke papir i et Word-dokument.
 • 4
  Gå tilbage til din bookingoversigtsside på KKDAY.com og indsæt din kode i den påkrævede boks, hvor den er skrevet Indtast din kampagnekode eller indtast den manuelt ved hjælp af tastaturet.
 • 5
  Klik på knappen Anvend og fortsæt med de sidste trin for at afslutte din ordre.

Aktive rabatkoder til KKDAY

🛍️ Kategori Rejse
🔥 Samlede tilbud 29
🎇️ Rabatkoder 14
📌 Tilbud 15
➡️ Bedste kupon -$150 rabat
🆕 Nyeste kupon 5% rabat
🚚 Gratis fragt JA
🔄 Returperiode 30 dage
⏳ Sidste opdatering 13 juli 2024

Bedste kuponkoder til KKDAY

KKDAG KODE KKDAY TILBUD BESKRIVELSE UDLØB
N/A Lås op for dette Køb 1 gratis 1 tilbud på signaturture N / A
APP5OFF KKDay-kampagnekode: få 5 % rabat på ordrer i appen November 30, 2024
N10 Indløs KKday-rabatkoden og nyd 10 USD i rabat på hele webstedet på dine reservationer N / A
R10 Få denne KKday-rabatkode for at få 10 % rabat på alle Korea Tour-produkter i dag N / A

Betalingsmuligheder

Credit Card

Forsendelsesindstillinger

Via e-mail

Kontakt Muligheder

nr. 5, bane 768, sektion 4, Taipei, Taiwan
KKdag
@kkdaytravel
KKdag
kkday.com

KKDAY.com FUNKTIONER OG FORDELE 

Bliv en globetrotter og rejs med KKDAY.com for at få eksklusive funktioner og fordele.

 • Et fantastisk affiliate program, der vil give dig høje provisionssatser.
 • Et fantastisk Influencer Collaboration Program, der vil bringe dig sponsorerede rejseaktiviteter.
 • Forskellige betalingsmetoder, herunder Apple Pay og Google Pay.
 • Gratis elektronisk forsendelse og gratis annullering tilgængelig.
 • Mere end 20.000 uforglemmelige oplevelser i over 80 lande og 500 byer verden over.

KKDAY.com SPARETIPS

Vil du rejse mere og spare endnu flere penge?

 • Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få 10% rabat på din første ordre.
 • Få 12 % rabat på hele ordren, hvis du tilmelder dig som studerende hos Student Beans.
 • Download appen, der er tilgængelig på iOS- og Android-enheder, for at få yderligere 5 % rabat.
 • Brug dit bankkort i Singapore, Filippinerne eller Malaysia for at få mellem 8 % og 20 % rabat.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle præsenterede oplysninger er en informativ titel.