Generiske filtre

FLIXBUS Rabatkode & Kuponer

Oplev de seneste rabatkoder og verificerede kampagner for eksklusive besparelser hos FLIXBUS

Din bedømmelse: Ingen
Bedømmelse: 4 - 5 stemmer

Aktive FLIXBUS rabatkoder

Generel information om FlixBus

Hvis du er landet på denne side, så leder du helt sikkert efter en FlixBus-billet. Det er lige meget, om du har rejst med FlixBus før, eller det er din første gang; Couponius-teamet har skrevet denne guide til alle FlixBus-rejsende. Vi har gjort vores bedste for at tage højde for alle mulige aspekter af rejser og de bedste måder at planlægge og booke rejser med FlixBus, så meget, at vi er sikre på, at denne guide vil hjælpe enhver, uanset hvor erfarne eller uerfarne de er på øjeblikket.  For at skrive dette materiale har vi trukket på erfaringerne fra vores egne teammedlemmer, folk vi kender, men også online ressourcer fra andre rejsende og branchemyndigheder såsom velrenommerede rejsehjemmesider, rejsebloggere og anmeldelseswebsteder med et højt omdømme og popularitet. Brug venligst et par minutter nedenfor på at se dette materiale og opdage effektive måder, du kan rejse og spare med FlixBus, uanset hvor du kommer fra i verden.

Hvad FlixBus er, og hvordan virker det:

 • FlixBus er en global mobilitetsudbyder, der lover at ændre den måde, millioner af mennesker verden over rejser på. Som en unik kombination af en tech start-up, en e-handelsvirksomhed og en klassisk transportoperatør, blev FlixBus for nylig markedsleder i mange forskellige regioner og har inden for meget kort tid skabt Europas største fjernbusnetværk. 
 • FlixBus' vision er at tilbyde sine passagerer en smart platform for bæredygtig rejse. Det sigter mod at gøre booking let og rejseoplevelsen behagelig, overkommelig og miljøvenlig.
 • I dag består FlixBus-flåden af ​​mere end 4000 busser i over 40 lande og med mere end 5500 destinationer. FlixBus-teamet er ansvarlig for forretningsmodellen, den løbende udvikling af transportnettet, de tekniske løsninger og samarbejdet med andre lokale transportører, specialister på området, for at integrere i FlixBus-netværket.
 • Vi mener, at mobilappen er afgørende for en god FlixBus-oplevelse. Det vil give dig mulighed for at få adgang til reservationer, ruter, tilbud og alle de andre tilgængelige muligheder til enhver tid, lige ved hånden når som helst. Vi sætter stor pris på, at du i appen kan spore FlixBus-busser i realtid, du kan finde ud af, hvor hurtigt de ankommer til ethvert busstoppested, og så du bedre kan planlægge din tidsplan.
blank

Sådan sparer du penge, når du booker med FlixBus:

 • Det vigtigste tip til at spare penge med FlixBus er at planlægge og bestille dine billetter tidligt. Planlæg altid en rejseplan og book dine FlixBus-billetter på forhånd, så du får de laveste priser. Du skal være opmærksom på, at med FlixBus kan direkte ruter, uden at skifte bus for at komme til din destination på lange rejser, være lidt dyrere, så tag det også i betragtning. Hvis du ikke har en taske, og tiden ikke er af den største betydning, så vælg en billigere rejse, selvom det betyder, at du skal skifte en eller to FlixBus-ruter.
 • I overensstemmelse med tanken om at planlægge fremad, bedes du bestille returbilletter, hvis det er muligt. Hvis du rejser til en destination, hvorfra du vender tilbage, vil det altid være billigere at bestille returbilletter end to sæt billetter købt separat.
 • Natbusser: hvis du er mere interesseret i destinationen end rejsen, så råder vi dig til at undersøge muligheden for at booke plads på busser, der kører lange strækninger om natten. De er en billigere løsning og har ikke så mange stop som de almindelige busser.
 • Planlæg smart og opdel din bagage i de to gratis bagagerum: den personlige bagage, du tager med dig i kabinen (hvor vi råder dig til at tage personlige ejendele og værdigenstande med) og håndbagagen til opbevaring i det dedikerede bagagerum. Enhver ekstra bagage eller overvægtig personlig bagage opkræves ekstra, hvilket øger prisen på din rejse. Du finder mere detaljeret information om mål og vægt på din FlixBus billet.
 • Bestil ikke foretrukne sæder, hvis du ikke planlægger at nyde landskabet, præferencepladser koster ekstra ved reservation. Vores erfaring er, at standardsæder er komfortable alligevel, og der er mange busser, hvor sæderne ikke er markeret, og ingen vil ikke tage højde for antallet af pladser, der er tildelt på billetten.
 • Brug en rabatkode, hver gang du bestiller en FlixBus-billet: Hvis du har en FlixBus-konto og har tilmeldt dig nyhedsbrevet, rejser ofte eller følger FlixBus-feedet på sociale medier, vil du kunne modtage rabatkoder fra FlixBus. Disse koder, som er strenge af tegn og cifre, kan indtastes ved kassen og giver dig rabat på den samlede pris. I den næste kolonne giver vi dig flere detaljer om disse FlixBus kuponkoder, hvor du kan finde dem, og hvordan du anvender dem.

FlixBus rabatkuponer

 • FlixBus tilbyder kunderne rabatkuponer, også kendt som rabatkuponer, direkte på hjemmesiden, på FlixBus sociale mediekonti, i nyhedsbrevet eller på specialiserede rabatwebsteder såsom www.coupons-promo-code.com, www.vouchercodes.co.uk , www.picodi.com, www.retailmenot.com eller www.dealspotr.com.
 • Betingelser og begrænsninger for FlixBus rabatkoder: Rabatkoder har altid betingelser for anvendelse. Disse betingelser kan være relateret til den mindste ordreværdi, som de gælder for, en bestemt type produkt, som de kan anvendes til, eller endda et specifikt mærke eller produkt, som de tilbyder fordelen for. Læs venligst betingelserne omhyggeligt, når du finder en FlixBus rabatkode for at anvende den korrekt på din ordre og for at drage fordel af alle de fordele, den tilbyder.
 • FlixBus rabatkoders gyldighedsperiode: Rabatkoder har ligesom kampagner en gyldighedsperiode, hvor de kan bruges. Hver rabatkode, vi udgiver, har også denne tidsgrænse angivet, fordi vi ønsker at spare din vigtige tid, og vi ønsker ikke, at du skal prøve koder, der er udløbet og ikke længere gavner dine ordrer. Det er værd at præcisere, at nogle gange kan disse rabatkoder, selvom fristen nævnt af FlixBus er overskredet, stadig fungere, så hvis du ikke har fundet en god rabatkode og tiden tillader det, så prøv venligst de udløbne koder, da der er en chance for, at de kan stadig fungere.
 • FlixBus rabatkoder udgivet på Couponius: fordi vi hos Couponius-teamet elsker rabatter, ønsker vi, at vores besøgende får de bedste tilbud og rabatter, når de handler på FlixBus. Så vi bruger meget tid på at studere FlixBus hjemmeside, FlixBus nyhedsbrev og FlixBus sociale medier konti, på udkig efter de seneste rabatkoder. Samtidig holder vi os også ajour med koder offentliggjort på andre rabatsider og tjekker hver dag efter pålidelige kilder såsom www.retailmenot.com, www.slickdeals.co.uk, www.coupons-promo-code.com , www.promocode.ac og mange andre.
 • Du finder en liste over koder, der jævnligt kontrolleres og opdateres af Couponius-teamet på denne side. Prøv venligst ikke bare en eller den, der virker bedst til din ordre, men prøv dem alle, så kan du beslutte, hvilken der giver mest fordel for dig og anvende den. 
 • Sådan anvender du rabatkoder på FlixBus: for at hjælpe dig med at anvende en FlixBus-rabatkode hurtigt og korrekt, har vi lavet en guide på denne side. Rul venligst til bunden af ​​siden for at følge instruktionerne om, hvordan du anvender rabatkoder til FlixBus hjemmeside. Vi har også tilføjet et billede for at spare dig for ekstra tid ved at vise dig præcis, hvor du skal indtaste rabatkoden.

Et par flere tips til FlixBus-rejsende

Et par flere tips, som selvom de ikke hjælper dig med at spare penge, kan hjælpe med at forbedre din FlixBus-oplevelse og helt sikkert vil hjælpe dig, når du rejser: 
 • Mød op ved busstoppestedet tidligt, ikke alle stoppesteder er ens, og du vil sandsynligvis også få bedre pladser;
 • Tag en printskærm af din billet bare for at sikre dig, at du har den med dig, da appen muligvis ikke starter, eller din internetforbindelse muligvis ikke er tilgængelig, når du går ombord.
 • Hav dit ID og dine billetter klar, før du overhovedet går ombord på bussen, FlixBus-systemet giver passagerer mulighed for at scanne dokumenter, og at have dem klar på forhånd gør det nemmere og hurtigere. Vær også opmærksom på, at FlixBus busser forlader busstoppestedet meget hurtigt efter endt boarding.
 • Ikke alle FlixBus-busser er grønne og har FlixBus-logoet. Nogle gange har lokale FlixBus-partnere ikke busser med dette mærke, så sørg for at læse buslinjenummeret på din billet og finde den busperron, din bus ankommer til.
 • Her er vores meninger om FlixBus busflåden, som vi oplevede den: Opdaterede, rene busser og ret nye modeller. Ganske komfortable sæder, bedre end flysæder efter vores mening. Du finder toiletter på bussen, gratis wifi med en ret langsom forbindelse begrænset til 100 mb pr. tur. Alle busser har stikkontakter mellem sæderne, kun én pr. række. 

Endelig konklusion

Couponius-teamet betragter i vid udstrækning FlixBus som det bedste firma for hurtig, pålidelig og billig bustransport. De vigtigste konkurrenter på EU-markedet er Eurolines og National Express, og selvom tjenesterne ikke adskiller sig radikalt, betragter vi FlixBus som guldstandarden inden for busrejser og rejser med glæde med dem igen.

Ofte stillede spørgsmål om FLIXBUS

Tilbyder FLIXBUS rabatkoder?

I øjeblikket er der 40 rabatkoder og kampagner, der vil fungere for FLIXBUS i juli 2024, og den seneste kupon tilføjet i dag giver % rabat.

Hvor meget kan du spare med FLIXBUS Rabatkoder?

Beløbet du kan spare med en rabatkode fra FLIXBUS kan variere afhængigt af værdien af ​​ordren og værdien af ​​den tilbudte rabat. Lige nu ligger rabatprocenten på mellem % og 65 % , og det sparede beløb kan afhængigt af situationen nå op på flere hundrede euro.

Hvad er de bedste kuponer og rabatkoder til FLIXBUS?

Bedste verificerede rabatkode til FLIXBUS er (NFSUKK4MBK) og tilbyder kunderne en rabat på 65 % ved køb i juli 2024.

Hvad er de faktiske rabatkoder og kampagnetilbud til FLIXBUS?

HVORDAN FINDER JEG DE NYESTE KUPONER TIL FLIXBUS.COM?

Du kan finde de nyeste kuponer til FLIXBUS.COM på det officielle websted og på specifikke websteder som www.coupons-promo-code.com, www.dealspotr.com, www.slickdeals.net, www.groupon.co.uk, www. .hotdeals.com eller www.shopper.com.

KAN JEG BETALE MED PAYPAL PÅ FLIXBUS.COM?

Ja, du kan betale med PayPal på FLIXBUS.COM.

TILBYDER FLIXBUS.COM GRATIS FRAGT?

Ja, du får din elektroniske billet gratis direkte til din e-mailadresse og i appen.

HVAD KAN JEG GØRE, HVIS FLIXBUS.COM KUPONEN IKKE VIRKER?

Hvis din FLIXBUS.COM kuponkode ikke virker, anbefaler vi, at du følger vores tricks og tips for at identificere kilden til din fejl og for at lære, hvordan du kan rette den. For det første, hvis du har indtastet koden manuelt, kan du have lavet en tastefejl. Dobbelttjek din indtastning, og sørg for, at du har været opmærksom på store og små bogstaver, og at du ikke har sat mellemrum mellem tegnene. Derudover skal du følge den samme rækkefølge af tal og bogstaver, som de vises i vores database. Du kan undgå alt dette besvær ved blot at bruge copy-paste-funktionen siden begyndelsen for at overføre koden korrekt. For det andet har hver flixbus kuponkode fra vores side sine egne indløsningsbetingelser. Læs omhyggeligt detaljerne til din kuponkode for at finde ud af, hvilke regler du skal følge. Nogle gange er en kode gyldig for en minimum bookingværdi eller for specifikke destinationer, mens andre gange er koden gyldig enten for nye eller eksisterende kunder. For det tredje, hvis du har tjekket alt ovenstående, og systemet stadig genererer en fejlmeddelelse, betyder det, at du allerede har brugt den samme flixbus-kuponkode på en tidligere ordre. Du kan ikke bruge det længere, fordi det allerede er udløbet. Husk at du ikke kan bruge den samme kuponkode mere end én gang.

Kan jeg bruge flere voucher-koder på Flixbus?

Desværre nej, Flixbus tillader kun brug af én kode pr. ordre, så du bedes vælge den bedste voucher til dine behov.

Hvordan indløser jeg min Flixbus-kuponkode?

For at anvende en Flixbus-rabatkode eller kuponkode skal du følge vejledningen på denne side. Du finder også en printskærm, der viser dig, hvor du skal indtaste koden for at indløse tilbuddet.

Sådan bruger du en FlixBus-kuponkode online

Vælg smart, rejs grønt og spar på din næste busrejse ved at bruge voucherkoder på FlixBus.com

 • 1
  Gennemse PromoCode.how for at få det bedste tilbud, og klik på "Kopier" for at gemme kuponkoden til senere brug
 • 2
  Gå ind på FlixBus.com, vælg din destination og udfyld alle rejseoplysninger
 • 3
  På siden "Booking" skal du udfylde passageroplysninger, sæder og ekstramateriale og derefter gennemgå den samlede ordre
 • 4
  Lige under det samlede skyldige beløb skal du finde knappen "Enter Voucher" for at klikke
 • 5
  Indtast eller indsæt den nøjagtige kuponkode, der er gemt tidligere, og klik på "Indløs" for at modtage bekræftelse

Aktive rabatkoder til FLIXBUS

🛍️ Kategori
🔥 Samlede tilbud 40
🎇️ Rabatkoder 21
📌 Tilbud 19
➡️ Bedste kupon 65% rabat
🆕 Nyeste kupon 30 £ rabat
🚚 Gratis fragt JA
🔄 Returperiode 30 dage
⏳ Sidste opdatering 13 juli 2024

Bedste kuponkoder til FLIXBUS

FLIXBUS KODE FLIXBUS TILBUD BESKRIVELSE UDLØB
N/A Modtag eksklusive rabat og tilbud med e-mail-tilmelding N / A
15DD Flixbus: £30 rabat på enhver ordre N / A
215DD Få £30 i rabat på Flixbus-valg, når du tilføjer denne kuponkode til dit køb N / A
WELCOME20 Spar 20 %, hvis du handler nu N / A

Betalingsmuligheder

PAYPAL
ApplePay
Credit Card

Forsendelsesindstillinger

Via e-mail

Kontakt Muligheder

Flix SE, Friedenheimer Brücke 16, 80639 München Tyskland
flix bus
@FlixBus
Flixbus
flixbus.com

FlixBus driver en stor flåde af busser og gør grøn rejse overkommelig og nem. FlixBus-netværket strækker sig over Europa, USA, Canada, Tyrkiet og Brasilien. Find ud af om ruter, tilladt bagage og billetpriser nemt og overkommeligt på FlixBus.com og spar penge på din rejse ved at bruge kampagnekoder.  

FLIXBUS.COM FUNKTIONER OG FORDELE

Få Europa lige ved hånden, og få adgang til eksklusive funktioner og fordele.

 • Et fantastisk affiliateprogram med høje kommissionssatser og et dedikeret kundeserviceteam.
 • Forskellige betalingsmetoder, herunder Apple Pay og Google Pay.
 • Mere end 400.000 daglige forbindelser.
 • Adgang til over 2500 destinationer i 36 europæiske lande.
 • Intet reservationsgebyr og gratis afbestilling tilgængelig.

FLIXBUS.COM SPARETIPS

Spar endnu mere på dit næste rejseeventyr, og brug et af vores flixbus-sparetip til at reducere omkostningerne til din busbillet.

 • Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få 10 % rabat på din næste booking.
 • Få op til 10 % rabat på velkomstrabat for din første reservation nogensinde på FlixBus.
 • Download appen for at få 10 % rabat i appen
 • Book tidligere og rejs i grupper for at få massive rabatter.
 • Book under særlige salgsbegivenheder som Black Friday, Cyber ​​Monday, Singles' Day og Christmas Sales for at få op til 80 % rabat på din næste ferie.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle præsenterede oplysninger er en informativ titel.