Generiske filtre

HARRODS Rabatkode & Kuponer

Oplev de seneste rabatkoder og verificerede kampagner for eksklusive besparelser hos HARRODS

Din bedømmelse: Ingen
Bedømmelse: 4.7 - 2 stemmer

Aktive HARRODS rabatkoder

Udløbne HARRODS rabatkoder

GENEREL INFORMATION OM HARRODS.com

Med hovedkvarter på Brompton Road i Knightsbridge i London, blev Harrods grundlagt i 1849 af Henry Charles Harrod som en købmand. Det har kendt succes siden starten, og det er blevet udvidet i slutningen af ​​1800-tallet med mange nye afdelinger. I dag er Harrods verdens førende luksusvarehus, der giver adgang til mere end 5000 topmærker, herunder Alexander McQueen, Balmain, Loewe, Louis Vuitton, Christian Louboutin, Max Mara, Saint Laurent, Valentino, Bottega Veneta, Chopard, Armani, Charlotte Tilbury, Cartier, Tom Ford, La Prairie, VAcheron Constantin, Moncler, Canada Goose, Dior, Dsquared2, Emilio Pucci, Galvan eller Giuseppe Zanotti. Harrods, som er verdens mest berømte stormagasin og det største i Europa, er praktisk med en stor portefølje, der omfatter luksusmodetøj, sko og tilbehør, skønhedsprodukter samt smykker og ure til hele familien. Og hvis du også vil være på mode i dit hjem, skal du vide, at Harrods har en vigtig portefølje af bolig- og møbelprodukter fra verdens mest eftertragtede designere, herunder Reflections Copenhagen, Gubi, Frato, Celso de Lemos, Royal Collection Trust, Emporio Sirenuse , Bernadette, Mario Luca Giusti eller Ember.
blank

HARRODS.com SÆRLIGE SALGSBEGIVENHEDER

Er du en shopaholic? Kunne du tænke dig at renovere dit hjem efter sæsonens trendy temaer? Kunne du tænke dig at investere mere i din modestil, men du har et begrænset budget? Du bør opdage Harrods utrolige verden under de særlige salgsbegivenheder. Du får den samme topkvalitet til en overkommelig pris.

HARRODS.com VELKOMMEN RABATTER

Fra tid til anden tilbyder Harrods 10 % rabat på velkomstrabat for dit første køb online og i butik.

HARRODS.com BLACK FRIDAY SALG

Black Friday er den vigtigste salgsbegivenhed og årets største shoppingperiode. Gør dig klar og jagt tilbudene på Harrods for at få dine yndlingsgenstande fra dine yndlingsdesignere til en god pris. Du kan spare mere end 30 % på ikke kun på mode- og skønhedsprodukter, men også på varer, der hjælper dig med at pynte dit hjem.

HARRODS.com 11/11 SALG

Singles' Day Sales, også kendt som Double 11 eller 11/11 Sales, fordi det finder sted den 11. november hvert år er en anden vigtig begivenhed, der genererer rekorder efter rekorder hver gang. Harrods byder dig velkommen med op til 30 % rabat på udvalgte varer under denne særlige begivenhed.

HARRODS.com CYBER MANDAY SALG

Gik du glip af tilbudene på Black Friday? Så bør du ikke gå glip af endnu en mulighed for at spare mere på dit Harrods-køb. I slutningen af ​​november fejrer Harrods Cyber ​​Monday og giver dig igen mere end 30 % rabat på udvalgte varer fra alle kategorierne, der er opført på den officielle hjemmeside.

HARRODS.com JULESALG

Nedtællingen til jul er allerede begyndt? Gå ikke i panik, Harrods har dækket dig med mange unikke og originale gaver, ikke kun til dig, men også til dine kære. Gå på jagt efter tilbuddene i december og få op til 50% rabat på udvalgte varer under juleudsalget? blank

HVORDAN KAN DU FÅ RABAT I DAG PÅ HARRODS.com?

Bliv en trendsætter og genopfind dig selv med udsøgte outfits for en enestående præstation, uanset hvor du går? Få din lejlighed eller dit hus til at føles som et hyggeligt og moderne hjem og køb alt, hvad du har brug for hos Harrods. Få specialpriser på dine yndlingsprodukter, og find ud af, hvordan du kan få rabat i dag og hver dag på Harrods.

HARRODS.com KUPON

Brug en af ​​salgsfremmende kuponer til Harrods fra vores database, og du kan få mere end 10% rabat på din ordre samt 1% cash back på hele webstedet på din online ordre. nogle gange vil du også finde kuponer, der vil få gratis verdensomspændende forsendelse uanset din ordreværdi.

RABATTER OG SÆRTILBUD PÅ HARRODS.com

Vil du have op til 50 % rabat på din Harrods-ordre? Gennemse designerudsalget og få de bedste priser på tøj, tilbehør, boligartikler og skønhedsprodukter. Er du en NHS-medarbejder? Du kan få 10 % rabat på din Harrods-ordre, hvis du kan bevise din status. Vil du få endnu mere? Tilmeld dig derefter Harrods Rewards Loyalty Program, og for hver £1, du bruger online eller i butikken, får du point, som du kan bruge på dine yderligere køb. Derudover får du også adgang til eksklusive rabatdage. Ekstra belønningspoint på særligt udvalgte dage, invitation til Mini Harrods – klubben for de mindste og deres forældre –, gratis Harrods Magazine og gaveæsker, gratis britisk standardlevering, gratis te eller kaffe i butikken, to ekstra 10% rabatdage pr. år, berettigelse til at ansøge om eksklusivt Harrods American Express-kort og meget mere.

RABAT TILBYDES AF HARRODS.com NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få adgang til de seneste nyheder, begivenheder og Harrods-historier og for at modtage 10 % rabat på din næste ordre.

NYTTIGE OPLYSNINGER OM HARRODS.com

Tjen ekstra penge og tilmeld dig nu gratis affiliateprogrammet for at få konkurrencedygtig kommission på alle godkendte salg, 30-dages cookie-vindue, adgang til almindeligt nyhedsbrev og til eksklusivt indhold, opdaterede bannerreklamer, produktfeeds for flere valutaer og adgang til konkurrencer og samarbejder. Der er et par flere ting, du skal vide om din ordre på Harrods. Nedenfor finder du nyttig og vigtig information om betalingsmetoder, refusionspolitik og kundeserviceteamet.

OPLYSNINGER OM BETALINGSMÅDER

Harrods accepterer følgende betalingsmetoder: Kredit- og betalingskort (VISA, MasterCard, American Express, Discover, Diners, JCB, Union Pay), PayPal, Alipay, Sofort, ApplePay og Klarna.

HARRODS.com MOBIL-APP

Hold forbindelsen og download den officielle mobilapp, der er tilgængelig til dine iOS- og Android-enheder, så du kan shoppe, når du er på farten, når som helst og hvor som helst fra den lille gadget, som du altid har med dig. Appen er praktisk med fantastiske funktioner og værktøjer, der vil få den bedste shoppingoplevelse. Du kan downloade historier og film fra den seneste udgave af Harrods Magazine, og du vil få eksklusive nyheder og indsigt fra luksusmodeverdenen. I appen kan du se videointerview med førende modedesignere, du prøver, før du køber det sidste skønhedsprodukt fra topmærker med de interaktive make-up film tutorials, og du kan opdage, hvordan du kan skabe de nyeste looks fra det mest kendte mærke -up kunstnere med vores Masterclass film tutorials. Desuden kan du deltage i gratis lodtrækninger, der vil give dig skønhedsprodukter og endda luksusferier.

HARRODS.com I SOCIALE MEDIER

Hold dig opdateret og slutt dig til det utrolige Harrods-fællesskab på sociale medier. Følg dens aktivitet på WeChat, Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube og Instagram for at få adgang til de seneste nyheder i modebranchen og for at lære, hvordan du kan indrette dit hjem efter de seneste trends. Derudover vil du få adgang til fantastiske interviews med modeledere og til landingsbaner modeshows.

OPLYSNINGER OM RETURNERINGSPOLITIKKEN

Har du ændret mening om din ordre? Har du bestilt den forkerte størrelse eller farve? Du kan returnere den gratis inden for 14 dage fra leveringsdatoen for at få fuld refusion. de varer, du ønsker at returnere, skal være ubrugte, ubrugte, ubeskadigede og uvaskede, med alle sikkerhedsmærkater og -etiketter stadig påsat og i deres originale emballage.

KONTAKTINFORMATION TIL HARRODS.com

Hvis du ikke kunne finde et tilfredsstillende svar på FAQ-siden, kan du kontakte kundeserviceteamet på telefon på +44 (0) 20 3626 7911 ved at sende en e-mail til [e-mail beskyttet] eller ved at sende din anmodning via onlinekontaktformularen på den officielle hjemmeside.

Ofte stillede spørgsmål om HARRODS

Tilbyder HARRODS rabatkoder?

I øjeblikket er der 25 rabatkoder og kampagner, der vil fungere for HARRODS i juli 2024, og den seneste kupon tilføjet i dag giver % rabat.

Hvor meget kan du spare med HARRODS rabatkoder?

Beløbet du kan spare med en rabatkode fra HARRODS kan variere afhængigt af værdien af ​​ordren og værdien af ​​den tilbudte rabat. Lige nu ligger rabatprocenten på mellem % og 30 % , og det sparede beløb kan afhængigt af situationen nå op på flere hundrede euro.

Hvad er de bedste kuponer og rabatkoder til HARRODS?

Bedste verificerede rabatkode til HARRODS er (E30) og tilbyder kunder en rabat på 30 % ved køb i juli 2024.

Hvad er de faktiske rabatkoder og kampagnetilbud til HARRODS?

HVORDAN FINDER JEG DE NYESTE KUPONER TIL HARRODS.com?

Du kan finde de nyeste kuponer til HARRODS.com på visse websteder såsom www.promonix.com, www.coupons-promo-code.com, www.finder.com, www.topcashback.com, www.myvouchercodes.co.uk , www.couponfollow.com, www.retailmenot.com eller www.couponchief.com.

KAN JEG BETALE MED PAYPAL PÅ HARRODS.com?

Ja, du kan betale med PayPal på HARRODS.com.

TILBYDER HARRODS.com GRATIS FRAGT?

HARRODS.com tilbyder gratis fragt på alle britiske ordrer over £100. Hvis du er medlem af loyalitetsprogrammet, får du gratis fragt i Storbritannien uanset din ordreværdi. Hvis du ønsker at få international gratis fragt, bør du kigge efter den passende kuponkode på vores side.

HVAD KAN JEG GØRE, HVIS HARRODS.com-KUPONEN IKKE VIRKER?

Hvis din HARRODS.com kuponkode ikke virker, og du ikke ved, hvad du skal gøre, foreslår vi, at du følger vores tips og tricks for at finde kilden til din fejl og for at lære, hvordan du kan rette den. HVIS du indtaster koden manuelt ved hjælp af tastaturet, har du muligvis lavet en tastefejl. Dobbelttjek din indtastning og sørg for, at alle tal og bogstaver følger samme rækkefølge som på vores side, sæt ikke mellemrum mellem tegnene og vær opmærksom på store og små bogstaver. For at undgå alt dette besvær siden begyndelsen, anbefaler vi, at du bruger copy-paste-funktionen til at overføre koden korrekt. Hver kuponkode til Harrods, der er opført på vores side, har sine egne indløsningsbetingelser. Læs detaljerne til din kuponkode for at finde ud af, hvad spillets regler er. Nogle gange er en kode gyldig for en minimum ordreværdi, for et bestemt produktsortiment og ikke for hele porteføljen eller for udvalgte mærker, mens andre gange er koden gyldig enten for nye eller eksisterende kunder. Hvis intet af ovenstående gælder, betyder det, at du allerede har brugt den samme kuponkode på et tidligere køb, og du har helt glemt det. Husk på, at en kuponkode fra vores side ikke kan bruges mere end én gang af den samme person, fordi den udløber.

HVORDAN TILFØJER MAN EN HARRODS.com KUPON?

Er det første gang, du forsøger at indløse en Harrods kuponkode? Følg vores brugervenlige trin for at tilføje din kode og nyde din rabat.

 • 1
  Gå til Harrods.com og tilføj dine yndlingsvarer i indkøbsposen.
 • 2
  Åbn indkøbsposen og log ind på din egen konto, hvis du allerede har en eller tilmeld dig nu for at få nem adgang til din ordre og for at foretage ændringer i den.
 • 3
  Se på alle salgsfremmende kuponer til Harrods, og når du finder den, der passer til dine behov og din ordre, kopier den til udklipsholderen, læg den udenad eller noter den på et stykke papir eller i et Word-dokument.
 • 4
  Gå tilbage til ordreoversigtssiden på Harrods.com og indsæt din kode i det påkrævede kampagnefelt eller indtast den manuelt ved hjælp af tastaturet.
 • 5
  Anvend koden for at aktivere rabatten og følg de sidste trin for at afslutte dit køb.

Aktive rabatkoder til HARRODS

🛍️ Kategori Luksusmode
🔥 Samlede tilbud 25
🎇️ Rabatkoder 15
📌 Tilbud 10
➡️ Bedste kupon 30% rabat
🆕 Nyeste kupon 10% rabat
🚚 Gratis fragt INGEN
🔄 Returperiode 30 dage
⏳ Sidste opdatering 13 juli 2024

Bedste kuponkoder til HARRODS

HARRODS KODE HARRODS TILBUD BESKRIVELSE UDLØB
OCO Nyd store besparelser på dine favoritter med denne kuponkode N / A
5MT Få 10 % rabat. Foretag dine køb i dag! N / A
E30 Spar op til 30 % i hele butikken – nyd det N / A
N/A Shop sommermode for at matche dine ferieplaner N / A

Betalingsmuligheder

PAYPAL
ApplePay
Credit Card

Forsendelsesindstillinger

Courier
DHL/UPS

Kontakt Muligheder

68 Hammersmith Rd, London W14 8UD, Storbritannien
Harrods
@harrods
Harrods
harrods.com

HARRODS.com FUNKTIONER OG FORDELE

Få det luksuriøse shoppingeventyr lige ved hånden, og lås op for eksklusive funktioner og fordele.

 • Et fantastisk affiliateprogram med konkurrencedygtig kommission på alle godkendte salg og med mange andre frynsegoder, herunder 30-dages cookie-vindue, adgang til almindeligt nyhedsbrev og eksklusivt indhold og endnu mere.
 • Et særligt loyalitetsprogram – Harrods Rewards – som giver dig point for hvert brugt pund samt to ekstra 10 % rabatdage om året, gratis britisk standardlevering og meget mere.
 • Adgang til mere end 5000 af verdens mest berømte mærker.
 • Forskellige betalingsmetoder inklusive PayPal, ApplePay og Klarna.
 • Adgang til make-up film tutorials og til Masterclass film tutorials i den officielle app.

HARRODS.com SPARETIPS

Oplev Harrods utrolige verden og spar endnu mere på dit køb med vores sparetips.

 • Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få 10 % rabat på din næste ordre.
 • Få din 10 % rabat på velkomstrabat til dit første køb nogensinde.
 • Få din 10% rabat på NHS-rabat, så du kan bevise din status.
 • Shop designerudsalgene for at få op til 50% rabat på udvalgte varer.
 • Shop under særlige salgsarrangementer som Black Friday, Cyber ​​Monday, Singles' Day og Christmas Sales for at få mere end 30 % rabat.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle præsenterede oplysninger er en informativ titel.