Generiske filtre

LIGHTINTHEBOX Rabatkode & Kuponer

Oplev de seneste rabatkoder og verificerede kampagner for eksklusive besparelser hos LIGHTINTHEBOX

Din bedømmelse: Ingen
Bedømmelse: 4.8 - 1 stemme

Aktive LIGHTINTHEBOX rabatkoder

Udløbne LIGHTINTHEBOX rabatkoder

GENEREL INFORMATION OM LIGHTINTHEBOX.com

LightInTheBox.com, der blev grundlagt i 2007 i Beijing, er den online internationale forhandler, der giver adgang til mere end 1 million populære produkter. Med mere end 10 millioner kunder i over 200 lande og over 1000 tilføjede varer dagligt, er LightInTheBox.com vokset meget siden begyndelsen, og det tilføjer konstant nye varer i sin portefølje. Denne online butik bliver din foretrukne go-to shopping destination, fordi den har en bred vifte af nyttige varer til din daglige rutine eller til en aften i byen og endda til din bryllupsfest. Fra tøj, tilbehør og sko til baby- og børneprodukter, fra forbrugerelektronik, smartphones og bærbare computere til legetøj, skønheds- og hårprodukter til meget mere, kommer LightInTheBox.com praktisk med et stort lager, der passer til alle. Sig farvel til den tunge trafik og til køerne, køb nu fra et af de største online indkøbscentre i hele verden, direkte fra dit hjem. Skab nu et udsøgt outfit og vælg din yndlingsgadget fra topmærker, herunder OnePlus, Xiaomi, Nokia, Lenovo eller Samsung, og indret dit hjem i den stil, du kan lide. Med LightInTheBox.com har du alle egenskaberne til at gøre endnu mere end det. blank

SÆRLIGE SALGSBEGIVENHEDER LIGHTINTHEBOX.com

Vil du investere mere i dine outfits eller i din passion for teknologi? Eller overvejer du måske at renovere dit hus og din have? Vil du købe trendy legetøj til børnene i dit liv? Har du et begrænset budget? Du behøver ikke længere bekymre dig om omkostningerne, fordi LightInTheBox.com byder dig velkommen med de bedste priser på markedet. Og du kan spare endnu mere, hvis du er tålmodig og venter til salgsarrangementerne.

VELKOMMEN RABATTER

Få 3 € velkomstrabat for ordrer over €10.

BLACK FRIDAY SALG

Det er ikke længere en overraskelse, at Black Friday Sales Event er den mest ventede tid på året. Normalt tiltrækker store virksomheder sine virksomheder med massive rabatter. Og LightInTheBox.com byder dig velkommen med op til 80 % rabat på alt. Desuden overrasker det dig også med timetilbud, der kan nå op til 90% rabat og med kuponer på op til $100.

11/11 SALG

En anden stor salgsbegivenhed er repræsenteret af Singles' Day, også kendt som Double 11 og 11/11 Sales. På LightInTheBox.com får du op til 70 % rabat på alle kategorier, inklusive på de nye.

CYBER MANDAGSSALG

Fejr Cyber ​​Monday Sales Event med LightInTheBox.com og få adgang til fantastiske nye tilbud. Du kan få op til 90% rabat på næsten alt, der er angivet på den officielle hjemmeside. Plus, du kan endda få forskellige kuponer med et fast beløb, så længe din ordre overstiger en bestemt værdi.

JULESALG

Julen er endelig her, og du har ikke tid nok til at bruge din tid i indkøbscentrene for at finde de rigtige gaver til dine kære? Og for at finde det præfekte outfit, som du kan have på til julefesten eller nytåret? Tænd julebelysningen og nyd op til 80 % rabat på næsten alt, der står på LightInTheBox.com.

HVORDAN KAN DU FÅ RABAT I DAG PÅ LIGHTINTHEBOX.com?

Vil du spare endnu mere på din LightInTheBox.com ordre uden at skulle vente til de særlige salgsarrangementer? LightInTheBox.com er praktisk med andre metoder, der vil give dig enorme rabatter på dit online køb.

kampagneKUPONER TIL LIGHTINTHEBOX.com

Brug salgsfremmende kuponer til LightInTheBox.com for at få fantastiske rabatter hver dag. Du kan vælge mellem forskellige kuponer. Nogle af dem giver dig en fast værdi som $8, $15 eller endnu mere afhængigt af årstiden, mens andre giver dig mindst 10% rabat på din ordre.

RABATTER OG SÆRTILBUD PÅ LIGHTINTHEBOX.com

Få nu uovertrufne priser med rabatter og specialtilbud på LightInTheBox.com. Spar mere end 80 % rabat med Flash Sale Deals og skab et udsøgt og originalt look med varer, der ikke koster mere end $3. Eller køb i løs vægt for at spare op til 20 % rabat, ikke kun på de ældste kollektioner, men også på nytilkomne. Tjek desuden sektionen Udsalg og få op til 90% rabat på så mange varer.

RABAT TILBYDES AF LIGHTINTHEBOX.com NYHEDSBREV

Abonner på LightInTheBox.com-nyhedsbrevet for at få adgang til de seneste udgivelser og til eksklusive og personlige tilbud og for at modtage 10 % rabat på dit første køb.

NYTTIGE OPLYSNINGER OM LIGHTINTHEBOX.com

Ønsker du at danne et langsigtet forretningspartnerskab med LightInTheBox.com? Så tilmeld dig det fantastiske affiliateprogram gratis for at få høje kommissionssatser for hvert gyldigt køb foretaget via din hjemmeside, blog eller sociale mediekanal. Derudover vil du også modtage adgang til en bred vifte af marketingværktøjer, der hjælper dig med at bringe trafik og generere mere salg. Få endnu mere. Bliv medlem af belønnings- og kreditprogrammet og få mindst 1 % tilbage af det betalte nettobeløb for hvert kvalificerende køb. Men gode nyheder fortsætter. Du kan starte din egen virksomhed og tjene mere, når du bliver sælger og åbner din egen butik med LightInTheBox.com. Vi giver dig mere tid til at nyde dit shoppingeventyr, fordi vi har samlet alle de nyttige oplysninger om betalingsmetoder, tilbagebetalingspolitik og kundeserviceteamet.

OPLYSNINGER OM BETALINGSMÅDER

LightInTheBox.com accepterer forskellige betalingsmetoder, herunder kredit- og betalingskort (VISA, American Express, MasterCard, Discover, Diners Club International, JCB, Delta, Hipercard, Visa Dankort, Bancontact, Elo, CarteBancaire), PayPal, Klarna, iDEAL, Sofort og Bankoverførsler.

LIGHTINTHEBOX.com MOBIL-APP

Download den officielle LightInTheBox.com-mobilapp, tilgængelig til iOS- og Android-enheder for at få 10 % rabat på dit første appkøb og yderligere 3 % kontantbelønninger på alle ordrer. Shop-on-the-go og nyd et fantastisk shoppingeventyr med de fantastiske LightInTheBox.com-funktioner. Du kan læse kundeanmeldelser for at få indsigt i produkter, få fuld og nem adgang til din ordrehistorik, tilføje dine yndlingsprodukter på ønskelisten, shoppe de nyeste looks fra andre og dele dine outfits og få personlige tilbud.

LIGHTINTHEBOX.com I SOCIALE MEDIER

Tilmeld dig det fantastiske LightInTheBox.com-fællesskab for at få adgang til de seneste nyheder, de seneste kollektioner og for at få muligheden for at dele dine skøre ideer og inspirere andre. Følg aktiviteten af ​​LightInTheBox.com på FacebookPinterestYouTubeTwitterInstagram og tumblr og vind særlige præmier, når du deltager i konkurrencer og giveaways. Glem ikke den officielle blog, hvor du finder interessante og nyttige artikler som Prøv et træ, Møbler i dit studieværelse, 10 forårsrengøringslivreddere, Velkommen til foråret med 10 DIY-indretningsprojekter eller 7 billige gør-det-selvs for at gøre din baghave til himmels.

OPLYSNINGER OM RETURNERINGSPOLITIKKEN

Har du modtaget en defekt eller beskadiget vare? Har du bestilt den forkerte størrelse eller farve? Returner varerne inden for 30 dage fra leveringsdatoen for fuld refusion. Ombestemte du dig, og du kan ikke lide de varer, du har købt længere? Derefter skal du returnere dem inden for 7 dage fra leveringsdatoen og anmode om en fuld refusion. Varerne skal være uvaskede, ubrugte og ubrugte med alle sikkerhedsmærker og etiketter stadig påsat. For at få din refusion skal du indhente en produktreturformular fra LightInTheBox.com.

KONTAKTINFORMATION TIL LIGHTINTHEBOX.com

Hvis du ikke kunne finde det rigtige svar på siden med ofte stillede spørgsmål, så kan du kontakte kundeserviceteamet ved at indsende din anmodning via onlinekontaktformularen.

Ofte stillede spørgsmål om LIGHTINTHEBOX

Tilbyder LIGHTINTHEBOX rabatkoder?

I øjeblikket er der 14 rabatkoder og kampagner, der vil fungere for LIGHTINTHEBOX i juli 2024, og den seneste kupon tilføjet i dag giver 40 % rabat.

Hvor meget kan du spare med LIGHTINTHEBOX Rabatkoder?

Beløbet du kan spare med en rabatkode fra LIGHTINTHEBOX kan variere afhængigt af værdien af ​​ordren og værdien af ​​den tilbudte rabat. Lige nu ligger rabatprocenten på mellem 40% og 60% , og det sparede beløb kan afhængigt af situationen nå op på flere hundrede euro.

Hvad er de bedste kuponer og rabatkoder til LIGHTINTHEBOX?

Bedste verificerede rabatkode til LIGHTINTHEBOX er (LITBSL3388701C291) og tilbyder kunder en rabat på 60 % ved køb i juli 2024.

Hvordan kan jeg finde de nyeste kuponer til LightInTheBox.com?

Du kan finde de nyeste kuponer til LightInTheBox.com på dets officielle hjemmeside og på specifikke websteder såsom www.promonix.com, www.coupons-promo-code.com, www.global-discount-codes.com, www.retailmennot. com, www.couponfollow.com eller ved blot at søge dem på Google.

Kan jeg betale med paypal på LightInTheBox.com?

Ja, du kan betale med PayPal på LightInTheBox.com.

Gør LightInTheBox.com. tilbyde gratis fragt?

Ja, LightInTheBox.com tilbyder gratis verdensomspændende forsendelse for de fleste af sine varer. Du kan få gratis fragt uanset din ordreværdi med den rigtige kuponkode.

Hvad kan jeg gøre, hvis LightInTheBox.com-kuponen ikke virker?

Bliv ikke afskrækket, hvis systemet ikke genkender din kuponkode, og du får en fejlmeddelelse. Følg vores tips og tricks og nyd din rabat. Indtastede du din kode manuelt? Dobbelttjek din indtastning og sørg for, at du ikke lavede en tastefejl. Måske har du ændret rækkefølgen af ​​karaktererne, eller du har sat mellemrum mellem dem. Du kan undgå alt dette besvær ved blot at bruge copy-paste-funktionen til at overføre din kode. Vidste du, at hver kupon har sine egne vilkår og betingelser? Vær opmærksom på detaljerne i din kupon for at se, hvad indløsningsbetingelserne er. Nogle gange er en kuponkode gyldig for en minimum ordreværdi eller for en bestemt produktkategori og ikke for hele sortimentet, mens andre gange er koden gyldig enten for nye eller eksisterende kunder. Har du tjekket alt ovenstående, og du får stadig en fejlmeddelelse? Måske har du brugt den samme kode ved et tidligere køb. Du kan ikke bruge en LightInTheBox.com kuponkode mere end én gang, fordi den udløber.

HVORDAN TILFØJER MAN EN LIGHTINTHEBOX.com KUPON?

Følg vores instruktioner for at lære, hvordan du kan tilføje en LightInTheBox.com-kupon.

 • 1
  Gå til LightInTheBox.com og tilføj dine yndlingsprodukter i indkøbskurven.
 • 2
  Åbn din indkøbskurv og log ind på din egen konto, hvis du allerede har en, eller tilmeld dig i dette trin for at få adgang til hele din ordre og for at foretage ændringer i den.
 • 3
  Søg efter den bedste kuponkode i vores database, og når du finder den, der passer til dine og dine behov, skal du kopiere den til udklipsholderen eller ikke et sted for at bruge den senere.
 • 4
  Gå tilbage til ordreoversigtssiden på LightInTheBox.com og indsæt din kode i kampagnefeltet eller indtast den manuelt ved hjælp af tastaturet.
 • 5
  Anvend din kode for at aktivere rabatten og fortsæt med de sidste trin for at afslutte dit køb.

Aktive rabatkoder til LIGHTINTHEBOX

🛍️ Kategori Mode
🔥 Samlede tilbud 14
🎇️ Rabatkoder 14
📌 Tilbud 0
➡️ Bedste kupon 60% rabat
🆕 Nyeste kupon 40% rabat
🚚 Gratis fragt INGEN
🔄 Returperiode 30 dage
⏳ Sidste opdatering 13 juli 2024

Bedste kuponkoder til LIGHTINTHEBOX

LIGHTINTHEBOX KODE LIGHTINTHEBOX TILBUD BESKRIVELSE UDLØB
MENFB60 Få 40 % rabat på forsendelsesomkostninger N / A
LITBSLE472F2FBD51 Denne kupon på 10 % er din perfekte chance for at få øjeblikkelige besparelser hos LightInTheBox N / A
LITBSL3388701C291 Få op til 60 % rabat på dagens onlinebestilling hos LightInTheBox N / A
CUSTOM46 Få op til 56 % rabat på hele dit køb N / A

Betalingsmuligheder

Credit Card

Forsendelsesindstillinger

Courier

Kontakt Muligheder

Ringvej 4. Beijing, Beijing, Kina
LightInTheBox
@lightinthebox
LightInTheBox
lightinthebox.com

LIGHTINTHEBOX FUNKTIONER OG FORDELE  Med LightInTheBox.com får du ikke kun de laveste priser for din ordre, men også fantastiske funktioner og fordele.
 • Et fantastisk affiliate-program og belønninger og kreditprogram, der vil give dig en høj kommissionsrate såvel som andre frynsegoder.
 • Mere end 15 betalingsmetoder inklusive PayPal og Klarna.
 • Gratis fragt og gratis retur i hele verden.
 • Mere end 1 million populære produkter.
 • Over 1000 nye varer tilføjet dagligt.
LIGHTINTHEBOX SPARETIPS Hvis du vil spare endnu mere på din LightInTheBox.com ordre, og du ikke ved, hvordan du gør det, så skal du følge vores sparetips.
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få 10% rabat på din ordre.
 • Få 10 % rabat på dit første appkøb og yderligere 3 % kontantbelønninger på alle ordrer.
 • Få €3 velkomstrabat for ordrer over €10.
 • Få mere end 80 % rabat med Flash Sale Deals og køb fra
 • Udsalgssektion for at få mere end 90 % rabat på din ordre.
 • Shop på de særlige tidspunkter af året: Black Friday, Cyber ​​Monday, Mid-Season og Final Season Sales, Double 11 Sales eller Christmas Sales.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle præsenterede oplysninger er en informativ titel.