Generiske filtre

MACYS Rabatkode & Kuponer

Oplev de seneste rabatkoder og verificerede kampagner for eksklusive besparelser hos MACYS

Din bedømmelse: Ingen
Bedømmelse: 5 - 1 stemme

Aktive MACYS rabatkoder

Udløbne MACYS rabatkoder

GENEREL INFORMATION OM MACYS

Med hovedkvarter i New York, blev Macy's grundlagt i 1858 af Rowland Hussey Macy som en lille tørvarebutik på hjørnet af Sixth Avenue og Fourteenth Street. Det er vokset meget siden den første dag, hvor salget kun udgjorde 11.06 $, og det er blevet en førende amerikansk detailindustri, berømt i hele verden. I 1996 besluttede virksomheden, at det var tid til også at åbne en onlinebutik, og Macys.com blev født med at bringe en bred vifte af varer til sine kunder: fra modetøj ikke kun til kvinder og mænd, men også til børn og babyer til håndtasker og tilbehør, fra senge- og badeprodukter til boligindretning til smykker og ure. Oplev nu porteføljen af ​​Macy's.com og vælg dine yndlingsgenstande fra mere end 550 velkendte mærker, herunder Vero Moda, Vanity Fair, Under Armour, Swarowski, Steve Madden, Polaroid, Puma, Ralph Lauren, Nike, Michael Kors, Marc Jacobs , Lacoste, Karl Lagerfeld Paris, Harry Potter, DKNY, Clarks, Calvin Klein, Adidas eller Armani Exchange. blank

SÆRLIGE SALGSBEGIVENHEDER MACYS

Er du shopaholic og modeafhængig? Vil du investere mere i din passion for mode, men dine midler er begrænsede? Derefter bør du vente til de særlige salgsbegivenheder for at få dine yndlingsgenstande fra dine yndlingsdesignere til en reduceret pris. Derudover kan du også indrette dit hjem til uovertrufne priser.

VELKOMMEN RABATTER

I ny og næ kan du få 10% rabat som velkomstrabat.

BLACK FRIDAY SALG

Find det perfekte tilbud og få en massiv rabat på dine elskede produkter under Black Friday Sales Event. Du kan spare op til 90% på udvalgte varer, og du kan endda få 20% ekstra på allerede nedsatte varer. Gå ikke glip af muligheden for at genopfinde din stil og finde de perfekte ting til at forskønne hvert hjørne af dit hus eller lejlighed.

11/11 SALG

Det er et par år siden, at Macys.com byder sine kunder velkommen med enorme rabatter under Singles' Day Event, kendt som Double 11 eller 11/11 Sales. Du har nu en ekstra dag til at skabe et originalt outfit til en uovertruffen lav pris. Spar mindst 30% på udvalgte kategorier.

CYBER MANDAGSSALG

Skynd dig og shop så længe lager haves. Find dit perfekte Cyber ​​Monday-tilbud, og få dit yndlingsprodukt med op til 80 % rabat. Bliver det et nyt smykke? En ny Fitbit? Eller en ny kjole eller hættetrøje? Eller vil det være noget trendy til din lille pige eller dreng? Få dem alle og køb produkter, der har ekstra rabatter.

JULESALG

Tag din familie og venner sammen og find den perfekte gave til alle dine kære? December ankommer til Macys.com med fantastiske rabatter og med fantastiske produktkategorier til din jule- og nytårsfest. Få op til 70% rabat på så mange varer, bestil dem online og sig farvel til den tunge trafik og køerne i de fysiske butikker. Vær klar og nyd den mest fantastiske tid på året. Lys din garderobe op med seje outfits og imponer dine kære med fantastiske gaver. blank

HVORDAN KAN DU FÅ RABAT I DAG PÅ MACYS?

Vil du spare endnu mere på dit Macys.com-køb, uanset hvornår på året er? Få en massiv rabat i dag på Macys.com og nyd dit shoppingeventyr. Du har nu mere grund til at købe fra Macys.com.

KUPONER TIL MACYS

På vores database finder du forskellige salgsfremmende kuponer til Macys.com. Det er op til dig, hvilken der passer bedst til dig og dine behov, faktum er, at de alle kan give dig mindst 10% rabat. Men nogle af dem vil give dig endnu mere, inklusive ekstra rabatter eller gratis verdensomspændende forsendelse på mere end 200 steder.

RABATTER OG SÆRTILBUD PÅ MACYS

Tøv ikke. Og genopfind dig selv og genstart din garderobe uden at bruge for meget. Med rabatterne og særlige tilbud på Macys.com bliver du en heldig vinder hver dag. Tjek nu Salg & Clearance afdelingen for at få op til 65% på udvalgte varer. Find ud af, hvilke produkter der kan give dig endnu mere som en gave eller en ekstra rabat, der starter med 15 % rabat. Fordoble dine chancer for at tjene mere på dit shoppingeventyr. Hvis du elsker at spare dine penge, så vil du også elske Macys.com. Nogle gange, når du tilmelder dig Student Beans, vil du også få studierabat. Dette er ikke et permanent tilbud, men fra tid til anden giver Macys.com store rabatter til de studerende. Vil du have din personlige stylist? Aftal en tid allerede nu og få 20% rabat på fundene fra din første aftale.

RABAT TILBYDES AF MACYS NYHEDSBREV

Macys.com giver dig 25% ekstra rabat på dit næste køb, når du tilmelder dig nyhedsbrevet. Ja, du vil få denne fantastiske rabat samt adgang til de nyeste ankomster og de seneste tilbud.

NYTTE OPLYSNINGER OM MACYS

Jeg fortæller dig, at med Macys.com vinder du lotterisedlen. Køb mere for at få endnu mere. Tilmeld dig nu affiliate-programmet, giv et link fra din hjemmeside, blog eller enhver anden social mediekanal til Macys.com og tjen generøse kommissioner, 10-dages cookie for tilbagevendende besøgende, spændende kampagner og uovertruffent udvalg af topdesignere. Vil du få endnu mere? Så tænk ikke to gange og åbn et Macy's Card for at få 20 % rabat på dit køb og mange andre belønninger, hver gang du handler fra Macys.com. Bliv platinumloyalitetsmedlem for at få dem alle: 5 % tilbage i belønninger, gratis forsendelse, 25 % rabat på stjernepas, stjernepenge-bonusdage og en fødselsdagsoverraskelse.

OPLYSNINGER OM BETALINGSMÅDER

Macys.com accepterer følgende betalingsmetoder: Macy's Card, Macy's American Express Card, tredjeparts kreditkort (American Express, Visa, MasterCard og Discover), PayPal, Macy's gavekort/e-gavekort og tredjeparts gavekort.

MACYS MOBIL-APP

Download nu den officielle Macys.com-mobilapp i App Store og Google Play for at shoppe som en stjerne. Du kan aktivere notifikationer for tidlig adgang til de nyeste kollektioner og eksklusive tilbud, du kan se, hvordan møblerne vil se ud i dit rum virtuelt før du køber det, du kan tage Macys.com Style Inspo-quiz for at få dine daglige modeanbefalinger i din Style Feed, du kan planlægge og foretage betalinger direkte fra appen, og du kan bruge appen i de fysiske butikker til at scanne stregkoder for at tjekke priser, for at læse anmeldelser og for at se flere farver og størrelser.

MACYS I SOCIALE MEDIER

Bliv en del af et moderne, unikt og moderigtigt fællesskab. Følg nu Macys.com-aktiviteten på FacebookPinterestTwitterInstagram og YouTube for at få adgang til flere trends, tips og modeguides og for at læse fantastiske interviews, hvor du kan få vigtig information om modebranchen. Derudover kan du vinde gratis produkter, hvis du deltager i Macys.coms officielle konkurrence og giveaways. Søg inspiration i The Edit-sektionen, der fungerer som en blog, og bliv en trendsætter. Du finder her de nyeste styles og du får adgang til Beauty Hub, Smykketrendguide og til Skotrendguiden.

OPLYSNINGER OM RETURNERINGSPOLITIKKEN

Hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med dit køb, kan du returnere dine varer inden for 180 dage fra din købsdato, så længe de varer, du ønsker at returnere, er i deres originale emballage, med alle sikkerhedsmærkater og -etiketter stadig påsat og i en gensalgsbar tilstand. De skal være ubrugte, uvaskede, ubrugte og ubeskadigede.

KONTAKTINFORMATION TIL MACYS

Hvis du ikke kunne finde det perfekte svar på siden med ofte stillede spørgsmål, kan du kontakte kundeserviceteamet på telefon 1-800-289-6229.

Ofte stillede spørgsmål om MACYS

Tilbyder MACYS rabatkoder?

I øjeblikket er der 29 rabatkoder og kampagner, der vil fungere for MACYS i juli 2024, og den seneste kupon tilføjet i dag giver 40 % rabat.

Hvor meget kan du spare med MACYS rabatkoder?

Beløbet du kan spare med en rabatkode fra MACYS kan variere afhængigt af værdien af ​​ordren og værdien af ​​den tilbudte rabat. Lige nu ligger rabatprocenten på mellem 40 % og 40 %, og det sparede beløb kan afhængigt af situationen nå op på flere hundrede euro.

Hvad er de bedste kuponer og rabatkoder til MACYS?

Bedste verificerede rabatkode til MACYS er (BTS) og tilbyder kunder en rabat på 40 % ved køb i juli 2024.

Hvordan kan jeg finde de nyeste kuponer til MACYS?

Du kan finde de nyeste kuponer til MACYS på det officielle websted og på specifikke websteder, herunder www.coupons-promo-code.com, www.retailmennot.com, www.savings.com, www.couponfollow.com eller www.topcashback.com .

Kan jeg betale med paypal på MACYS?

Du kan betale med PayPal på MACYS.com

Tilbyder MACYS gratis fragt?

Ja, MACYS tilbyder gratis verdensomspændende forsendelse, hvis din ordre overstiger en bestemt værdi. Platinum-medlemmer vil altid drage fordel af gratis forsendelse uanset ordreværdien.

Hvad kan jeg gøre, hvis MACYS-kuponen ikke virker?

Hvis din kuponkode ikke virker, og systemet ikke genkender din kode, betyder det, at du har begået en fejl, mens du forsøgte at indløse din kode. Find kilden til din fejl, og følg vores tips og tricks for at rette den. Indtastede du koden manuelt? Hvis du gjorde det, har du muligvis lavet en tastefejl. Dobbelttjek din indtastning og sørg for, at alle bogstaver og tal er i den nøjagtige rækkefølge, som det er vist på vores side. Vær også opmærksom på mellemrummene og de store og små bogstaver. Du kan undgå dette besvær ved blot at bruge copy-paste-funktionen siden begyndelsen for at overføre din Macys.com kuponkode korrekt. Læste du detaljerne til din kupon for at finde ud af indløsningsbetingelserne? En kuponkode er normalt gyldig for en minimumsordreværdi, for en bestemt produktkategori eller for udvalgte mærker. Der er også tidspunkter, hvor koden er gyldig enten for ny eller eksisterende kunde, men ikke for begge kategorier på samme tid. Til sidst, hvis intet af ovenstående gælder, betyder det, at din kode ikke længere er tilgængelig. Sandsynligvis har du allerede brugt den samme kode ved et tidligere køb, og du har glemt det. Du kan ikke bruge den samme kode mere end én gang, fordi den udløber.

HVORDAN TILFØJER MAN EN MACYS KUPON?

Følg vores instruktioner for at tilføje din Macys.com kuponkode.

 • 1
  Gå til Macys.com og tilføj dine yndlingsvarer i indkøbskurven.
 • 2
  Åbn din indkøbskurv og log ind på din personlige konto eller tilmeld dig nu for at få adgang til din ordre og for at foretage ændringer i den.
 • 3
  Søg efter den kuponkode, der passer til din ordre, på vores side, og når du finder den rigtige, kopier den til udklipsholderen eller skriv den ned et sted for at bruge den med det samme.
 • 4
  Gå tilbage til ordreoversigtssiden på Macys.com og indsæt din kode i den påkrævede boks, hvor den er skrevet Indtast kampagnekode eller indtast den manuelt ved hjælp af tastaturet.
 • 5
  Klik på knappen Anvend og fortsæt med de sidste trin for at afslutte dit køb.

Aktive rabatkoder til MACYS

🛍️ Kategori Mode
🔥 Samlede tilbud 29
🎇️ Rabatkoder 21
📌 Tilbud 8
➡️ Bedste kupon 40% rabat
🆕 Nyeste kupon 40% rabat
🚚 Gratis fragt INGEN
🔄 Returperiode 30 dage
⏳ Sidste opdatering 13 juli 2024

Bedste kuponkoder til MACYS

MACYS KODE MACYS TILBUD BESKRIVELSE UDLØB
BTS Verificeret Macys-kuponkode: spar 40% rabat Juniors Ser gyldigt ud for app-ordrer August 31, 2024
SPLASH Macys kuponkode: Ekstra 20% rabat på fine smykker Juli 31, 2024
N/A Nyd 30 % rabat på Levi's Collection N / A
MER Få 25 % rabat på dametøj fra Style And Co Plus 15 % ekstra rabat N / A

Betalingsmuligheder

PAYPAL
Credit Card

Forsendelsesindstillinger

Courier

Kontakt Muligheder

151 West 34th Street New York, NY 10001 USA
Macy er
@macys
Macy er
macys.com

MACYS FUNKTIONER OG FORDELE  Omfavn en ny shoppingoplevelse, og åbn din dør til Macy's.com for at få eksklusive funktioner og fordele.
 • Et fantastisk affiliateprogram med høje kommissionssatser og mange andre frynsegoder.
 • Det bedste loyalitetsprogram, der giver dig 5 % tilbage i belønninger, gratis forsendelse, 25 % rabat på stjernepas, stjernepenge-bonusdage og en fødselsdagsoverraskelse.
 • Forskellige betalingsmetoder inklusive PayPal og gavekort.
 • Gratis forsendelse og gratis returnering på mere end 200 steder over hele verden.
 • Over 550 kendte mærker.
MACYS SPARETIPS Spar endnu mere på din Macys.com ordre ved blot at bruge vores sparetips.
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få 25% rabat på dit næste køb.
 • Få 10% rabat som velkomstrabat.
 • Få 20 % rabat på fundene fra din første personlige stylist-aftale.
 • Få 20 % rabat på dit køb, når du åbner et Macy's Card.
 • Få op til 90 % rabat, når du køber fra Salg & Clearance-sektionen.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle præsenterede oplysninger er en informativ titel.