Generiske filtre

LN-CC Rabatkode & Kuponer

Oplev de seneste rabatkoder og verificerede kampagner for eksklusive besparelser hos LN-CC

Din bedømmelse: Ingen
Bedømmelse: 4.8 - 1 stemme

Aktive LN-CC rabatkoder

Udløbne LN-CC rabatkoder

GENEREL INFORMATION OM LN-CC

Late Night Chameleon Café, globalt kendt som LN-CC, blev grundlagt i 2010 i det østlige London af John Skelton, og er en af ​​de vigtigste luksusmodeforhandlere fra Storbritannien. LN-CC er en mode-fremad risikotager og et progressivt innovativt detailkoncept for både mænd og kvinder, og er hjemsted for mere end 200 af verdens mest berømte og værdsatte designere, herunder Balenciaga, Simone Rocha, Alexander McQueen, Alexander Wang. Miu Miu, Moncler, Bottega Venetta, Dolce & Gabbana, Rick Owens, Jacquemus, Jil Sander, Valentino, Prada, Saint Laurent, Acne Studios eller Bonner. LN-CC er stedet, hvor du ikke kun finder luksustøj, sko og tilbehør, men også sjældne bøger og vinylmusik såvel som hjemmeartikler fra topmærker som House of Today, Ichendorf Milano, Gucci, Salvatori. Missoni Home eller MUSH Studios.
blank

LN-CC SÆRLIGE SALGSBEGIVENHEDER

Genopfind dig selv og skab udsøgte outfits til en enestående præstation ved enhver begivenhed. Bliv en trendsætter uden at betale en formue for din passion for mode. Vælg LN-CC, en innovativ modetænker under de særlige salgsbegivenheder for at få mere og betale mindre. Find ud af, hvor meget du kan spare under de salgsarrangementer, der finder sted i slutningen af ​​året.

LN-CC VELKOMMEN RABATTER

LN-CC tilbyder ikke en permanent velkomstrabat, men fra tid til anden kan du få op til 10% rabat på dit første køb nogensinde. Normalt er dette særlige tilbud kun tilgængeligt på bestemte tidspunkter. Vi anbefaler, at du holder øje med LN-CC.com for ikke at gå glip af denne fantastiske aftale.

LN-CC BLACK FRIDAY SALG

Det er ikke længere en overraskelse, at Black Friday er den vigtigste og mest ventede salgsbegivenhed hvert år. Alle ønsker at få så meget som muligt fra denne berømte begivenhed. For eksempel kan du på LN-CC spare op til 50% på de allerede reducerede varer, eller du kan få mere end 15% på de seneste ankomster, hvis din ordre overstiger en minimumsværdi. Nogle gange kan du også drage fordel af gratis verdensomspændende forsendelse.

LN-CC 11/11 SALG

Ønsker du at få de stykker, du altid har ønsket dig fra dine yndlingsmærker til de priser, du altid har drømt om? Du får op til 60% rabat på udvalgte varer under Singles' Day Sales Event, også kendt som dagen med det største salg og som Double 11 eller 11/11 Sales.

LN-CC CYBER MANDAG SALG

For år siden var Cyber ​​Monday en salgsbegivenhed dedikeret til vores små gadgets, som vi elsker. Heldigvis er der i dag flere og flere virksomheder fra forskellige brancher, herunder modebranchen, der arrangerer særlige udsalg under Cyber ​​Monday. LN-CC byder dig velkommen med mere end 40% rabat på næsten alt, der står på hjemmesiden og med mange andre overraskelser, herunder med ekstra rabatter oven på allerede nedsatte varer.

LN-CC JULESALG

Julen nærmer sig, og du havde ikke tid til at købe de perfekte gaver til dine kære? LN-CC står klar til at hjælpe dig, og det byder dig velkommen med en kæmpe overraskelse under julesalgsarrangementet. Bliv en af ​​julemandens nisser og udforsk LN-CC's magiske verden i december. Du kan spare op til 70% på udvalgte varer, og du kan også få mindst 20% rabat på ekstra rabat. Lys op på glæden og gå ikke glip af nogle tilbud.

HVORDAN KAN DU FÅ RABAT I DAG PÅ LN-CC?

Er du en modeelsker? Vil du skifte din garderobe hver sæson med varer fra de seneste udgivelser fra verdens mest eftertragtede designere? Vidste du, at du ikke behøver at vente til de særlige salgsarrangementer for at få det, du ønsker, til en god pris? Vi har flere metoder, der kan hjælpe dig med at reducere omkostningerne ved din ordre. Lær, hvad du skal gøre for at få rabat i dag på LN-CC.

LN-CC KUPON

Brug en af ​​vores salgsfremmende kuponer til LN-CC, og du kan spare mere på dit onlinekøb. Du finder kuponer med rabatter, der starter ved 10 % rabat, og som kan nå op til 30 % rabat. Nogle gange kan vi få endnu mere, fordi der er særlige tidspunkter i løbet af året, der kan give dig op til 50 % rabat på din LN-CC-ordre med den passende salgsfremmende kupon, der er angivet i vores database.

RABATTER OG SÆRTILBUD PÅ LN-CC

Hvis du ikke har noget imod at købe artikler fra de ældste kollektioner fra topmærker som Max Mara, Adidas, Aries, Helmut Lang, JW Anderson, Maison Margiela, Nanushka, Stella McCartney og mange flere, så vil du absolut elske udsalgssektionen fra LN- CC. Her finder du tusindvis af varer med op til 70% rabat hele året. Er du studerende? Tilmeld dig nu med Student Beans og få 15 % rabat på studierabat.

RABAT TILBYDES AF LN-CC NYHEDSBREV

Tilmeld dig det officielle LN-CC nyhedsbrev for at få adgang til eksklusive udsalg og nytilkomne samt til de seneste redaktionelle artikler og kampagner. Derudover får du 10 % rabat, som du kan bruge på din første LN-CC ordre.

NYTTIGE OPLYSNINGER OM LN-CC

Ejer du en modeblog, hjemmeside eller konto på sociale medier? Tilmeld dig gratis LN-CC Affiliate Program, promover dets produkter på dit websted, og for hver af dine besøgende, der vil afslutte et køb på LN-CC.com via dit link, banner eller billede, vil du tjene op til 10 % rabat på kommission på faktureret salg, 30-dages cookie, fuldt detaljeret produktfeed, opdateret dagligt, et højt gennemsnit af ordrer på over £500/$750, omfattende udvalg af salgsfremmende annoncemateriale, hurtige og pålidelige godkendelser og provisionsbetalinger samt mobiloptimeret side. Der er et par flere aspekter, som du skal tage med i overvejelserne, når du foretager din online ordre på LN-CC, og nedenfor finder du alt, hvad du behøver at vide om betalingsmetoderne, refusionspolitikken og kundeserviceteamet.

OPLYSNINGER OM BETALINGSMÅDER

LN-CC accepterer følgende betalingsmetoder: kredit- eller betalingskort (Yandex Money, Diners Club, VISA, MasterCard, American Express, JCB, Discover, Maestro og UnionPay), Amazon Pay, PayPal, Apple Pay, Klarna, GiroPay, Sofort, WeChatPay, efterkrav og BitPay.

LN-CC MOBIL-APP

I øjeblikket har LN-CC ikke en mobilapp.

LN-CC I SOCIALE MEDIER

Hold forbindelsen med LN-CC og gå ikke glip af nogen tilbud. Tilmeld dig det fantastiske LN-CC-fællesskab på sociale medier og følg dets aktivitet på Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest og YouTube for at få adgang til de seneste nyheder i modebranchen og for at få muligheden for at vinde gratis produkter ved blot at deltage i giveaways og konkurrencer. Glem ikke at tage en tur på den redaktionelle sektion, hvor du vil finde interessante artikler om, hvad der er nyt på LN-CC. For eksempel finder du information om partnerskaberne mellem forskellige designere eller information om de nyeste trends.

OPLYSNINGER OM RETURNERINGSPOLITIKKEN

Hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med de varer, du har bestilt, eller hvis du har bestilt den forkerte størrelse eller farve, kan du returnere dem gratis inden for 14 dage fra leveringsdatoen. De varer, du ønsker at returnere, skal være ubrugte, uvaskede, ubeskadigede, med alle sikkerhedsmærkater og -etiketter stadig påsat og i deres originale emballage. Nogle få varer, herunder badetøj, skønheds-, pleje- og duftprodukter, er ikke berettiget til refusion. LN-CC accepterer kun badetøj, hvis den beskyttende hygiejnestrimmel stadig er på plads.

KONTAKTINFORMATION TIL LN-CC

Du finder alt, hvad du har brug for at vide på kundeplejesiden på den officielle hjemmeside. Men hvis de svar, du kan finde der, ikke er tilfredsstillende for dig, skal du kontakte kundeserviceteamet på telefon + 44 (0)1564 432078 ved at sende en e-mail til [e-mail beskyttet] eller via online kontaktformularen.

Ofte stillede spørgsmål om LN-CC

Tilbyder LN-CC rabatkoder?

I øjeblikket er der 28 rabatkoder og kampagner, der vil fungere for LN-CC i juli 2024, og den seneste kupon tilføjet i dag giver % rabat.

Hvor meget kan du spare med LN-CC Rabatkoder?

Beløbet du kan spare med en rabatkode fra LN-CC kan variere afhængigt af værdien af ​​ordren og værdien af ​​den tilbudte rabat. Lige nu ligger rabatprocenten på mellem % og 30 %, og det sparede beløb kan afhængigt af situationen nå op på flere hundrede euro.

Hvad er de bedste kuponer og rabatkoder til LN-CC?

Bedste verificerede rabatkode til LN-CC er (M30) og tilbyder kunder en rabat på 30 % ved køb i juli 2024.

KAN JEG BETALE MED PAYPAL PÅ LN-CC?

Ja, du kan betale med PayPal på LN-CC.

TILBYDER LN-CC GRATIS FRAGT?

Ja, LN-CC tilbyder gratis verdensomspændende forsendelse på ordrer, der overstiger en vis værdi.

HVAD KAN JEG GØRE, HVIS LN-CC-KUPONEN IKKE VIRKER?

Hvis din LN-CC kuponkode ikke virker, og du modtager en fejlmeddelelse, foreslår vi, at du følger vores næste tips og tricks for at finde kilden til din fejl og lære, hvordan du kan rette den. Hver kuponkode til LN-CC fra vores side har sine egne indløsningsbetingelser, du finder alle de oplysninger, du behøver at vide, hvis du omhyggeligt læser detaljerne til din kupon. Normalt er en kode gyldig for en minimum ordreværdi, for en bestemt produktkategori og ikke for hele sortimentet eller for udvalgte mærker. Der er tidspunkter, hvor koden er gyldig enten for nye eller eksisterende kunder. Hvis du indtastede koden manuelt ved hjælp af tastaturet, har du muligvis lavet en tastefejl. Dobbelttjek din indtastning og sørg for, at tallene og bogstaverne er i samme rækkefølge, som de er i vores database. Sæt ikke mellemrum mellem tegnene og vær også opmærksom på store og små bogstaver. For at undgå alt dette siden begyndelsen, anbefaler vi, at du bruger copy-paste-funktionen til at overføre koden korrekt. Hvis du har tjekket alt ovenstående, og systemerne stadig genererer en fejlmeddelelse, betyder det, at du allerede har brugt den samme kuponkode ved et tidligere køb. Du kan ikke bruge det længere, fordi en kuponkode kun kan bruges én gang af den samme person.

HVORDAN FINDER JEG DE NYESTE KUPONER TIL LN-CC?

Du kan finde de nyeste kuponer til LN-CC på visse websteder såsom www.dealspotr.com, www.retailmenot.com, www.myvouchercodes.co.uk, www.coupons-promo-code.com eller www.global-discount -codes.com.

HVORDAN TILFØJER MAN EN LN-CC KUPON?

Er det første gang, du bruger en LN-CC kuponkode, og du ved ikke, hvad du skal gøre? Følg vores trin for at lære, hvordan du nemt og hurtigt kan tilføje din kuponkode.

 • 1
  Gå til LN-CC.com og tilføj dine yndlingsprodukter i indkøbsposen.
 • 2
  Åbn indkøbsposen og log ind på din egen konto, hvis du allerede har en, eller tilmeld dig i dette trin for at få nem adgang til din ordre og for at foretage ændringer i den.
 • 3
  Se alle LN-CC salgsfremmende kuponer fra vores side, og når du finder den, der passer til dine behov, kan du enten kopiere den til udklipsholderen eller notere den på et stykke papir eller i et Word-dokument.
 • 4
  Gå tilbage til LN-CC.com og på ordreoversigtssiden finder du en speciel boks, hvor det er skrevet. Har du en kuponkode? Indtast det her. I denne boks kan du indsætte din kode, eller du kan indtaste den manuelt ved hjælp af tastaturet.
 • 5
  Klik på knappen Opdater kurv, og hvis din kode er anvendt, kan du fortsætte med de sidste trin for at afslutte dit køb.

Aktive rabatkoder til LN-CC

🛍️ Kategori Luksusmode
🔥 Samlede tilbud 28
🎇️ Rabatkoder 20
📌 Tilbud 8
➡️ Bedste kupon 30% rabat
🆕 Nyeste kupon 70% rabat
🚚 Gratis fragt INGEN
🔄 Returperiode 30 dage
⏳ Sidste opdatering 13 juli 2024

Bedste kuponkoder til LN-CC

LN-CC KODE LN-CC TILBUD BESKRIVELSE UDLØB
LN10-OFF Få 10 % rabat på ordrer, når du bruger denne LN-CC-kampagnekode N / A
N/A Bliv smart og spar med denne fantastiske tilbudskode N / A
LNCC-EXCLUSIVE15 Modtag 15 % besparelse på ordrer med denne Ln-Cc-kampagnekode N / A
N/A Nyd 70 % rabat på udsalgsvarer. Toptilbud kommer ikke hver dag! N / A

Betalingsmuligheder

PAYPAL
ApplePay
Credit Card

Forsendelsesindstillinger

Courier

Kontakt Muligheder

6. sal, One London Wall, London, EC2Y 5EB
LN-CC
@theLNCC
LN-CC.com
https://www.ln-cc.com/en/

LN-CC FUNKTIONER OG FORDELE

Adopter et trendy og originalt look med LN-CC og få adgang til eksklusive funktioner og fordele.

 • Et fantastisk affiliate-program med høje kommissionssatser på op til 10 % rabat og med mange andre frynsegoder, herunder 30-dages cookie-levetid, fuldt opdateret produktfeed med dato og adgang til et omfattende udvalg af salgsfremmende annoncemateriale.
 • Adgang til mere end 200 af verdens mest berømte mærker.
 • Mere end 15 betalingsmetoder inklusive Amazon Pay, PayPal, Apple Pay og Klarna.
 • Gratis verdensomspændende forsendelse og gratis returnering.
 • Et dedikeret kundeserviceteam.

LN-CC SPARETIPS

Følg vores sparetips for at reducere omkostningerne ved din LN-CC ordre.

 • Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få 10 % rabat på din næste ordre.
 • Få din 10 % rabat på velkomstrabat til dit første køb nogensinde.
 • Tilmeld dig Student Beans for at få din 15 % rabat på Studenterrabat.
 • Shop fra udsalgssektionen for at få op til 70% rabat på dit køb.
 • Få op til 60 % rabat, når du handler hos LN-Cc under de særlige salgsbegivenheder, herunder Black Friday, Cyber ​​Monday, Singles' Day og Christmas Sales.
Copyright © 2024 Couponius.com. Alle præsenterede oplysninger er en informativ titel.